Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Paletti 1 B 53, 2 huonetta, 47,5 m²

Muuttovalmis kulmahuoneisto hulppealla länsiparvekkeella

Miltä kuulostaisi kuudennen kerroksen 47,5-neliöinen kaksio kaikin herkuin? Tämä muuttovalmis koti hurmaa kotikokkaajan unelmakeittiöllään, tilavalla vaatehuoneellaan ja persoonallisella länsiparvekkeellaan.

Bonava-turvan ansiosta voit tehdä kaupat huoletta jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty, sillä maksamme uuden kotisi vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Arjen pieniä iloja

Avara keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen isoista, kahteen ilmansuuntaan avautuvista ikkunoista tulvivan luonnonvalon ja valkomattalakatun tammiparkettilattian viimeistellessä kodikkaan kokonaisuuden. Tyylikäs saareke rajaa tilaa ja tarjoaa mukavasti laskupintaa. Puustellin keittiössä on mattavalkoiset kaapinovet ja tumma laminaattityötaso. Kaapistojen välitila on valkoiseksi taustamaalattua lasia. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. induktioliesi, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni sekä integroitu kalusteovellinen astianpesukone.

Pesutilat

Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on tummat lattialaatat, vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat, valopeili, seinä-wc sekä tyylikkäät kääntyvät suihkuseinät. Kalusteissa on valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Lisäksi pesuhuoneesta löytyy hyvin tilaa pyykkihuollolle ja pyykinpesukoneliitäntä. Mattalasiovi tuo päivänvalon upeasti huoneeseen.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Lisäneliöitä kotiin tuo upea länsiparveke. Nauti kesäillasta ystävien kesken tai perusta kaupunkiviljelijän keidas kukkineen ja yrtteineen. Lasituksen ansiosta parveketta voi huoletta käyttää vuoden ympäri.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Bonava-turva

Bonava-turvan ansiosta vanhan kodin myynnin ei tarvitse estää asuntohaaveiden toteuttamista. Maksamme uuden Bonava-kodin vastikkeet puolestasi jopa vuoden ajan vanhan asunnon ollessa myynnissä. Bonava-turvaan on oikeutettu jokainen uuden Bonava-kodin ostaja, jonka vanha asunto on Bonava-turvan ehtojen mukaisesti julkisesti myynnissä kiinteistönvälittäjällä uuden kodin hallinnanluovutuspäivänä.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
6 / 9
Velaton hinta
€ 243 000
Myyntihinta
€ 81 240
Lainaosuus
€ 161 760
Tontin lunastusosuus
€ 22 642
Pinta-ala
47,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 104
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 714
Hoitovastike
€ 185
Tontin vuokravastike
€ 85

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.