amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisissa

Kauniaista ei turhaan kutsuta asumisen aateliksi. Bonavan uudet myytävät asunnot rakennetaan Kauniaisten ydinkeskustaan viihtyisään naapurustoon. Tarjolla on vetovoimainen valikoima uudisasuntoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisissa

Kauniaista ei turhaan kutsuta asumisen aateliksi. Bonavan uudet myytävät asunnot rakennetaan Kauniaisten ydinkeskustaan viihtyisään naapurustoon. Tarjolla on vetovoimainen valikoima uudisasuntoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tervetuloa uuteen asuntoon Kauniaisiin

Uusi Bonava-koti sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Uudet yksiöt, kaksiot, kolmiot ja isommat perheasunnot sijaitsevat hyvällä paikalla Kauniaisten sydämessä. Tarjoamme sinulle paljon yksilöllisiä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Tee uudesta kodista oman makusi ja toiveidesi mukainen.

Uusi asunto Kauniaisissa on upean huoleton vaihtoehto. Bonava-kodin ostaminen on aina myös turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kodikkaaseen naapurustoon kaupungin keskustaan. Näissä kodeissa on helppo viihtyä pitkään. Puutarhamaista tunnelmaa huokuva Kauniainen tarjoaa asukkailleen kaikki mukavan elämän edellytykset kauniissa paketissa.

Kauniainen sijaitsee Uudellamaalla ja kuuluu Helsingin kaupunkialueeseen. Asukasluvultaan se on pääkaupunkiseudun neljästä kaupungista pienin. Kauniainen on kaksikielinen kaupunki ja tavoiteltu kotipaikka. Tässä on tilaisuutesi: Ota vastaan Kauniaisten kutsu!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisissa

Kaupunginosat Kauniaisissa

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisissa

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)