Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Hervannan Havu

Myytävät asunnot Tampere Hervanta

Naapurusto

 • Vehreä lähiluonto virkistää

  Havun sijainti naapuruston vehreällä ja väljästi rakennetulla laidalla on ihanteellinen. Lähistöltä avautuvat valaistut virkistysreitit, joita pitkin pääsee reippaillen tai hiihtäen Suolijärvelle ja jopa Koivistonkylään saakka. Suolijärven ulkoilukeskuksella on mukava pysähtyä saunomaan ja pulahtaa veteen vilvoittelemaan. Jäähallille on noin 700 metriä, Hervannan keskusurheilukentälle 1,5 kilometriä.

 • Palvelut naapurustossa

  Havuun on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy kilometrin säteeltä. Hervannan Duon kauppakeskukseen kävelee kotikorttelista noin vartissa. Duon naapurissa sijaitsevat kaupungin palvelut, kuten terveyskeskus, neuvola, hammashoitola, kirjasto sekä nuorisokeskus. Ratikalla myös Kalevan palvelut ovat helposti saavutettavissa.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Hervannassa arki rullaa, sillä korttelin kupeesta huristaa ratikka. Kalevaan on vain kaksi pysäkinväliä, samoin Hervannan keskustaan. Myös bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset. Autoilijoiden iloksi Hervannan Havusta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla asukkaille turvalliset säilytystilat polkupyörille.

 • Päiväkodit ja koulut

  Havuun voi huoletta muuttaa kaikenikäisten lasten kanssa, sillä Hervannasta löytyy runsaasti päiväkoteja ja kouluja. Lähipäiväkotiin on matkaa noin 500 metriä, Ahvenisjärven kouluun noin 800 metriä ja Tampereen teknilliseen lukioon noin 750 metriä. Alueen jatko-opiskelumahdollisuudet ovat laajat, sillä Hervannassa toimivat muun muassa Tredu, Poliisiammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto.