Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Uudiskohteet Toppilansaari

Myytävät asunnot Oulu Toppilansaari

Toppilansaaren uudiskohteet kutsuvat merellisiin maisemiin

Toppilansaari tunnetaan turvallisena ja vehreän merellisenä kotipaikkana, jonne on helppo kotiutua. Toppilansaaren asunnot asettuvat hyvien liikenneyhteyksien varrelle kanavan rantaan.

Toppilansaaren syntyhistoria juontaa juurensa vuoteen 1724, jolloin Oulujoki tulvi rajusti raivaten itselleen uuden uoman, Toppilansalmen. Salmi otettiin pian kauppalaivojen käyttöön ja sen rannalle muodostui yksi Oulun merkittävimmistä satama-alueista. Kauppalaivat purjehtivat Toppilan satamasta ympäri maailmaa tuoden mukanaan mausteita, kulttuuria ja uusia kasveja. Sataman ympärille muodostui 1800-luvun loppupuolella porvariston huvila-alue. Tältä ajalta on jäljellä vielä muutamia upeita huvilarakennuksia kuten Villa Hannala, joka toimii nykyään tunnelmallisena kahvilana ja lounasravintolana.

Toppilansaaren asunnot kutsuvat eloisaan naapurustoon. Vuoden 2005 asuntomessujen myötä entinen huvila- ja satama-alue sai uuden elämän uniikin merellisenä asuinalueena. Uudisrakentamisesta huolimatta ympäristö on säilyttänyt luonnonläheisyytensä tarjoten kutsuvan kotipaikan monenlaiseen elämäntilanteeseen. Uusi asunto Toppilansaaressa on loistovalinta, koska kotiovelta avautuvat lenkkeilyreitit, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja kulttuuririennot tuovat arkeen mukavaa piristystä.

Uudiskohteet Toppilansaaressa asettuvat upealle paikalle kanavan äärelle. Kotikulmilta on mukava polkaista pyörällä Nallikarin rannalle tai keskustan kuhinoihin, jonne on vain kolmen kilometrin matka. Toppilansaaren myytävät asunnot suunnitellaan viimeistä piirtoa myöten huoletonta arkea silmällä pitäen. Tervetuloa uuteen kotiin merellisiin maisemiin.

Myytävät asunnot Toppilansaari

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Uusia Bonava-koteja Toppilansaaressa

Uudiskohde Toppilansaaren parhaalta paikalta

Uudiskohteet Toppilansaaressa asettuvat hyvälle paikalle Toppilansalmen äärelle. Matkaa Oulun keskustaan kertyy vain kolmisen kilometriä, mikä taittuu joutuisasti vaikka pyörän selässä tunnelmallisia rantateitä pitkin. Kohteidemme läheltä löytyvät myös näppärät kaupunkipyöräasemat. Toppilansaaren myytävät asunnot rakennetaan omalle tontille viihtyisään kotikortteliin. Korttelin vieressä pysähtyvä bussi kuljettaa joutuisasti aina keskustan kuhinoihin asti tehden arjesta sujuvaa. Lisälämpöä elämään tuo tunnelmallinen pihasauna. Asumisen mukavuuden viimeistelee vehreä luonto ja raikkaat rannat, jotka tarjoavat harrastusmahdollisuuksia moneen makuun. Tutustu uuteen kotikortteliin ja valitse omaksesi huoleton uudiskohde Toppilansaaresta.

Uudiskohteet Toppilansaaressa kutsuvat treenaamaan

Toppilansaaren asunnot asettuvat kivenheiton päähän merellisen kotipaikan tarjoamista harrastusmahdollisuuksista. Oman saaren erityispiirteisiin lukeutuu raikas luonto lenkkeilyreitteineen ja upeine luontopolkuineen. Kesäisin päivää on mukava paistatella Nallikarin kilometrin mittaisella rannalla. Talvella puolestaan hiihtoladut ja parhaat pilkkipaikat kutsuvat nauttimaan pakkaspäivästä. Palloilun ystävälle uudiskohteet Toppilansaaressa asettuvat hyvälle paikalle lähelle Nallisportin sisäpeliparatiisia. Lajeja löytyy moneen makuun tenniksestä salibandyyn ja squashista futsaliin. Golfaajien iloksi talvikauden voi käyttää hiomalla swingiä ja puttaustarkkuutta. Treenin vastapainoksi Nallikarilta löytyy kylpylä Eden, jonka poreet ja löylyt rentouttavat sekä kehoa että mieltä.

Puuhaa perheen pienimmille

Perheen pienimmille uudiskohteet Toppilansaaressa asettuvat loistopaikalle lähelle Hietasaaren Ponipihaa, jossa suloisia kotieläimiä ja pörröisiä shetlanninponeja pääsee hoitamaan. Lisäksi Ponipiha tarjoaa ratsastuskursseja niin maneesissa kuin maastossakin. Koko perheen voimin kesäpäivää on mukava viettää Nallikarin minigolfradalla puttailleen ja yhdessä aikaa viettäen. Toppilansaaren asunnot sijaitsevat myös kävelyetäisyyden päähän riemukkaasta Vauhtipuistosta, jossa karusellit ja vuoristorata kutsuvat hurvittelemaan iloiseen huvipuistotunnelmaan. Arkena on helppo piipahtaa läheiseen Antellin leikkipuistoon.

Sujuvasti Möljänsiltaa pitkin

Toppilansaaren asunnot asettuvat loistopaikalle Möljänsillan kupeeseen. Vuonna 2012 avattu 98-metrinen silta on vakiinnuttanut asemansa turvallisena kulkuväylänä Toppilansalmen rantojen välillä. Möljänsillan kautta pääsee näppärästi Länsi-Toppilan puolelle kattavien ja entisestään kehittyvien palvelujen pariin. Jo nyt Länsi-Toppilasta löytyy kaikki hyvän elämän eväät kuten upouusi K-Supermarket, Terva-Toppilan ala- ja yläkoulu sekä päiväkoti. Rannalla kulkee myös maisemaltaan yksi kaupungin kauneimmista kevyenliikenteen väylistä.