Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Paletti 1 B 55, 2 huonetta, 40,5 m²

Onni on oma kaunis kaksio

Ihastu ihan uuteen. Tämän kodin valtteja ovat loistavat säilytystilat, isot ikkunat, kotikokkaajan unelmakeittiö ja hulppea, lasitettu länsiparveke.

Kalevan Paletti 1:n asunto B55 kutsuu hyvälle paikalle lähelle kattavia palveluja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Tämä seitsemännen kerroksen 40,5-neliöinen kaksio sopii niin sinkulle, pariskunnalle kuin sijoittajalle.

Arjen pieniä iloja

Avaa ovi ja ihastu näkymään, joka kantaa läpi asunnon aina lasitetulle parvekkeelle saakka. Kotikokin iloksi keittotila on hyvin varusteltu ja laskupintaa on yllin kyllin. Myös ruokapöydälle on sopiva paikka mietitty. Avara olohuone on helposti kalustettavissa isoista ikkunoista tulvivan luonnonvalon viimeistellessä viihtyisän kokonaisuuden. Säilytystilaa löytyy runsaasti sekä eteisestä että makuuhuoneesta. Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä seinä-wc.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Lisäneliöitä kotiin tuo upea länsiparveke. Nauti kesäilloista ystävien seurassa tai perusta kaupunkiviljelijän keidas kukkineen ja yrtteineen. Lasituksen ansiosta parveketta voi huoletta käyttää vuoden ympäri. Näkymät avautuvat viihtyisälle sisäpihalle.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin Smartpost-automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
7 / 9
Pinta-ala
40,5 m²

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.