Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Paletti 1 B 82, 1 huone, 30,5 m²

Naapurusto

 • Kalevan lähipalvelut

  Kalevan Palettiin on helppo kotiutua, sillä kattavat palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Arkiostokset hoituvat kätevästi naapurin S-marketissa ja Prismakeskuksen kattavien palvelujen äärellekin on vain 600 metrin matka. Tammelakeskuksen terveysasemalle matkaa on 1,4 kilometriä ja Apteekkikin löytyy 400 metrin päästä. Sammonkadun varrelta löytyy myös monipuolinen kattaus ravintoloita.

 • Koulut ja päiväkodit lähellä

  Pellervon päiväkotiin on matkaa noin 400 metriä, Kissanmaan päiväkotiin ja koululle noin 800 metriä, Sammon koululle 1,2 kilometriä ja Sammon keskuslukiolle 850 metriä. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu löytyy lähes naapurista 300 metrin päästä, Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK noin 900 metrin päästä ja yliopisto 1,5 kilometrin päästä. Tulevaisuudessa ratikalla hurauttaa Teknilliselle yliopistollekin vain kymmenessä minuutissa.

 • Maauimalassa viihtyy koko perhe

  Kiovanpuiston ja aivan Paletti 2:n uusien kotien kupeeseen avattu upouusi maauimala tekee liikkumisesta hauskaa. Hyppytornein ja lastenaltain varustetussa uimalassa viihtyy koko perhe vauvasta vaariin. Maauimala on auki kesäisin aina syyskuun loppuun saakka. Samassa yhteydessä olevasta uintikeskuksesta löytyy niin ikään oivat puitteet kuntoiluun, sillä tarjolla on sekä kahdeksanratainen, 50-metrinen allas että kuntosali.

 • Loistavat kulkuyhteydet

  Kaleva on suosittu kotipaikka eikä suotta. Tampereen keskustaan on vain noin 2,5 kilometrin matka. Matkan voi hurauttaa mukavasti vaikkapa pyöräillen, sillä pyöräilyreitit tunnelmallisine puistonsivuineen ovat erinomaiset. Bussit kulkevat kätevästi lähes kotiovelta ja vuonna 2021 Kalevan Paletin ohitse kiitää myös ratikka. Autolla Kehätielle on noin 3,5 kilometrin matka. Rautatieasema löytyy kahden kilometrin ja OnniBussin pysäkki 500 metrin päästä.