Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Suunnitteilla

Tampereen Havu 2

Tampereen Havu 2 - uudiskohde Tampereen Hervannassa
Kuvaus

Rentoa elämää Hervannan kanjonin kupeessa

Suunnittelemme uusia koteja Hervannan parhaalle paikalle. Täällä asutaan viihtyisästi luonnon helmassa keskellä kaupunkia.

Asunto Oy Tampereen Havu 2 tuo noin 61 huoletonta Bonava-kotia modernin naapuruston parhaalle paikalle. Suunnitteilla olevan uudiskohteen huoneistovalikoima vastaa monen eri elämäntilanteen tarpeeseen, neliöiden vaihdellessa arviolta 29,5:n ja 68:n välillä. Koteihin tulee laadukkaat Puustellin keittotilat, tyylikkäät kylpyhuoneet, hyvä äänieristys sekä käytännölliset säilytysratkaisut. Lattialämmitys mahdollistaa monipuoliset sisustusmahdollisuudet, suurten ikkunoiden päästäessä luonnonvalon upeasti sisään. Kaikkien kotien oleskelutilat jatkuvat viihtyisille lasitetuille parvekkeille, joista osasta avautuu vehreät näkymät Hervannan Kanjonin puoleen. Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta asukas tarvitsee vain yhden avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet, ja kadonnut avain saadaan poistettua järjestelmästä ilman yhdenkään avaimen tai lukon vaihtoa. Kerro nyt kiinnostuksesi, niin pysyt ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Havu 2:n kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta alkuvuodesta 2022.

Vehreä kotikortteli kaikilla herkuilla

Havu 2:n turvallinen ja suojaisa kotikortteli tarjoilee huoletonta arkea moneen makuun. Vehreään luontoon rajautuvalta tontilta on helppo kipaista lenkkipoluille tai syksyiselle sienimetsälle. Korttelipihalle on suunniteltu muun muassa grillikota, viljelylaatikoita sekä viihtyisä oleskelualue että toiminnallinen leikkialue perheen pienimmille. Täällä on ilo istua iltaa läheisten kanssa hedelmäpuiden katveessa. Reippaan ulkoilun päätteeksi on mukava vetäytyä kotitalon ylimmän kerroksen saunaosastolle ja vilvoitteluparvekkeelle komeita näkymiä ihailemaan. Ylimmän kerroksen kerhotila tarjoaa oivalliset puitteet esimerkiksi lastenkesteille. Pyöräilijöiden iloksi kotipihalle tulee runsaasti pyöräpaikkoja, ja matalien piharakennusten peitteenä on viehättävät viherkatot. Kotitalosta löytyy myös kätevä pesupiste kuraisille koirantassuille tai lasten kurahaalareille. Osakkeena myytävä autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintiyhtiöön, ja jokaiselle paikalle tulee valmius auton lämmittämiseen.

Kuvat
Naapurusto
 • Kattavat lähipalvelut helpottavat arkea

  Hervannan naapurustosta löytyy kaikki tarvittava, kuten kaupat ja kahvilat sekä terveyskeskus, neuvola, hammashoitola ja kirjasto. Alueen keskustana tunnettuun Hervannan Duoon on matkaa reilu kilometri, ja ratikalla myös Kalevan palvelut ovat helposti saavutettavissa. Tampereen keskustaan on noin kuuden kilometrin matka.

 • Päiväkodit ja koulut

  Hervanta tunnetaan monipuolisista opiskelumahdollisuuksistaan, sillä naapurustossa toimivat Tredu, Poliisiammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto. Tämän lisäksi Hervanta tarjoaa ihanteelliset puitteet myös perheen pienimmille. Havun lähipäiväkoti sijaitsee noin 500 metrin päässä, Ahvenisjärven ja Kanjonin koulu noin 800 metrin päässä. Tampereen teknilliseen lukioon on matkaa noin 750 metriä.

 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Havussa asutaan monipuolisten ulkoilumaastojen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä. Reippaile vaikkapa Suolijärvelle ja rentoudu ulkoilukeskuksen saunan löylyissä. Tai suuntaa Koivistonkylään valaistuja virkistysreittejä pitkin. Talvisin matka taittuu hiihtäen. Kesällä on ihana virkistäytyä Särkijärven uimarannalla, joka on muutaman kilometrin päässä. Hervannan jäähalli sijaitsee noin 700 metrin päässä ja Hervannan keskusurheilukenttä 1,5 kilometrin päässä.

 • Helppo liikkua paikasta toiseen

  Havuun on helppo kotiutua, sillä ratikkapysäkki sijaitsee aivan vieressä. Sekä Kalevaan että Hervannan keskustaan on vain kaksi pysäkinväliä. Myös bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset. Autoilijan kannalta sijainti pääväylien kupeessa on ihanteellinen, joten lähtö myös moottoriteille sujuu joutuisasti. Pyöräilevien asukkaiden iloksi kotikorttelin suunnittelussa panostetaan runsaisiin ja turvallisiin säilytystiloihin.