Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Lielahden kotikortteli

Lielahden kotikortteli

Lielahden kotikortteli

Lielahti kutsuu viihtymään palvelujen äärelle

Huoletonta asumista, viihtyisyyttä ja uusia asuntoja mukavassa naapurustossa Tampereen Lielahden palvelujen kainalossa. Niistä on Lielahden uusi kotikortteli tehty. Tänne on helppo kotiutua.

Tampereen Lielahden uuden kotikorttelin naapurustossa on asuttu jo pitkään, sillä alueen asutuksesta on merkintöjä vanhoissa asiakirjoissa jo vuodelta 1550. Lielahden kotikortteli asettuu kaupungin luoteiseen suuralueeseen, noin seitsemän kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Lielahden viihtyisään kotikortteliin on tulossa kuusi upeaa ja modernia kerrostaloa hyvälle paikalle ja erinomaisten palvelujen äärelle. Uudiskohteiden keskelle muotoutuu ihanan viihtyisä yhteinen korttelipiha erilaisine toimintoineen kaikenikäisten asukkaiden käyttöön. Lielahden uuden kotikorttelin rakentaminen alkaa arviolta marraskuussa 2017. Tule tutustumaan uudiskohteeseen ensimmäisten joukossa.

Naapuruston faktat

450 kotia uuteen kotikortteliin
2017 alkaa rakentaminen
7 km Tampereen keskustaan
50 m Lielahti-keskukseen
8 kahvilaa ja ravintolaa
100 m kouluun

Kulkuyhteydet

Lielahden uudesta kotikorttelista on sujuvat julkisen liikenteen ja yksityisautoilun yhteydet Tampereen keskustaan. Alueelle on myös suunnitteilla raitiovaunuyhteys, mikä tuo liikkumiseen ihan uuden ulottuvuuden.

Lähipalvelut

Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Kävelymatkan päästä löytyy uusi Lielahtikeskus, josta on sisäkautta myös kulkuyhteys viereiseen Prisma-hypermarketiin. Lielahtikeskuksesta löytyvät myös mm. kirjasto, terveysasema.

Liiku ja nauti luonnosta

Lielahden uusi kotikortteli asettuu alueelle, jonka valttina on Näsijärven läheisyys ranta-alueineen. Kotikulmilta löytyy runsaasti mukavia ulkoilureittejä ja lenkkipolkuja. Kevyenliikenteen monipuolisen reitistön ansiosta Lielahdesta on helppo polkaista myös pyörällä suuntaan kuin suuntaan.

Koulut ja päiväkodit

Lielahden kotikorttelin asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä naapurustossa ovat sekä päiväkodit että koulut. Yliopistokaupunkina Tampereelta tarjoaa opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Lielahden kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokauppa. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.