amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Lielahden kotikortteli

Lielahden kotikortteli

Lielahti kutsuu viihtymään palvelujen äärelle

Huoletonta asumista, viihtyisyyttä ja uusia asuntoja mukavassa naapurustossa Tampereen Lielahden palvelujen kainalossa. Niistä on Lielahden uusi kotikortteli tehty. Tänne on helppo kotiutua.

Tampereen Lielahden uuden kotikorttelin naapurustossa on asuttu jo pitkään, sillä alueen asutuksesta on merkintöjä vanhoissa asiakirjoissa jo vuodelta 1550. Lielahden kotikortteli asettuu kaupungin luoteiseen suuralueeseen, noin seitsemän kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Lielahden viihtyisään kotikortteliin on tulossa kuusi upeaa ja modernia kerrostaloa hyvälle paikalle ja erinomaisten palvelujen äärelle. Uudiskohteiden keskelle muotoutuu ihanan viihtyisä yhteinen korttelipiha erilaisine toimintoineen kaikenikäisten asukkaiden käyttöön. Lielahden uuden kotikorttelin rakentaminen alkaa arviolta marraskuussa 2017. Tule tutustumaan uudiskohteeseen ensimmäisten joukossa.

Naapuruston faktat

400 kotia uuteen kotikortteliin
2017 alkaa rakentaminen
7 km Tampereen keskustaan
50 m Lielahti-keskukseen
8 kahvilaa ja ravintolaa
100 m kouluun

Kulkuyhteydet

Lielahden uudesta kotikorttelista on sujuvat julkisen liikenteen ja yksityisautoilun yhteydet Tampereen keskustaan. Alueelle on myös suunnitteilla raitiovaunuyhteys, mikä tuo liikkumiseen ihan uuden ulottuvuuden.

Lähipalvelut

Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Kävelymatkan päästä löytyy uusi Lielahtikeskus, josta on sisäkautta myös kulkuyhteys viereiseen Prisma-hypermarketiin. Lielahtikeskuksesta löytyvät myös mm. kirjasto, terveysasema.

Liiku ja nauti luonnosta

Lielahden uusi kotikortteli asettuu alueelle, jonka valttina on Näsijärven läheisyys ranta-alueineen. Kotikulmilta löytyy runsaasti mukavia ulkoilureittejä ja lenkkipolkuja. Kevyenliikenteen monipuolisen reitistön ansiosta Lielahdesta on helppo polkaista myös pyörällä suuntaan kuin suuntaan.

Koulut ja päiväkodit

Lielahden kotikorttelin asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä naapurustossa ovat sekä päiväkodit että koulut. Yliopistokaupunkina Tampereelta tarjoaa opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.