Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Limingantulli

Myytävät asunnot Oulu Limingantulli

Uudiskohteet Limingantullissa kutsuvat mukavaan naapurustoon

Oulun Limingantullin myytävät asunnot sijaitsevat vetovoimaisella paikalla keskustan kupeessa ja Heinäpään kainalossa. Tyylikkäät Bonava-kodit tuovat asumiseen uuden ulottuvuuden: huoletonta elämää kodikkaassa naapurustossa. Limingantullin asunnot asettuvat luonnonkauniiseen ympäristöön palvelujen äärelle. Uudiskohde on aina hyvä valinta.

Uudet myytävät asunnot asettuvat hyvälle paikalle Oulun Limingantullin alueelle ja Heinäpään naapuriin. Limingantulli sijaitsee vain reilun kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta. Teollisuus- ja liikerakentamista tunnettu alue saa nyt uuden elämän kehittyvänä kotipaikkana.

Limingantullin naapurustossa sijaitseva Heinäpää tunnetaan hevosmiesten ja hevoslaidunten alueena, josta on kasvanut ajan myötä rauhallinen ja viihtyisä asuinpaikka. Limingantullin alueelta löytyvät jo nyt kaikki mukavan elämisen eväät ja huolettoman asumisen herkut palveluineen, päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen sekä urheilu- ja ulkoilupaikkoineen.

Limingantullin uudiskohteet tarjoilevat monipuolisen valikoiman laadukkaita omistusasuntoja moneen makuun. Uudet myytävät asunnot suunnitellaan huoletonta asumista ja muuttuvia elämäntilanteista ajatellen, kodikkuutta ja tyyliä unohtamatta. Tutustu uudiskohteisiin ja löydä elämäsi koti Heinäpään kainalosta.

Bonavan uudisasunnot Limingantullissa

Uudiskohteet Limingantullissa asettuvat viihtyisälle paikalle Heinäpään naapuriin

Kun palvelut ovat lähellä, kulkuyhteydet toimivat ja luonto lenkkipolkuineen avautuu kotiovelta, on viihtyisän naapuruston avaimet käsillä. Uudiskohteet Limingantullissa asettuvat ihanteelliselle paikalle Heinäpään naapuriin muodostaen kodikkaan Valjaspuiston kotikorttelin. Suunnittelemaamme kahdeksan kerrostalon kokonaisuuteen mahtuu monipuolinen valikoima koteja näppäristä yksiöistä ja kaksioista aina kolmioihin ja isompiin perheasuntoihin. Kotikorttelin naapurustosta löytyy mukavaa puuhaa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia eri ikäisille. Tutustu ja ihastu. Uudiskohteet Limingantullissa hurmaavat.

Limingantulli innostaa harrastamaan

Bonavan myytävät asunnot Limingantullissa asettuvat upeiden ulkoilumaastojen ja harrastusmahdollisuuksien äärelle. Heinäpään urheilukeskuksessa voi harrastaa mm. jalkapalloa, jääkiekkoa ja yleisurheilua. Alueella kulkee 1,6 kilometrin kuntorata, joka toimii talvisin hiihtolatuna. Kuntasaliharjoittelun ystäville Limingantullista löytyy Kuntokeskus Liikku sekä Liikuntakeskus Voitto, jossa valittavana on myös ryhmäliikuntatunteja. Liikuntakeskus Hukka pitää sisällään mm. kolme kuntosalia, useita ryhmäliikuntasaleja sekä kenttiä eri palloilulajeille squashista tennikseen ja sulkapalloon. Ryhmäliikuntatunteja on noin 100 viikossa, ja hyvää oloa treenien jälkeen tarjoavat Hukan spa-henkiset saunatilat. Äimäraution Ratsastuskeskukseenkin on vain parin kilometrin matka. Valitse omaksesi uusi asunto Limingantullista ja ihastu alueen moniin harrastusmahdollisuuksiin.

Palvelut kivenheiton päässä

Bonavan myytävät asunnot Limingantullissa tekevät arjen pyörittämisestä entistä helpompaa. Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, jää aikaa elämästä nauttimiseen. Limingantullista löytyvät niin päivittäistavarakaupat kuin erikoisliikkeetkin eikä keskustan palveluihin ole kuin reilun kilometrin kävely- tai pyöräilymatka. Lapsiperheiden iloksi kotikulmilla toimii päiväkoti Pikku-Iikka sekä Myllytullin koulu, jonka painopisteinä ovat kuvataide sekä vieraat kielet. Bonavan myytävät asunnot odottavat uusia asukkaita tuttavalliseen naapurustoon kattavien palveluiden äärelle.

Limingantulli hurmaa myös perheen pienimmät

Täällä on helppo viihtyä, sillä Bonavan myytävät asunnot Limingantullissa asettuvat loistavien koko perheen harrastusmahdollisuuksien äärelle. Oulun Keilahallilla voi keilauksen lisäksi pelata biljardia, dartsia ja ratagolfia. Sisäaktiviteettipuisto SuperParkissa seikkailunautintoa luovat mm. skeittaus, volttiradat, kiipeily, liukumäet ja trampoliinit. Perheen pienimmille tarjolla on Elämyskaupunki toiminnallisine leikkeineen. Hollihaan lasten liikennepuistossa lapset voivat opetella turvallista liikennekäyttäytymistä aikuisten ohjauksessa. Liikennepuistossa voi liikkua polkuautolla tai jalankulkijana. Lisäksi puistossa on leikkialue ja ulkopelejä. Valitse omaksesi uusi asunto Limingantullista ja nauti yhteisestä ajasta perheen kanssa.

Uusi asunto Limingantullista tarjoaa helpotusta arkeen

Bonavan myytävät asunnot Limingantullissa tarjoilevat ihanaa arjen helppoutta. Kerrostalossa voit unohtaa lumityöt ja heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Uudiskohteen perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä tuo mielenrauhaa. Oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta Bonavan myytävät asunnot Limingantullissa sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Laadukkaat materiaalit, esteettömyys, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu puhuttelevat niin nuorta paria, perheellisiä kuin omakotitalosta muuttavia. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Limingantullista.

Uudiskohde Limingantullista sopii sijoittajalle

Sijoitusasunnon valinnassa avainasemassa ovat sijainti, kunto, koko ja huolettomuus. Uudiskohde Limingantullista vastaa näihin kaikkiin. Sijainti ydinkeskustan kainalossa takaa houkuttelevuuden niin omaan käyttöön kuin vuokraustarkoitukseen. Asukkaat kotiin on helppo löytää, sillä uudiskohteen pohjaratkaisut ja suunnittelu tehdään helppoa ja huoletonta asumista silmällä pitäen. Asuntovalikoimasta löytyy kattava valikoima erikokoisia koteja, myös sijoituksen kannalta vetovoimaisia yksiöitä ja kaksioita. Uudiskohde Limingantullista onkin järkevä pitkäaikainen sijoitus. Perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä, mikä tuo mielenrauhaa vuosiksi eteenpäin.

Ensimmäiseksi omaksi kodiksi uusi asunto Limingantullista

Ensimmäisen oman kodin osto on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Uusi asunto Limingantullista on huoleton ja turvallinen valinta, sillä uudiskohteen perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden takuu piilevistä virheistä. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Lisäksi uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Mikä parasta, kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan mieleisesi sisustustyylin uuteen kotiisi. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse ensimmäiseksi omaksi kodiksi uusi asunto Limingantullista.