Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Helsinki Pasila, Helsingin Ellen.
Muuttovalmis

Helsingin Ellen

Urbaania asumista omassa rauhassa

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
60,5 - 72 m²
Huoneita:
3
Velaton hinta:
451 945 -
555 795 €
Valmistuminen:
Muuttovalmis

Helsingin Ellen B 33

Esittelyasunto: 3h+kt+s, 71 m²

Tämän toisen kerroksen kulmahuoneiston sydän on keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus, joka saa luonnonvaloa monesta eri suunnasta. Kodin kruununa on hurmaava näköalaparveke, jonne on mukava vetäytyä auringonlaskua ihailemaan.

Helsingin Ellen B 30a

Esittelyasunto: 2-3h+kt, 60,5 m²

Seuraavat esittelyt

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Ellenin muuttovalmiisiin Bonava-koteihin, joista B33 (3h+kt+s, 71 m², 2. krs) ja B30a (3h+kt, 60,5 m², 2. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Voit varata ajan juuri sinulle sopivaan hetkeen alta.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Urbaania asumista omassa rauhassa

Haaveiletko uudesta kodista puistojen ja palvelujen äärellä? Odotetun Helsingin Ellenin muuttovalmiit kodit kutsuvat Keski-Pasilan Ratapihakortteleihin, aivan Triplan ja Pasilan juna-aseman kupeeseen.

Näyttävä uudiskohde Asunto Oy Helsingin Ellen koostuu 11–14-kerroksisesta tornista sekä 5–7-kerroksisesta osuudesta. Korkeiden ikkunoiden ja rakennuksen monikulmaisen muodon ansiosta kodit saavat rutkasti luonnonvaloa useammasta suunnasta. Lisätunnelmaa tarjoilevat tilavat lasitetut parvekkeet, terassit sekä ranskalaiset parvekkeet. Kotitalossa on sekä kaukolämpö- että kaukokylmäliittymät. Komeat keittiöt Puustellin kalusteineen ja induktioliesineen, parkettilattiat sekä lattialämmitys viimeistelevät asumismukavuuden.

Toimivaa arkea ja rentoa yhteisöllisyyttä

Kalliolla seisova Ellen kohoaa naapureitaan korkeammalle tarjoten komeita näköaloja niin puistoon kuin kohti urbaania kaupunkimaisemaa ja naapuruston viherkattoja. Rauhallinen sijainti melulta piilossa tekee uudiskohteesta entistä ainutlaatuisemman. Ellen on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten huoletonta asumista silmällä pitäen. Pesutupa kuivaushuoneineen helpottaa pyykkihuoltoa, kerhotilan mahdollistaessa esimerkiksi naapurien yhteiset illanistujaiset. Viherterasseilla ja 12. kerroksen talosaunassa on mukava rentoutua arjen kiireiden päätteeksi. Lastenvaunuille sekä pyörille ja muille ulkoiluvälineille löytyy turvalliset sisäsäilytystilat ja kätevä pyöränhuoltopiste. Pihalla on myös pesupiste, jossa saa putsattua kuraiset pyörän renkaat. Pysäköintipaikat sijaitsevat pihakannen alla, mistä pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotiin. Jokaiselle autopaikalle voi valita tarpeen mukaan esimerkiksi lämpöpistokkeen tai mahdollisuuden sähköauton lataamiseen.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Ellenissä on kaukolämpö ja lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla.
 • Sijainti omalla tontilla Triplan palvelujen sekä juna-aseman kupeessa.
 • Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen. Autopaikat
 • Kotitalon 12. kerroksesta löytyy saunaosasto, jossa on mukava rentoutua arjen kiireiden keskellä.
/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Asunto Oy Helsingin Ellen sijaistee omalla tontilla

Neighbourhood sustainability

Kuvat

Naapurusto

 • Pasilasta suuntaan kuin suuntaan

  Ellenin keskeinen sijainti Pasilan aseman välittömässä läheisyydessä tekee arjesta ihanan sujuvaa. Pasilasta pääsee junalla hetkessä Helsingin keskustaan, alle puolessa tunnissa lentoasemalle ja tarvittaessa kaukojunilla kaikkialle Suomeen. Lisäksi kotikulmilla liikennöivät sekä raitiovaunut että bussit. Pyöräilijöille viereinen Keskuspuisto tarjoaa mahtavia reittejä moneen suuntaan.

 • Pasilan lähipalvelut

  Pasilassa kaikki tarvittava löytyy kävelyetäisyydeltä. Päivittäistavarakauppojen, muodin ja erikoisliikkeiden lisäksi upouudesta Triplasta löytyy muun muassa ravintoloita ja kahviloita, rantalentopallokenttiä, sisäsurffausta sekä lasten seikkailupuisto. Lapsiperheiden iloksi myös kaikki päiväkodista korkeakouluun löytyvät uusien Bonava-kotien naapurustosta. Upouusi peruskoulu ja iso päiväkoti valmistuvat lähes naapuriin vuonna 2024.

 • Energiaa luonnosta ja liikunnasta

  Ellenin kodeista voi sukeltaa hetkessä niin luonnonrauhaan kuin urheilun tempoon. Kymmenen kilometriä pitkä Keskuspuisto ulkoilureitteineen, hevostalleineen ja viljelypalstoineen avautuu vain 300 metrin päässä. Muita lähiliikuntapaikkoja tarjoavat muun muassa uimastadion, Pasilan urheilutalo, Eläintarhan kenttä sekä ympärivuotisessa käytössä oleva Käpylän liikuntapuisto.

 • Naapuruston tarina

  Pasilan juna-aseman kupeeseen ja ratapihakorttelien paraatipaikalle kohoavan uudiskohteen nimi ei ole sattumaa. Naapuruston hengen mukaan nimi Ellen juontaa juurensa vuonna 1937 valmistettuun höyryveturiin. Pikajunaveturin Hr1:n eli tuttavallisemmin Ukko-Pekan sarjassaan toinen veturi, numeroltaan 1002, sai lempinimensä eli presidentti P. E. "Ukko-Pekka" Svinhufvudin, vaimon Ellenin mukaan.

Autopaikat

Myytävät asunnot