Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Varaussopimus

Aida C 40, 2 huonetta, 60,0 m²

1 esittely

Muutto: kesällä 2021

Saunallinen kulmahuoneisto Kruunuvuorenrannassa

Kahteen ilmansuuntaan avautuvat näkymät pitkälle upeaan luonnonmaisemaan, oman saunan löylyt ja lasitettu länsiparveke – siinä tämän kruunuvuorelaiskaksion parhaat puolet.

Valitse omaksesi tyylikäs koti, jossa kaikki on uutta ja tarkkaan mietittyä. Kotikokkaajan ilona on hyvin varusteltu keittiö ja selkeän pohjaratkaisun ansiosta kodin sisustaminen sujuu helposti. Kun toimit ajoissa, valita tästä asunnosta myös kaksiovaihtoehdon.

Viihtyisät oleskelutilat

Avaran kodin komean korkeat ikkunat lisäävät tilan tuntua.  Olohuoneen ja keittotilan yhdistelmässä viihdytään niin ruoanlaiton kuin mukavan yhdessäolon merkeissä. Keittotilassa on tyylikkäät Puustellin kaapistot ja Boschin kodinkoneet. Liukuovikaapistot ja vaatehuone Elfa-säilytysjärjestelmineen takaavat vaatteiden ja tavaroiden löytävän paikoilleen.  Kaunis, laadukas tammiparketti tuo tyylikkään ilmeen koko kotiin.

Sisustus toiveidesi mukaan

Jotta oman kodin sisustustyylin löytäminen olisi helpompaa, olemme suunnitelleet keittiöön, oleskelutiloihin ja pesutiloihin viisi vaihtoehtoista tyylikokonaisuutta. Uuden kodin hintaan sisältyy raikkaan moderni tyylikokonaisuus. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit myös valita lisähintaisista vaihtoehdoista klassisen, trendikkään, skandinaavisen tai teollisen tyylin.

Sauna ja pesutilat

Oman saunan lämmössä on ihana rentoutua juuri silloin kun itse haluaa. Kaakeloidun kylpyhuoneen varustukseen kuuluvat muun muassa moderni seinä-wc, pyykkikaappi ja varaus pesutornille.

Lasitettu länsiparveke

Näkymät lasitetulta länsiparvekkeelta ovat huikeat. Edessä avautuu luonnonkauniin Kruunuvuorenrannan metsäinen ja kallioinen maisema ja ilmassa tuntuu meren läheisyys. Parveke avautuu länteen, joten luvassa on monia ihania hetkiä iltapäivän ja illan auringossa.

Upean luonnollinen piha ja hyvät yhteistilat

Ympäröivän maiseman kauneus ja aito tunnelma jatkuvat luontevasti rauhallisessa pihapiirissä. Aidan asukkaana käytössäsi on piharakennus, jossa on sauna, hyvät pukuhuoneet ja iso kalustettu yhteistila osin katettuine atriumpihoineen esimerkiksi juhlia tai kokouksia varten. Pyykkihuolto puolestaan hoituu kätevästi pesulassa ja kuivaushuoneissa. Arkea helpottavat myös Postin automaatti, tilavat ulkoiluvälinevarastot ja huoneistokohtaiset irtainvarastot. Lapsia ilahduttaa pihalle suunniteltu pieni leikkialue hiekkalaatikoineen. Autokatospaikkoja on varattu jokaiselle asunnolle ja ne asettuvat kadun puolelle maatasoon, asuntojen välittömään läheisyyteen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
60,0 m²
Kerros
3 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.