Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Paletti 2 A 04, 2 huonetta, 60,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: loppuvuodesta 2020

Avara kaksio omalla saunalla

Tässä viihtyisässä kulmahuoneistossa on toimivat neliöt, laadukkaat materiaalit, oma sauna sekä erillinen pukeutumistila. Ihastu kotiin, jossa on sekä lasitettu parveke että oma terassi.

Tilavassa 60,5-neliöisessä kaksiossa on kaikkea, mitä mukavalta kaupunkielämältä voi toivoa. Tervetuloa Kalevan Paletin viihtyisään kotikortteliin.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämän kodin selkeässä ja avarassa pohjaratkaisussa on kiinnitetty huomiota arjen sujuvuuteen ja asumisen mukavuuteen. Eteisessä on kätevä peiliovellinen säilytyskaapisto, ja lisäksi makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa. Erillinen pukeutumistila tuo ylellisyyttä arkeen. Makuuhuoneen vino länsiseinä tuo asuntoon persoonallista ilmettä. Kokonaisuuden kruunaa parketti sekä miellyttävä lattialämmitys.

Ajaton sisustus

Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin pelkistetyn ja aikaa kestävän sisustuksen. Puustellin keittiössä on valkoiset kaapinovet ja tumma laminaattityötaso. Kaapistojen välitila on valkoiseksi taustamaalattua lasia. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. induktioliesi, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu kalusteovellinen astianpesukone sekä täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Värimaailmaltaan vaalean harmonista keittiötä on helppo höystää tekstiilien ja omien lempivärien avulla. Raikkaan vaaleansävyinen lattia viimeistelee kokonaisuuden.

Pesutilat

Tyylikkään pelkistetyssä kylpyhuoneessa on tummat lattialaatat sekä vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat, valopeili, kääntyvät suihkuseinät sekä kattoon upotetut led-valot. Pesuhuoneessa on myös kätevä pyykkikaappi ja tilavaraus pesutornille. Saunan lauteet ja paneelit ovat tervaleppää. Kalusteissa on valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Mattalasiovi tuo päivänvaloa kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen lisäksi tässä kodissa on myös erillis-wc sekä kylpyhuoneen yhteydessä erillinen pukuhuone.

Parveke ja terassi

Oleskelutilat jatkuvat olohuoneesta avautuvalle reilun kokoiselle lasitetulle eteläparvekkeelle. Parvekkeen päädyssä on avattava lasitus, josta pääsee kulkemaan ikiomalle terassille.

Toimivat yhteistilat

Kalevan Paletti 2:n yhteisten tilojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen sujuvuuteen. Taloyhtiössä on mm. yhteiset saunatilat, pesutupa ja kuivaushuone sekä kätevä kurasyöppö. Postin automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa, ja jopa autonrenkaille on oma säilytystilansa. Vehreällä piha-alueella on tekemistä moneen makuun leikeistä rentoon yhdessäoloon.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 239 600
Myyntihinta
€ 71 600
Lainaosuus
€ 168 000
Pinta-ala
60,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 130
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 763
Hoitovastike
€ 384
Kerros
1 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.