Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Karjasilta

Myytävät asunnot Oulu Karjasilta

Uudiskohteet Ahjo-Kalevassa muodostavat viihtyisän kotikorttelin

Oulun Karjasillan kaupunginosassa sijaitseva Ahjo-Kalevan uusi kotikortteli kutsuu viihtymään keskustan kupeeseen. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun kodikkaassa naapurustossa. Valitse omaksesi upea uudiskohde Karjasillalta.

Oulun Ahjo-Kalevan uusi kotikortteli asettuu Karjasillan alueelle, joka toimi aikoinaan nimensä mukaisesti kaupunkilaisten omistamien lehmien laidunalueena. Oulun kaupungin kainalossa sijaitseva ja Höyhtyän suuralueeseen kuuluva Karjasilta tunnetaan idyllisenä kotipaikkana värikkäine puutaloineen, aitojen yli kurkottelevine sireeneineen ja vehreine kujineen. 

Karjasilta kuuluu museoviraston luokittelemiin, valtakunnallisesti arvokkaisiin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Näiden arvojen kunniaksi Suomen parhaaksikin asuinalueeksi nimettyä Karjasiltaa halutaan kehittää uudistuvana puutarhamaisena kotipaikkana. Inhimilliseksi, viihtyisäksi, luotettavaksi ja ajan hermolla olevaksi naapurustoksi luonnehdittu kotipaikka saa nyt uuden elämän.

Bonavan uudisasunnot Karjasillalla

Ahjo-Kalevan kotikortteli tuo uudiskohteet Karjasillan ykköspaikalle

Suunnittelemme Karjasillan parhaalle paikalle komeaa kymmenen kerrostalon muodostamaa Ahjo-Kalevan kotikorttelia viihtyisine piha-alueineen ja toiminnallisine yhteistiloineen. Karjasillan uudiskohteista löytyy koteja yksiöistä ja kaksioista ihaniin kolmioihin ja useamman makuuhuoneen perhekoteihin. Kotikorttelin naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut leipomosta päiväkotiin ja monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Uudiskohteet Karjasillalla tarjoavat jopa 550 uutta huolella suunniteltua kotia. Tervetuloa nauttimaan elämästä omaan viihtyisään kotikortteliin.

Asu mukavasti palveluiden tuntumassa

Kun kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla, arki rullaa. Bonavan myytävät asunnot Karjasillalla asettuvat monipuolisten palveluiden äärelle ja lähelle keskustan liikkeitä. Marketit Joutsensillan molemmin puolin pitävät huolen, että kodin ostokset voi hoitaa sujuvasti kotimatkalla. Lähes 400 myyntipisteen Paljekirppis löytyy aivan Joutsensillan kupeesta.

Lapsiperheille Bonavan myytävät asunnot Karjasillalla tarjoavat turvallisen ja viihtyisän kasvuympäristön päiväkoteineen ja kouluineen. Nuorisotilat ja kirjasto löytyvät nekin parin kilometrin päästä. Musiikkiharrastajien iloksi musiikkilukio sekä Oulun konservatorio sijaitsevat myös Karjasillalla. Tutustu ihastuttaviin uudiskohteisiimme ja valitse omaksesi uusi asunto Karjasillalta.

Ulkoile ja harrasta Karjasillalla

Karjasillan myytävät asunnot asettuvat upeiden ulkoilumaastojen äärelle viihtyisään naapurustoon. Kotikulmien puistot tarjoavat mukavaa puuhaa niin lapsille kuin ulkoileville aikuisillekin ja koiraperheille. Suomen viihtyisimmäksi kotipaikaksi valitulla Karjasillan alueella kävelyretket pitkin tunnelmallisia kotikatuja ovat omiaan rentouttamaan arjen kiireiden keskellä.

Aivan kotikulmilla harrastusmahdollisuuksia tarjoaa mm. Raksilan urheilukeskus, jonka alueelta löytyvät uimahalli, pesäpallostadion, jäähalli ja tekojääkenttä sekä monitoimihalli. Ouluhallissa harrastaa voi yleisurheilua sekä useita eri palloilulajeja. Lintulan urheilukeskuksessa voi maksutta harrastaa mm. jalkapalloa, pesäpalloa, jääkiekkoa, kaukalopalloa, tennistä ja yleisurheilua. Supen polku Lintulan urheilukeskuksen yhteydessä tarjoilee upean 1,5 kilometrin kuntoradan. Talvisin radalla voi myös hiihtää. Valitse omaksesi uusi asunto Karjasillalta ja tutustu lähiseudun monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin.

Kulttuurin äärellä Karjasillalla

Bonavan myytävät asunnot Karjasillalla kutsuvat viihtymään Oulun rikkaan kulttuuritarjonnan pariin. Aivan naapurista löytyvässä Oulun jäähallissa ovat esiintyneet monet maailmantähdet. Pelaapa siellä myös kotipelinsä kaupungin ylpeys Oulun Kärpät. Oulun musiikkikeskuksessa toimivat Oulun Sinfonia sekä Oulun konservatorio. Erityisesti klassisesta musiikistaan tunnetussa Madetojan salissa esiintyvät aika ajoin myös viihdetaiteilijoita moneen makuun.

Oulun juhlaviikkojen aikana kaupunki muuttuu monimuotoisen viihteen, taiteen ja kulttuurin näyttämöksi konsertteineen, näyttelyineen, lasten tapahtumineen ja ravintoloineen. Elokuinen Taiteiden yö on henkeäsalpaava elämys, jossa kulttuuri ja taide ovat kaikkien kaupunkilaisten ilona keskustan kortteleissa. Valitse omaksesi uusi asunto Karjasillalta ja nauti kotikaupungin kulttuuri- ja viihdeantimista.

Kulkuyhteydet

Bonavan myytävät asunnot Karjasillalla kutsuvat loistavien kulkuyhteyksien äärelle. Keskustaan linja-autolla hurauttaa alle vartissa ja kävellenkin parin kilometrin matka taittuu leppoisasti. Oiva vaihtoehto kesäaikaan on pyörä, sillä kevyenliikenteen reitit ovat erinomaiset. Uusien Bonava-kotien läheltä löytyvät myös näppärät kaupunkipyöräasemat. Oulun rautatieasema on kävelymatkan päässä ja autoilijoiden iloksi uusi ”kehätie” Poikkimaantien siltoineen on avannut uuden liikenneyhteyden Oulunjoen ylitse.

Uusi asunto Karjasillalta on huoleton ja turvallinen valinta

Uusi asunto Karjasillalta on fiksu ja turvallinen valinta monin tavoin. Voit heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi eteenpäin ja unohtaa raskaat pihatyöt. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena. Bonavan myytävät asunnot Karjasillalla sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen, sillä suunnittelun kulmakivinä toimivat laatu, esteettömyys, kattava varustelu ja hyvä äänieristys. Sen lisäksi haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti ja kodin toiminnallisuus huomioitu. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Karjasillalta.

Sijoita uudisasuntoon Karjasillalla

Sijoituskohteeksi uudiskohde Karjasillalta on mitä mainioin. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen. Lisäksi asukkaat on helppo löytää, sillä loistavan sijaintinsa ansiosta Karjasilta sopii niin perheille kuin opiskelijoille. Uudisasunnossa remonttihuolet eivät paina mieltä. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Karjasillalta