Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Tampere Hervanta

Kodikas naapurusto

Hervannan Havu

Viihtyisää asumista ratikan ja ulkoilumaastojen äärellä

Näytä kohteet
Kuvaus

Viihtyisää asumista ratikan ja ulkoilumaastojen äärellä

Hervannan Havu kutsuu luonnon syliin ja ensiluokkaisten kulkuyhteyksien varrelle. Tutustu uuden kotikorttelin suunnitelmiin ja ole mukana ensimmäisten joukossa. Havu 2:n kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta alkuvuodesta 2022.

Havu tuo uusia Bonava-koteja paraatipaikalle voimakkaasti kehittyvän Hervannan pohjoislaidalle. 8–12-kerroksisten uudiskohteiden muodostama kotikortteli rajautuu laajaan Kanjonin virkistysalueeseen, mutta silti täällä asutaan vain muutaman askeleen päässä ratikkapysäkistä. Naapuruston olemassa olevat palvelut lähikaupoista kouluihin ja harrastusmahdollisuuksiin tekevät asumisesta entistä leppoisampaa. Havun uusien kotien suunnittelussa panostetaan monipuoliseen huoneistojakaumaan sekä sujuvaan arkeen helposti kalustettavine pohjaratkaisuineen ja fiksuine säilytystiloineen. Koteihin tulee muun muassa lattialämmitys, suuret ikkunat sekä Puustellin keittiökalusteet. Nimensä mukaisesti Havussa saadaan myös ihailla upean avaria ja vehreitä maisemia.

Uusia koteja ja hyvää elämää

Lähivuosien aikana Hervannan Havusta muodostuu yhteisöllisen ja tunnelmallisen asumisen kotipaikka. Turvallisessa ja luonnonläheisessä naapurustossa on helppo nauttia huolettomasta arjesta elämän pienine ja suurine iloineen. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee muun muassa hulppeat ylimmän kerroksen saunaosastot sekä kerhotilat. Uudiskohteiden keskelle muodostuu viihtyisä yhteispihojen kokonaisuus leikki- ja oleskelualueineen. Suunnitteilla on myös grillipaikka, johon herkut voi poimia vaikka oman korttelipihan viljelylaatikoista. Jätä nyt yhteystietosi, niin pysyt ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Tampereen Havu 2 tuo kotikortteliin ensimmäiset omistusasunnot. Havu 2:n kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta alkuvuodesta 2022.

Kuvat
Etäisyydet
100 m
ratikkapysäkille
15 min
keskustaan
1 km
Duoon
800 m
kouluun
500 m
päiväkotiin
2 min
ulkoilureiteille
Naapurusto
 • Vehreä lähiluonto virkistää

  Havun sijainti naapuruston vehreällä ja väljästi rakennetulla laidalla on ihanteellinen. Lähistöltä avautuvat valaistut virkistysreitit, joita pitkin pääsee reippaillen tai hiihtäen Suolijärvelle ja jopa Koivistonkylään saakka. Suolijärven ulkoilukeskuksella on mukava pysähtyä saunomaan ja pulahtaa veteen vilvoittelemaan. Hervannasta löytyy niin jäähalli ja urheilukenttä kuin vapaa-aikakeskus ja uimahallikin.

 • Palvelut naapurustossa

  Hervannan naapurustosta löytyy kaikki tarvittava, kuten kaupat ja kahvilat, kirjasto, kattavat terveyspalvelut, uimahalli ja monipuolinen liikuntakeskus. Alueen keskustana tunnettuun Hervannan Duoon on matkaa reilu kilometri, ja ratikalla myös Kalevan sekä Tampereen keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Hervannassa arki rullaa, sillä korttelin kupeesta huristaa ratikka. Hervantaan on vain kaksi pysäkinväliä ja Kalevan suuntaan kolme. Myös bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset. Autoilijoiden iloksi Hervannan Havusta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla asukkaille turvalliset säilytystilat polkupyörille.

 • Päiväkodit ja koulut

  Havuun voi huoletta muuttaa kaikenikäisten lasten kanssa, sillä Hervannasta löytyy runsaasti päiväkoteja ja kouluja. Lähipäiväkotiin on matkaa noin 500 metriä, Ahvenisjärven kouluun noin 800 metriä ja Tampereen teknilliseen lukioon noin 750 metriä. Alueen jatko-opiskelumahdollisuudet ovat laajat, sillä Hervannassa toimivat muun muassa Tredu, Poliisiammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto.

Hervannan Havu

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty