Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Lielahti

Myytävät asunnot Tampere Lielahti

Uudiskohteet Lielahdessa tuovat Tampereelle viihtyisän kotikorttelin

Tampereen Lielahti kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin monipuolisten palvelujen kupeeseen. Lielahden uudet myytävät asunnot sopivat moneen makuun. Onni on kodikas naapurusto ja upea uudiskohde Lielahdessa.

Tampereen Lielahdessa on asuttu jo pitkään, sillä alueen asutuksesta on merkintöjä vanhoissa asiakirjoissa ainakin vuodelta 1550, jolloin Harjuntaustan jakokunnassa oli 17 maatilaa. Myöhemmät historiankirjat kertovat, että 1700-luvulla Lielahden omisti ja siellä asui Ranskasta peräisin oleva Tollet´n suku. 

Tampereen Lielahdesta löytyy arvokkaasti rakennettua kulttuuriympäristöä, mm. komea Lielahden kartano. Lielahden uusi kotikortteli asettuu Tampereen kaupungin luoteiseen suuralueeseen, noin seitsemän kilometrin päähän Tampereen keskustasta, ihan Lielahtikeskuksen kupeeseen.

Lielahden viihtyisään kotikortteliin tulee kuusi upeaa kerrostaloa hyvälle paikalle ja erinomaisten palvelujen äärelle. Uusien kerrostalojen keskelle muotoutuu ihanan viihtyisä yhteinen korttelipiha erilaisine toimintoineen kaikenikäisten asukkaiden käyttöön. Lielahden Teivaalan uuteen kotikortteliin ensimmäiset pääsevät muuttamaan helmikuussa 2019.

Uudiskohteet Lielahdessa muodostavat viihtyisän kotikorttelin

Tervetuloa omaan kotiin. Uudiskohteet Lielahdessa asettuvat naapuruston parhaalle paikalle aivan Lielahtikeskuksen naapuriin. Omasta kotikorttelista on helppo kipaista kaupoille ja käydä kirjastossa tai terveyskeskuksessa. Kattavien palvelujen lisäksi kotikulmilta avautuvat vehreät lenkkipolut ja Näsijärven rannan virkistysalueet. Uudiskohteet Lielahdessa kutsuvat nauttimaan raittiista luonnosta ja elämästä omassa kotikorttelissa.

Lielahti tarjoaa menoa moneen makuun

Bonavan myytävät asunnot Lielahdessa sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen. Lapsiperheille tarjolla on tekemistä moneen makuun. Leo’s Leikkimaan valtava leikkiparatiisi kätkee sisäänsä liukumäkiä, trampoliineja, urheilukentän sekä monia muita hauskoja ja toiminnallisia laitteita. Vekaratori Fantti on sympaattinen äitiys- ja lastenvaatekirpputori Lielahtikeskuksessa. Pajumajasta puolestaan löytyvät kotimaisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten taidonnäytteitä lastenvaatteista pientavaraan.

Viihdettä ja kaupunkikulttuuria Lielahdessa

Lielahden entiselle tehdasalueelle on viime vuosina muodostunut oma elämää sykkivä, yhteisöllinen tapahtuma- ja harrastealue. Hurmaavan urbaanin tunnelman luovat monet tempaukset katufestareista vannetanssin kursseihin ja puistopilateksesta pop up -kahviloihin. Entisen tehdashallin sisäskeittiparkki on rakennettu kaupunkilaisten yhteisvoimin ja on harvinaislaatuinen paitsi kokonsa, myös betonisten rakenteidensa ansiosta. Kulttuuritila Kuivaamo on saanut nimensä vanhasta kuivauskonehallista, jonka tiloissa se aloitti toimintansa vuonna 2016. Urbaanin musiikin konsertit, lasten diskot, sirkus ja monet muut tapahtumat vetävät puoleensa kaikenikäisiä. Bonavan myytävät asunnot Lielahdessa sijaitsevat vain kivenheiton päässä entisen tehdasalueen kulttuuririennoista.

Tamperelaisille verrattain tuntemattomaksi jäänyt von Nottbeckien tehtailijasuvun yksityinen hautausmaa kappeleineen avaa jatkossa porttinsa opastetuille kierroksille kerran kuussa läpi kesän. Tutustu kaupungin historian merkkihenkilöihin ja kurkista hautausmaan kappeliin. Valitse omaksesi uusi asunto Lielahdesta ja nauti kehittyvän kaupunginosan monenkirjavasta viihde- ja kulttuuritarjonnasta.

Kattavat palvelut käden ulottuvilla

Uudet myytävät asunnot Lielahdessa asettuvat rikkaan palvelutarjonnan välittömään läheisyyteen. Lielahtikeskus tarjoilee alueen asukkaille muodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikkeiden lisäksi kosolti palveluja ja tapahtumia. Arkea helpottaa myös neuvolan, kirjaston ja lääkärin palvelut saman katon alla. Näiden lisäksi Lielahdesta löytyy kävelyetäisyydeltä marketteja, ravintoloita, kahviloita sekä mitä ihastuttavampia erikoisliikkeitä. Löydä tiesi uuteen kotiin tuttavalliseen naapurustoon ja valitse omaksesi uusia asunto Lielahdesta.

Sujuvat kulkuyhteydet joka suuntaan

Lielahden myytävät asunnot sijaitsevat liikuttavan hyvällä paikalla. Elämää sykkivästä kotikorttelista on sujuvat kulkuyhteydet joka suuntaan – liikuitpa sitten polkupyörällä, omalla autolla tai julkisilla. Tulevaisuudessa uuteen Bonava-kotiin pääsee kätevästi myös raitiovaunulla eli ratikalla, joka tuo kaupunkilaisten elämään ihan uusia ulottuvuuksia. Raitiotien ensimmäisen osan rakentaminen on jo alkanut. Toinen osa sisältää läntisen radan Pyynikintorilta Lentävänniemeen, joten ratikka vie näppärästi myös Lielahden kotikorttelin uusiin asuntoihin

Uusi asunto Lielahdesta oman makusi mukaan

Bonavan myytävät asunnot Lielahdessa sopivat moneen menoon ja makuun. Kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuden kotisi tyylin viidestä upeasta vaihtoehdosta. Sisustusarkkitehtimme miettinyt huolella viisi viimeistä piirtoa myöten hiottua tyylikokonaisuutta. Näin sinun kotimatkasi sujuu ihanan huoletta. Valitse omaksesi uusi asunto Lielahdesta ja tee sisustushaaveista totta.

Uudiskohteessa asut mukavan huolettomasti

Uusi asunto Lielahdessa on fiksu ja turvallinen valinta monin tavoin. Voit heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi eteenpäin ja unohtaa raskaat pihatyöt. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena. Bonavan myytävät asunnot Lielahdessa sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen, sillä suunnittelun kulmakivinä toimivat laatu, esteettömyys, kattava varustelu ja hyvä äänieristys. Sen lisäksi haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti ja kodin toiminnallisuus huomioitu.

Uusi asunto Lielahdesta sopii sijoittajalle

Sijoituskohteeksi uusi asunto Lielahdesta on mitä mainioin. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen. Uudisasunnossa remonttihuolet eivät paina mieltä. Lisäksi asukkaat on helppo löytää, sillä kehittyvänä kaupunginosana Lielahti vetää puoleensa niin opiskelijoita, lapsiperheitä kuin omakotitalosta luopuvaa varttuneempaa väkeä. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Lielahdesta.

Ensiasunnoksi uudiskohde Lielahdesta

Ensimmäistä omaa kotia suunnittelevalle Lielahti tarjoaa loistavia vaihtoehtoja. Kehittyvän alueen kattavat palvelut ja jouhevat kulkuyhteydet takaavat, että omaan asuntoon on helppo kotiutua. Uudiskohteet Lielahdessa suunnitellaan mukavaa asumista silmällä pitäen ja energiatehokkain ratkaisuin. Perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä tuo asumiseen huolettomuutta. Heitä hyvästit remonttihuolille ja valitse omaksesi uudiskohde Lielahdesta.

Uuden kodin osto