amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Lielahdessa

Tampereen Lielahti kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin monipuolisten palvelujen kupeeseen. Lielahden uudet myytävät asunnot sopivat moneen makuun. Onni on kodikas naapurusto ja upea uudiskohde Lielahdessa.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Lielahdessa

Tampereen Lielahti kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin monipuolisten palvelujen kupeeseen. Lielahden uudet myytävät asunnot sopivat moneen makuun. Onni on kodikas naapurusto ja upea uudiskohde Lielahdessa.

Lielahti tuo Tampereelle uuden viihtyisän kotikorttelin

Tampereen Lielahdessa on asuttu jo pitkään, sillä alueen asutuksesta on merkintöjä vanhoissa asiakirjoissa ainakin vuodelta 1550, jolloin Harjuntaustan jakokunnassa oli 17 maatilaa. Myöhemmät historiankirjat kertovat, että 1700-luvulla Lielahden omisti ja siellä asui Ranskasta peräisin oleva Tollet´n suku.

Tampereen Lielahdesta löytyy arvokkaasti rakennettua kulttuuriympäristöä, mm. komea Lielahden kartano. Lielahden uusi kotikortteli asettuu Tampereen kaupungin luoteiseen suuralueeseen, noin seitsemän kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Monipuolisen Lielahtikeskuksen kupeessa sijaitsevan asuinalueen kaavoitus on vireillä, joten suunnittelemme nyt alueelle uusia asuntoja ja viihtyisää kotikorttelia.

Lielahden uuteen kotikortteliin on tulossa kuusi upeaa kerrostaloa hyvälle paikalle ja erinomaisten palvelujen äärelle. Uusien kerrostalojen keskelle muotoutuu ihanan viihtyisä yhteinen korttelipiha erilaisine toimintoineen kaikenikäisten asukkaiden käyttöön. Lielahden Teivaalan uuden kotikorttelin ja uudenraikkaiden asuntojen rakentaminen alkaa arviolta marraskuussa 2017.

Asuinalueet

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.