Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Lielahden kotikortteli

Myytävät asunnot Tampere Lielahti

Naapurusto

 • Kylämäistä yhteisöllisyyttä Lielahden kotikorttelissa

  Tampereen Lielahden kotikorttelissa yhteisöllisyys on nostettu aivan uudelle tasolle. Korttelitupa on tärkeä naapureiden kohtauspaikka, ja asukkaiden ilona on myös muita käytännöllisiä yhteistiloja, kuten nikkaroimaan kutsuva verstas ja kätevä autonpesupaikka. Katso video ja koe Lielahden lumoava tunnelma.

 • Yhdessäoloa korttelituvalla

  Lielahden kotikorttelin oma korttelitupa terasseineen luo tunnelmaa ja tarjoaa viihtyisän tilan paitsi yhtiökokouksille myös asukkaiden yhteisille kisastudioille tai elokuvailloille. Lisäksi tuvalla on mukava järjestää vaikka lasten syntymäpäiväkestit. Varustukseen kuuluu mm. TV ja äänentoistolaitteet sekä keittiö perusastioineen. Rentoa yhdessäoloa tarjoilee myös pihalle suunnitteilla oleva grillikatos.

 • Verstas tekee nikkaroinnista helppoa

  Lielahden kotikorttelin erikoisuutena on asukkaiden yhteiseen käyttöön suunniteltu verstas, jossa hoituvat niin erilaiset nikkarointi- ja maalaushommat kuin suksien- ja pyöränhuolto. Verstaalta löytyy mm. käsityökaluja, paineilmakompressori sekä teollisuusimuri. Autoilevien asukkaiden iloksi kotikorttelissa on lisäksi autonpesupaikka painepesureineen. Tila sopii myös renkaidenvaihtoon ja samalla voit tarkistaa rengaspaineet.

 • Kurkista Lielahden kotikortteliin

  Kotikorttelin asukkaiden yhteisessä käytössä on esimerkiksi verstas työkaluineen, tunnelmallinen korttelitupa sekä hyvin varustettu autonpesupaikka. Katso video ja ihastu Lielahden kotikortteliin.

 • Lielahti innostaa liikkumaan

  Lielahden uusi kotikortteli asettuu alueelle, jonka valttina on Näsijärven läheisyys ranta-alueineen. Kotikulmilta löytyy runsaasti mukavia ulkoilureittejä ja lenkkipolkuja. Kevyenliikenteen monipuolisen reitistön ansiosta Lielahdesta on helppo polkaista myös pyörällä suuntaan kuin suuntaan.

 • Päiväkodit ja koulut

  Lielahden kotikorttelin asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä naapurustossa ovat sekä päiväkodit että koulut. Yliopistokaupunkina Tampereelta tarjoaa opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin.

 • Kulkuyhteydet

  Lielahden uudesta kotikorttelista on sujuvat julkisen liikenteen ja yksityisautoilun yhteydet Tampereen keskustaan. Alueelle on myös suunnitteilla raitiovaunuyhteys, mikä tuo liikkumiseen ihan uuden ulottuvuuden.

 • Lähipalvelut Lielahdessa

  Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Kävelymatkan päästä löytyy uusi Lielahtikeskus, josta on sisäkautta myös kulkuyhteys viereiseen Prisma-hypermarketiin. Lielahtikeskuksesta löytyvät myös mm. kirjasto, terveysasema.

Kurkista Lielahden kotikortteliin

Kotikorttelin asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee esimerkiksi verstas työkaluineen, tunnelmallinen korttelitupa sekä hyvin varustettu autonpesupaikka.

Kylämäistä yhteisöllisyyttä

Korttelitupa on tärkeä naapureiden kohtauspaikka, ja asukkaiden ilona on myös muita käytännöllisiä yhteistiloja, kuten nikkaroimaan kutsuva verstas ja kätevä autonpesupaikka.

Upeita uusia koteja Lielahteen

Lielahden kotikorttelissa arki sujuu kuin tanssi, sillä Lielahtikeskus kauppoineen ja palveluineen löytyy aivan naapurista. Makoisan elämän kruunaa lähes kotiovelta avautuva luonto ja lenkkipolut.

Tutustu Lielahden naapurustoon