Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Tampere Hervanta

Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Hervannassa

Kuvaus

Uudiskohteet Hervannassa kutsuvat vehreisiin maisemiin

Hervanta kasvaa ja kehittyy. Uudet myytävät asunnot Hervannassa tarjoavat luonnonläheistä asumista jouhevien kulkuyhteyksien ja kattavien palvelujen äärellä. Tervetuloa mukavaan naapurustoon.

Hervannan historia juontaa juurensa 1700-luvulle, jolloin Tampereen eteläpuolelle muodostui lähinnä maanviljelyllä elantonsa saanut parinsadan asukkaan kyläyhteisö. Suuri harppaus otettiin 1960-luvulla, kun Hervantaan ryhdyttiin kaavailemaan uutta kaupunginosaa, jossa olisi paitsi asuntoja myös teollisuutta ja korkeakouluja. Seuraavien vuosikymmenten aikana Hervannan asukasluku kasvoi voimakkaasti. Uudet asunnot olivat pääosin väljästi rakennettuja kerrostaloja. Tampereen teknillisen yliopiston ensimmäinen rakennus Konetalo avasi ovensa 1973. Perässä seurasi Raili ja Reima Pietilän suunnittelema keskusta-akseli punatiilirakennuksineen. Nykyään vuosien 1974 ja 1989 välillä rakennettu keskusta-akseli on Museoviraston valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen listalla.

Hervannassa nautitaan runsaista lähipalveluista, aktiivisesta harrastustoiminnasta ja luonnon rauhasta. Teknologiakeskittymä Hermia on tuhansien ihmisten työpaikka ja muun muassa Nokian kommunikaattorin synnyinsija. Vuoden 2021 aikana Hervannan historiankirjoissa käännettiin jälleen uusi lehti, kun Tampereen pikaraitiotie aloitti liikennöintinsä Hervantajärven ja Pyynikintorin välillä. Katso uudiskohteet Hervannassa ja löydä unelmiesi uusi asunto. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Uusi asunto Hervannan parhaalta paikalta

Bonavan uudiskohteet Hervannassa tuovat uutta eloa naapurustoon. Hervannan Havu asettuu viihtyisästi alueen avaralle reunalle ja vain muutaman askeleen päähän raitiotiestä. 8–12-kerroksisten uudiskohteiden muodostama kotikortteli suunnitellaan huolella hyvää elämää ja mukavaa arkea ajatellen. Tarjolle tulee monipuolinen valikoima uusia asuntoja erilaisten elämäntilanteiden tarpeisiin. Lähes kotiovelta avautuvat ulkoilureitit ja väljät, vehreät näkymät tekevät asumisesta entistä mukavampaa. Tutustu Hervannan Havuun ja löydä uusi asunto kehittyvän naapuruston parhaalta paikalta.

Sujuvaa liikkumista joka suuntaan

Hervannan uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle Tampereen ratikkalinjan varrelle. Ratikka vie Kalevaan alle kymmenessä minuutissa ja keskustaan noin vartissa. Jouhevasti liikennöivän uuden ratikan ohella suurin osa bussilinjoistakin kulkee edelleen. Autoilijan näkökulmasta Hervannan uudiskohteet asettuvat ihanteellisesti lähelle kaupungin pääväyliä. Hervannan valtaväylän vartta seuraileva Hervannan Baana tarjoaa mahtavan mahdollisuuden esimerkiksi työmatkapyöräilyyn.

Harrasta Hervannassa

Uudet myytävät asunnot Hervannassa tekevät harrastamisen helpoksi. Hervanta tarjoaa laajan kirjon erilaisia lajivaihtoehtoja ryhmäliikunnasta koripalloon ja hiihdosta uintiin. Suuntaa esimerkiksi Suolijärven pururadoille ja pulahda lopuksi lämpimään järviveteen virkistäytymään. Uimaan pääset ympäri vuoden Hervannan uimahallissa. Tai testaa taitoluistelua Hervannan jäähallissa, joka sijaitsee 40 metrin syvyydessä. Myös luistelukenttä asettuu lähelle Bonavan uudiskohteita. Raili ja Reima Pietilän Suunnittelemasta Hervannan vapaa-ajankeskuksesta löytyvät tilat palloiluun, tanssiin ja kuntosaliharjoitteluun. Vapaa-aikakeskus tarjoaa tilat myös harrasteryhmille keramiikkatöistä kudontaan. Uusi asunto on hyvä valinta harrastajan näkökulmasta, sillä Hervannan uudiskohteiden suunnittelussa kiinnitetään huomiota turvallisiin ulkoiluvälinevarastoihin, joten oman pyörän ja suksien säilyttäminen on ihanan huoletonta.

Hervannan kattavat palvelut

Hervannassa on helppo pyörittää arkea, sillä kattavat palvelut löytyvät aivan kotikulmilta. Hervannan Duossa sijaitsevat niin päivittäistavarakaupat, apteekki, ravintoloita kuin muutamia erikoisliikkeitä. Alkuperäisen rakennuksen ovat suunnitelleen arkkitehdit Raili ja Reima Pietilä 19070-luvulla ja laajennus valmistui vuonna 2007. Kaupungin palvelut, kuten neuvola, terveysasema laboratorioineen, hammashoitola, kirjasto ja nuorisokeskus, löytyvät Duon vieressä sijaitsevasta Hervanta Triosta. Uudiskohteet Hervannassa asettuvat aivan ratikkalinjan varrelle, joten myös Kalevan palveluita on helppo hyödyntää.

Lapsiperheiden Hervanta

Uudiskohde Hervannasta on ihanteellinen valinta lapsiperheille ja nuorille ensiasunnon ostajille. Lukuisten päiväkotien lisäksi Hervannassa on kaksi yhtenäiskoulua: Etelä-Hervannan koulu ja Ahvenisjärven koulu. Perusopetuksen jälkeen vaihtoehtoja tarjoavat muun muassa Tampereen seudun ammattiopisto Tredu sekä Tampereen teknillinen lukio, jossa toimii noin 30 oppilaan matematiikka ja tekniikka -linja MATEK. Hervannassa voi opiskella myös poliisiksi, sillä Poliisiammattikorkeakoulu Polamk sijaitsee aivan Hervantakeskuksen läheisyydessä. Hervanta tunnetaan myös ainutlaatuisesta teknologiakeskittymästään. Tiedepuisto Hermian kupeesta löytyy Tampereen yliopiston Hervannan kampus, jonka talojen nimet, kuten Sähkötalo, Rakennustalo ja Konetalo, viittaavat alueen entiseen elämään Tampereen teknillisenä yliopistona. Tiedekasvatus on mahdollista aloittaa varhain, sillä kampusalueella sijaitsee myös tiedepäiväkoti. Katso nyt uudet asunnot Hervannassa ja aloita mukava kotimatkasi kanssamme.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500