Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lielahtikeskus

Palvelut kotiovella

Vuonna 2014 avattu Lielahtikeskus sijaitsee aivan tulevien Bonava-kotien naapurissa Tampereen Lielahdessa. Yhteensä noin 30 kauppaa, liikettä ja ravintolaa sekä monipuoliset julkiset palvelut kirjastosta terveydenhoitoon löytyvät siis lähes kotiovelta.

Viihtyisä ajanviettopaikka

Lielahden uusien Bonava-kotien sijainti on ihanteellinen, sillä kattavat palvelut löytyvät omasta kotikorttelista. Lielahtikeskuksen toiminnan kantava teema on yhteisöllisyys ja hyvä fiilis. Keskuksen erilaiset tapahtumat ovat muodostumassa perinteiksi ja tarjoavat naapuruston asukkaille monipuolista tekemistä ja tilaisuuksia yhdessäoloon.

markkinointipäällikkö Paulariina Liuhtonen

– Lähiseudun asukkaat ovat löytäneet tapahtumamme hyvin ja kävijämäärät ovat olleet nousussa jo pidemmän aikaa, toteaa markkinointipäällikkö Paulariina Liuhtonen Lielahtikeskuksesta.

– Järjestämme esimerkiksi yhdessä Laidalla-projektin kanssa joka viikko Tenavatorstain lapsiperheille. Perheen pienimmät pääsevät pomppulinnaan, ja sillä välin vanhemmat voivat tutustua toisiin lapsiperheisiin samalta alueelta. Tällaiseen neutraaliin ympäristöön kaikkien perheiden on helppo tulla.

Lielahtikeskuksessa järjestetään myös useita suurempia tapahtumia pitkin vuotta. Esimerkiksi toukokuun Lielahtipäivät kokoaa yhteen koko asuinalueen yritykset ja asukkaat, kun taas syksyn Back to school -tapahtumassa alueen harrastusseurat esittäytyvät mm. koululaisille.

Lielahtipäivän satoa

Lielahtipäivän satoa – keväiset kukkaset askarreltiin lasikaiteen koristeeksi yhdessä asiakkaiden kanssa. 

Muotia ja hyvinvointia

Lielahtikeskuksen alimmassa kerroksessa toimii runsas valikoima muodin ja vapaa-ajan myymälöitä. Ruokakaupassa on helppo piipahtaa viereisessä Prismassa, johon pääsee sateellakin kuivin jaloin. Toisessa kerroksessa painottuu puolestaan hyvinvointi ja terveys. Myös suuri kuntosali löytyy kakkoskerroksesta.

Lielahtikeskuksen tarjontaa

Lielahtikeskuksessa on tarjolla sekä suurten ketjuliikkeiden muotia että kotimaista designia muun muassa perheen pienimmille.

Useat kahvilat ja ravintolat täydentävät Lielahtikeskuksen palveluita ja tarjoavat leppoisan tauon ostosten lomassa. Vaihtoehtoina löytyy niin tuoretta pikkusuolaista ja -makeaa kuin esimerkiksi etnisiä makuja.

Leilahtikeskuskuksesta löytyvät erilaiset kahvilat

Kesäisin kupposen kahvia tai lounaan voi nauttia jollakin monista terasseista. Jälkiruoaksi maistuu Minetin maukas jäätelö. 

Kätevästi kirjastoon tai neuvolaan

Yksi Lielahtikeskuksen erityispiirteistä on kaupallisten ja kunnallisten palveluiden tuominen saman katon alle. Lähialueen asukkaiden arkea helpottaa, kun neuvolassa, kirjastossa tai lääkärissä voi poiketa kauppareissun yhteydessä.

– Kolmas kerros on varattu kokonaan julkisille palveluille. Sieltä löytyy mm. Länsi-Tampereen hienoin kirjasto, terveyskeskus ja neuvola, kertoo Paulariina Liuhtonen. – Olemme tässä pilottikohde ja toimimme esimerkkinä Tampereen kaupungin tuleville hankkeille.

Lapset satutunnille, vanhemmat töiden pariin

Lapsi satutunnille ja äiti tai isä hetkeksi hommiin tai ostoksille? Lielahtikeskuksessa tämä onnistuu. 

Lielahtikeskus, Teivaankatu 1

Tutustu Lielahden naapurustoon