amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulussa

Onni on uusi asunto mukavassa naapurustossa. Luomme Oulun keskustaan ja sen läheisyyteen viihtyisiä kotikortteleita ja uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on upea valikoima laadukkaita uudisasuntoja, jotka sopivat kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulussa

Onni on uusi asunto mukavassa naapurustossa. Luomme Oulun keskustaan ja sen läheisyyteen viihtyisiä kotikortteleita ja uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on upea valikoima laadukkaita uudisasuntoja, jotka sopivat kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tervetuloa uuteen asuntoon Ouluun

Bonava-kotien valikoimasta löydät moneen menoon ja makuun sopivat uudet kerrostaloasunnot ja todelliset citykodit: yksiöt, kaksiot, kolmiot ja isommat perheasunnot. Löydät Oulun uudiskohteista myös asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Tee uudesta kodistasi juuri omien toiveidesi ja oman makusi mukainen. Haluamme tarjota sinulle mukavan matkan uuteen kotiin sekä olla mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa.

Oulun uudet asunnot ja kerrostalot rakennetaan kodikkaisiin naapurustoihin, joissa on helppo viihtyä ja asua pitkään. Siksi uusi asunto onkin ihanan huoleton ja turvallinen valinta. Ja mikä parasta, tämän lähemmäs monipuolisia palveluita ja erinomaisia kulkuyhteyksiä et juurikaan voi päästä. Jos missä, niin täällä elämä rullaa! Tervetuloa uuteen kotiin Oulun keskustaan.

Vuonna 1605 perustettu Oulu on Pohjois-Suomen vanhin ja väkiluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki. Kasvukeskuksena, yliopistokaupunkina ja tavoiteltuna kotipaikkana Oulu puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Täältä löydät kaikki mukavan elämän eväät parhailta paikoilta monipuolisessa paketissa. Ota vastaan Oulun kutsu!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulussa

Kaupunginosat Oulussa

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulussa

Tulossa ihan uutta!

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Oulun asuntomyymälä
Oulun asuntomyymälä

Isokatu 58, 90100 Oulu

0800 411 412 (ilmainen)