Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Oulu

Myytävät asunnot Oulu

Uudiskohteet kutsuvat Oulun vetovoimaisimmille kotipaikoille

Bonavan myytävien asuntojen valikoimasta löydät moneen menoon ja makuun sopivat sekä elämäntilanteesi mukaan joustavasti muuntuvat uudet kerrostaloasunnot ja todelliset citykodit: yksiöt, kaksiot, kolmiot ja isommat perheasunnot. Tee uudesta asunnosta juuri oman makusi mukainen. Haluamme tarjota sinulle mukavan matkan uuteen kotiin sekä olla mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa.

Oulun uudet myytävät asunnot ja uudiskohteet rakennetaan kodikkaisiin naapurustoihin, joissa on helppo viihtyä ja asua pitkään. Siksi uusi asunto onkin ihanan huoleton ja turvallinen valinta. Ja mikä parasta, Oulun uudet asunnot rakennetaan parhaille paikoille, lähelle palveluja ja luontoa. Näissä kodeissa arki rullaa.

Uudiskohteet ja myytävät asunnot Oulussa

Bonavan uudisasunnot Oulussa

Uusi asunto elämän eri vaiheisiin

Uudiskohteet Oulussa tarjoilevat huoletonta asumista ja vastaavat monenlaisten elämäntilanteiden tarpeisiin. Uudet myytävät kaksiot ja kolmiot on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen ja asumisen mukavuuteen panostaen. Avarat pohjaratkaisut, isot ikkunat ja kattava varustelu tuovat kotihetkiin iloa ja tekevät elämästä mukavan leppoisaa. Myytävät kaksiot ja kolmiot hurmaavat laadukkailla sisustusmateriaaleillaan ja viehättävillä parvekkeillaan. Tutustu kattavaan valikoimaan ja valitse omaksesi uusi kaksio tai kolmio mukavasta naapurustosta.     

Uudiskohteet Oulussa asettuvat tuttavallisiin kotikortteleihin

Onni on oma koti viihtyisässä kotikorttelissa. Nautitko keskustan sykkeestä vai vetäydytkö luonnon rauhaan latailemaan akkuja. Uudiskohteet Karjasillassa muodostavat komean kotikorttelin viihtyisine piha-alueineen. Ahjo-Kalevan kotikorttelin naapurustosta löytyy jo nyt huolettoman asumisen avaimet palveluineen ja kulttuurimenoineen.  Meren ja luonnon läheisyyttä tarjoilevat upeat uudiskohteet ToppilansaaressaSataman Kajon kotikorttelista avautuu upeat näkymät Toppilansalmelle. Keskustan kainaloon uudistetulle Limingantullin asuinalueelle nousee viihtyisä kahdeksan kerrostalon muodostama Valjaspuiston kotikortteliUudiskohteet Limingantullissa suunnitellaan asukkaita varten toimivia pohjaratkaisuja ja tehokkuutta silmällä pitäen. Tervetuloa Oulun viihtyisimmille kotikulmille.

Näe ja koe Oulussa

Vuonna 1605 perustettu Oulu on Pohjois-Suomen vanhin ja väkiluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki. Kasvukeskuksena, teknologiakaupunkina, yliopistokaupunkina ja tavoiteltuna kotipaikkana Oulu puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Uuteen asuntoon on helppo kotiutua, sillä tästä kotikaupungista löydät kaiken tarpeellisen mukavaa elämää ajatellen.  

Oulu ja Oulun seutu tarjoilevat asukkailleen kulttuurintäyteistä asumista, upeita ostosmahdollisuuksia ja täydellistä luonnonrauhaa. Pohjanlahden rannalla, Oulujoen suistossa sijaitseva Oulu on houkutteleva portti pohjoisen ainutlaatuiseen luontoon ja kulttuurielämään. Täällä kohtaavat niin business ja matkailu kuin pohjoisen koskematon rauha ja eksotiikka.

Oulussa koko perheen voimin

Luonto ja ulkoilu ovat Oulussa lähimpänä kauniissa puistoissa. Talvisin hiihtolatuja pidetään hyvässä kunnossa ja kesäisin kaikkialla kukkivat upeat istutukset. Suosikkipuistoja ovat valkoisten siltojen Hupisaari ja tyylikäs Hallituspuisto, mutta puistoja löytyy joka menoon ja makuun. 

Oulun keskustan uudet asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä Perämeren saaristoluonnosta. Kesäisin Hailuodon hiekkadyynisaaren ja Oulun väliä kulkee lautta ja talvisin jään poikki kulkee elämyksellinen jäätie.

Oulun helmeksikin kutsuttu Nallikarin virkistys- ja matkailualue tarjoaa tekemistä koko perheelle pitkine ja mataline hiekkarantoineen. Noin kolmen kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta sijaitsevaan Nallikariin pääsee vaivatta esimerkiksi Potnapekka-minijunalla, joka liikennöi Nallikarin ja Rotuaarin välillä säännöllisesti kesäaikana. Välimatka taittuu mainiosti myös pyörällä. 

Vähän kauempana luonnosta pääsee nauttimaan mm. Oulunsalon Varjakassa, josta löytyy niin uimaranta kuin luontopolku nuotiopaikkoineen, lintutorneineen ja laavuineen. Kumpuilevien kangasmetsien ja rikkaan kasvimaailman reunustama runsassaarinen Koitelin alue on niin ikään erinomainen kalastus-, melonta- ja patikointipaikka. Lintujen lumoavaan maailmaan johdatteleva Liminganlahden luontokeskus on ainoa laatuaan Suomessa.

Ja kun Oulussa ollaan, kaupungista ei ole pitkä matka myöskään Rokuan kansallispuistoon, Rokua Geoparkiin tai Syötteen kansallispuistoon.

Nauti kulttuurista Oulussa

Uusi asunto Oulussa tarjoaa asukkailleen monipuolisia kulttuurikohteita. Taidetta ja historian siipien havinaa pääsee katselemaan mm. Pohjois-Pohjanmaan museossa, Oulun taidemuseossa, Turkansaaren ulkomuseossa, Vanhan Limingan museoalueella ja Kierikkikeskuksen kivikautisessa kylässä.

Teatterinystäville tarjontaa löytyy Oulun kaupunginteatterista ja Toppilansaaressa sijaitsevasta Meri Oulun kesäteatterista. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali on Suomen vanhin ja yksi Euroopan suurimmista nuorelle yleisölle suunnatuista festivaaleista.

Oulu tunnetaan myös kesäisistä juhlaviikoistaan ja monialaisista talvisista musiikkifestivaaleistaan. QStock on vakiinnuttanut paikkansa oululaisessa kesänvietossa keräten Oulun Kuusisaareen tuhansia musiikin ystäviä nauttimaan huippuesiintyjien rytmeistä.

Shoppaile ja herkuttele Oulussa

Oulun myytävät asunnot sijaitsevat shoppailijan unelmapaikoilla. Oulun keskustan kadut ja kävelykatualue Rotuaari muodostavan yhdessä torinrannan alueen kanssa kaupungin olohuoneen. Täältä löytyvät kaupungin parhaat ostospaikat tavarataloineen ja erikoisliikkeineen. Alueella on myös monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjonta. Rotuaarilla järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden.

Kauppatori on kaupungin sykkivä sydän kesäisin. Vilkas tori toimii aamusta iltaan ja ympäröivissä makasiineissa on aittaravintoloita ja kahviloita sekä käsityö-, vaate- ja sisustusliikkeitä. Toritoimintaa valvoo kauppahallin edustalla patsasteleva pronssinen Toripoliisi.

Yli satavuotias Oulun kauppahalli palvelee asiakkaita perinteistä henkilökohtaista kaupankäyntiä kunnioittaen. Historiaa henkivässä kauppahallissa on oma leppoisa tunnelmansa. 

Kauppakeskus Valkea on ainutlaatuinen kahdesta korttelista ja katetusta Kesäkadusta muodostuva yli 50 liikkeen kokonaisuus. Kesäkatu on oululaisten uusi tapahtuma- ja kohtaamispaikka, jonka viihtyisät kahvilat ja iloinen tunnelma kutsuvat nauttimaan kaupungin vilinästä.

Asu Oulussa ihanan huolettomasti

Oulun myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.
 
Uusi asunto Oulussa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.
 
Uusi asunto Oulussa tuo mielenrauhaa, koska perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien asuntojen huoneistokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Ensimmäinen oma asunto löytyy Oulun parhaalta paikalta 

Oulun myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uusi kerrostalokoti on aina turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.

Kun olet ostamassa Bonava-kotia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan uuden asuntosi sisustuksen sävyt ja materiaalit maksuttomista vaihtoehdoista. Lisäksi voit valita maksullisista Lifestyle-paketeista mieleisesi ja tehdä kodistasi juuri oman elämäntilanteesi mukaisen ja näköisen.

Oulun myytävät asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan. 

Oululainen uudiskohde sopii sijoittajalle

Oulun uudet asunnot rakennetaan parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin, mukaviin naapurustoihin, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärelle. Uudiskohteet sopivat mainiosti sijoitusasunnoiksi, joiden valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Tarjolla on uusia asuntoja moneen tarpeeseen. Kattavasta valikoimastamme löydät niin yksiöt ja kaksiot kuin kolmiot Oulun kiinnostavimmilta paikoilta. Tutustu ja löydä omaksesi uusi sijoitusasunto.

Uusia asuntoja mukavassa naapurustossa Oulussa 

Oulun uudiskohteet suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. 

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Ouluun sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. 

Uusi asunto Oulussa oman tyylisi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin. Voit valita uuden asunnon oman tyysi mukaan, kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa. Sisustusalan ammattilaiset ovat koonneet viisi persoonallista vaihtoehtoa, joista voit valita uuteen asuntoon mieleisesi tyylin.