Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Tampereen Paletti 1

Myytävät asunnot Tampere Paletti 1

Persoonallisia koteja elämää sykkivässä naapurustossa

Paletti 1:n muuttovalmiit kodit kutsuvat loistopaikalle Kalevan sydämeen. Nyt kannattaa toimia, sillä jäljellä on enää kaksi 82-neliöistä kaupunkirivitalokotia, joissa leppoisan arjen kruunaa oma sauna.

Muuttovalmis Asunto Oy Tampereen Kalevan Paletti 1 tarjoaa tyylikkäitä kerrostalokoteja huippusijainnilla kattavien palvelujen äärellä. Yhdeksänkerroksisen kotitalon asuntovalikoimasta löytyy jokaiselle jotain – tehokkaita yksiöitä ja kaksioita sekä tilavampia saunallisia perheasuntoja. Lisäksi tarjolla on neljä kaksikerroksista kaupunkirivitalokotia – asunnot A1–A4. Kaikkissa asunnoissa on miellyttävä lattialämmitys. Autopaikat löytyvät pihakannen alta ja omaan kotikerrokseen pääsee näppärästi sisäkautta. Mikä parasta, omat renkaat voi viedä talvehtimaan korttelin omaan säilytystilaan. Elämä Paletissa rullaa myös ilman omaa autoa, sillä kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja kattavat palvelut löytyvät kävelyetäisyyden päästä.

Kotikortteli hurmaa

Kalevan Paletti on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten toimivaa ja viihtyisää arkea silmällä pitäen. Vehreällä korttelipihalla on mukava viettää aikaa ja yhteinen saunaosasto kutsuu rentoutumaan kiireisen päivän päätteeksi. Kotikorttelin yhteisistä tiloista löytyy myös kätevä pesupiste kuraisille koirantassuille ja lastenrattaille sekä Postin automaatti, joka mahdollistaa pakettien ja palvelujen noudon sekä lähetyksen kellon ympäri. Lisäksi kotikorttelin asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi autoa. Näihin koteihin kannattaa tutustua nyt, sillä vastaavia ei ole samoille kotikulmille lähivuosina tulossa.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo Rivitalo
Kerroksia
9
Pinta-ala
48 - 82 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
82
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
81 240 - 133 720 €
Valmistuminen
Muuttovalmis

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Kalevan Paletti edustaa poikkeuksellisen korkeatasoista asuinkerrostalosuunnittelua, jossa on onnistuttu huomioimaan samanaikaisesti sekä asumismukavuuteen että kaupunkikuvallisiin näkökohtiin liittyvät laatutekijät. Lopputuloksena on vähäeleisen tyylikäs, Kalevan henkeä modernilla tavalla esiin tuova kokonaisuus.

Tampereen kaupunkikuvatoimikunta

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty