Uudiskohteet Kauniainen

Myytävät asunnot Kauniainen

Uudiskohteet Kauniaisissa kutsuvat ydinkeskustaan

Uusi Bonava-koti sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Myytävät asunnot Kauniaisissa sijaitsevat hyvällä paikalla kaupungin sydämessä. Tarjoamme sinulle paljon yksilöllisiä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Tee uudesta asunnosta oman makusi ja toiveidesi mukainen.

Uusi asunto Kauniaisissa on upean huoleton vaihtoehto. Bonava-kodin ostaminen on aina myös turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kodikkaaseen naapurustoon Kauniaisten keskustaan. Näissä kodeissa on helppo viihtyä pitkään. Puutarhamaista tunnelmaa huokuva Kauniainen tarjoaa asukkailleen kaikki mukavan elämän edellytykset kauniissa paketissa.

Tässä on tilaisuutesi: Tutustu uusiin asuntoihin ja ota vastaan Kauniaisten kutsu.

Uudiskohteet ja myytävät asunnot Kauniaisissa

Bonavan uudisasunnot Kauniaisissa

Muuttovalmiit kodit Kauniainen

Kotiudu Kauniaisiin

Kauniainen sijaitsee Uudellamaalla ja kuuluu Helsingin kaupunkialueeseen. Asukasluvultaan se on pääkaupunkiseudun neljästä kaupungista pienin. Kauniainen on kaksikielinen kaupunki ja tavoiteltu kotipaikka. Uusi asunto Kauniaisten parhaalla paikalla on elämäsi koti. Tähän kodikkaaseen, yhteisöllisyyttä huokuvaan ja noin 9500 asukkaan pikkukaupunkiin on helppo kotiutua.  

Kauniaisten historia alkaa vuodesta 1906, jolloin perustettiin osakeyhtiö, jonka tehtävänä oli huvilatonttien myyminen ensisijaisesti pääkaupunkiseutulaisille. Malli on tunnistettavissa Euroopan huvilaesikaupungeista ja esimerkiksi Tukholman seudulta, jossa Kauniaisten ystävyyskunta Danderyd muodostettiin samankaltaisella tavalla. Yleisesti havumetsäalueita ja mäntykankaita pidettiin terveellisenä asuinympäristönä, ja juuri tätä Kauniainen pystyi tarjoamaan. Lisäksi alueelta oli suora yhteys pääkaupunkiin, sillä rantarata avattiin jo 1903.

Vuonna 1920 huvilayhdyskunnasta tuli kauppala. Suomenkielisen nimensä Kauniainen sai vuonna 1949 ja kaupunkioikeudet 1972. Seuraavana vuonna kaupungin enemmistökieli muuttui suomeksi. 

Kauniaisissa luonto on lähellä

Huvila- ja puutarhakaupunkimaisesta tunnelmastaan tunnettua Kauniaista kutsutaan asumisen aateliksi. Kaupunkikuvalle onkin luonteenomaista pientalovaltaisuus ja luonnonläheisyys. Myös kaupunkisuunnittelu tähtää näiden arvojen säilyttämiseen. Huvilakaupunki on myös sosiaalinen ilmiö, jonka välittömyys ja läheisyys korostuvat siinä sosiaalisessa kanssakäymisessä, jota Kauniaisissa kutsutaan elämänlaaduksi. Bonavan uudiskohteet kuvastavat samaa onnellisuutta. Siksi luomme sekä uusia asuntoja että kodikkaita naapurustoja.

Luonnonläheinen ympäristö tarjoaa asukkaille liikunta- ja virkistäytymismahdollisuuksia moneen menoon ja makuun. Esimerkiksi Gallträskin kauniilta järvialueelta löytyy upea ulkoiluympäristö lenkkipolkuineen ja rantaraitteineen. Järven länsipäässä sijaitsee vuonna 1988 luonnonsuojelualueeksi rauhoitettu Träskmossenin suoalue.

Kauniaisissa riittää viihtyisiä puistoja, kuten Thurmanin puisto, joka sijaitsee ihan uusien Bonava-kotien naapurustossa. Puistosta löytyy vehreyttä, lenkkipolkuja, pikinikpaikkoja, kauniita puisia siltoja, leikkipaikkoja lapsille ja mm. skeittipuisto.

Kauniainen tunnetaan myös Suomen vanhimmasta laskettelukeskuksestaan, 48 metriä korkeasta Granibackenista, jossa alettiin lasketella jo vuonna 1934.  

Shoppaile ja herkuttele Kauniaisissa

Kauniaisten myytävät asunnot sijaitsevat Kauppakeskus Granin naapurissa. Sieltä löytyy päivittäistavarakauppoja, erikoisliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita sekä muita palveluita, mutta myös pikkukaupungin lämmintä ja ystävällistä tunnelmaa. 

Jos Granista ei jotain löydy, Kauniaisten lähialueilta löytyy lisää mahdollisuuksia. Leppävaaran kauppakeskus Selloon hurauttaa junalla vain viidessä minuutissa ja Helsingin keskustan moninaisten palvelujen pariin parissakymmenessä minuutissa.

Asu Kauniaisissa ihanan huolettomasti

Kauniasten myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, laatuun, varusteluun, ilmeikkyyteen, hulppeisiin huonekorkeuksiin, persoonallisiin pohjaratkaisuihin ja hyvään äänieristykseen.
 
Uusi asunto Kauniaisissa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.
 
Perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu uudiskohteessa piilevistä virheistä, joten uusi asunto Kauniaisissa tuo myös mielenrauhaa. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uusien asuntojen kulutus on maltillista. Esimerkiksi uudiskohteiden asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Uudiskohde Kauniaisissa on hyvä sijoitus

Uudet myytävät asunnot rakennetaan parhaalle paikalle Kauniaisten keskustaan. Mukava naapurusto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä. Uudiskohde sopiikin mainiosti myös sijoitusasunnoksi, jonka valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Tutustu Kauniaisten kiinnostavaan uusien asuntojen valikoimaan. 

Ensiasunto Kauniaisten parhaalta paikalta 

Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kauniaisten myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudet asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan. 

Kauniaisten uudet asunnot suunnitellaan asukkaita varten

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Kauniaisiin sekä uusia koteja että onnellista naapurustoa. Meidän mielestämme parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Siksi maailman parhaiden asuntojen rakentaminen alkaa asukkaista, heidän toiveistaan ja unelmistaan. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta aina mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme asiakkaidemme kanssa koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. 

Uusi asunto Kauniaisissa oman makusi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin. Kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden asunnon tyylin viidestä vaihtoehdosta.  Sisustusalan ammattilaisemme ovat koonneet valmiiksi upeat tyylipaketit. Näin sinun ei tarvitse kuin löytää mielesesi asunto Kauniaisista ja valita joko hintaan sisältyvä moderni tyyli tai vaihtoehtoisesti lisähintainen klassinen, skandinaavinen, trendikäs tai teollinen tyyli. 

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella