Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Asunnot Kauniaisten keskusta

Virtaa luonnosta Kauniaisten keskustassa

Bonavan myytävät asunnot Kauniaisissa asettuvat paitsi keskustan palveluiden, myös vehreän luonnon ja harrastusmahdollisuuksien äärelle. Thurmanin puiston lenkkipolut, leikkipaikat ja piknikille kutsuvat nurmikentät kutsuvat viihtymään yksin tai yhdessä. Löytyypä alueelta myös skeittipuisto. Kivenheiton päästä löytyy ihastuttava Gallträskin järvi upeine ulkoiluympäristöineen ja purjehdusseuroineen. Järvi on myös kalastajien suuressa suosiossa runsaalla hauki-, ahven- ja ruutanakannallaan. Talvisin järven ympärillä kiertävät hiihtoladut. Gallträskin länsipäässä sijaitseva Träskmossenin suoalue on rauhoitettu luonnonsuojelualueeksi.

Lähipalvelut käden ulottuvilla

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan myytävät asunnot Kauniaisten keskustassa asettuvat sympaattisen pikkukaupungin palvelujen äärelle. Koulut, päiväkodit, terveyskeskus, pankit, apteekki, kirjasto ja kaupat löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Lähin kauppakeskus Grani sijaitsee aivan naapurissa ja Leppävaaran Selloonkin hurauttaa junalla viidessä minuutissa. Espoon puolelta vain muutaman kilometrin päästä löytyvät myös IKEA sekä Jorvin sairaala.

Kätevät kulkuyhteydet

Bonavan myytävät asunnot Kauniaisten keskustassa asettuvat erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle aivan juna-aseman kupeeseen. Junalla Helsingin keskustaan hurauttaa parissakymmenessä minuutissa. Asemalla pysähtyy kolme lähiliikenteen linjaa: U, L, ja E-junat, joten ilman autoakin pärjää mainiosti. Juna-asema toimii myös bussiliikenteen solmukohtana tarjoten hyvät yhteydet joka suuntaan. Autolla Turunväylää pitkin pääsee kätevästi kehäteille sekä Helsingin keskustaan.

Uusi asunto Kauniaisten keskustasta oman tyylisi mukaan

Kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden asunnon sisustustyylin viidestä vaihtoehdosta. Uuden asunnon hintaan kuuluu vaalean hillitty moderni sisustuskokonaisuus, joka luo ajattoman pohjan kodikkaalle sisustukselle. Vaihtoehtoisesti voit valita joko skandinaavisen, teollisen, trendikkään tai klassisen tyylin lisähintaisista vaihtoehdoista. Valitse omaksesi uusi asunto Kauniaisista, ole mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa ja tee sisustushaaveista totta.

Koti Kauniaisten keskustassa on ihanan huoleton

Uusi asunto Kauniaisten keskustassa on fiksu ja turvallinen valinta monin tavoin. Voit heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi eteenpäin ja unohtaa raskaat pihatyöt. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena.

Bonavan uudet myytävät asunnot Kauniaisten keskustassa sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen, sillä suunnittelun kulmakivinä toimivat laatu, esteettömyys, kattava varustelu ja hyvä äänieristys. Sen lisäksi haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti ja kodin toiminnallisuus huomioitu.

Uudiskohde Kauniaisista sopii sijoittajalle

Sijoituskohteeksi uudiskohde Kauniaisista on mitä mainioin. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen. Uudisasunnossa remonttihuolet eivät paina mieltä. Lisäksi asukkaat on helppo löytää, sillä pääkaupunkiseutu vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uudiskohde Kauniaisista.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella