Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Tampere Ranta-Tampella

Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Ranta-Tampellassa

Kuvaus

Uudiskohteet Ranta-Tampellassa kutsuvat Näsijärven maisemiin

Onni on oma koti ja raikkaan moderni naapurusto. Uudet asunnot Ranta-Tampellassa kutsuvat loistopaikalle Tampereen keskustan kupeeseen. Täällä on ihmisen hyvä elää ja olla.

Paljon puhutaan asumisen parhaista paikoista, uusista kodeista ja onnellisista naapurustoista. Nyt jos koskaan tämä kaikki on totta tässä ja nyt. Ranta-Tampella liittää kantakaupungin ainutlaatuisella tavalla Näsijärven maisemiin. Missä muualla voisi yhdistää yhtä upeasti kaupungin vilinän, järvimaisemat, kanavan solinan ja rantaelämän? Nyt on tarjolla harvinaista herkkua suurella sydämellä. Tervetuloa unohtumattomalle kotimatkalle kohti Ranta-Tampellaa.

Tampereen keskustan kainaloon ja Näsijärven rannan tuntumaan rakentuvat uudet myytävät asunnot Ranta-Tampellassa tarjoavat asukkailleen keskeisen sijaintinsa lisäksi ainutlaatuisia ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia, kehittyviä lähipalveluita, asumisen helppoutta sekä raikkaan modernin kotipaikan omaleimaista tunnelmaa perinteitä kunnioittaen. Bonavan uudet asunnot Ranta-Tampellassa kohoavat loistosijainnille kanavakorttelin länsipäätyyn. Uudet asunnot on suunniteltu huolella rattoisaa arkea silmällä pitäen ja asumisen mukavuuksiin panostaen. Tänne on helppo kotiutua.

Bonavan uudisasunnot Ranta-Tampellassa

Tampereen Laiturin kodit kutsuvat Kanavakortteliin

Bonavan myytävät asunnot Ranta-Tampellassa tarjoavat ainutlaatuista tunnelmaa ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia. Ranta-Tampellan kanavan äärelle asettuva kotikortteli suunnitellaan asukkaiden toiveita kuunnellen, sujuvaan arkeen panostaen ja uniikkia maisemaa hyödyntäen. Ranta-Tampellan Laituri tarjoaa huoletonta uudisasumista loistavien liikenneyhteyksien äärellä ja kävelymatkan päässä sekä keskustan kuhinoista että Näsijärven rannan virkistysmahdollisuuksista. Tutustu ja ihastu. Uudet myytävät asunnot Ranta-Tampellassa vievät mennessään.

Kätevät kulkuyhteydet Ranta-Tampellassa

Uudet myytävät asunnot Ranta-Tampellassa kutsuvat huippusijainnille viehättävän kanavan rantaan ja vain noin kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Keskeinen sijainti takaa paitsi kehittyvien lähipalveluiden helpon saavutettavuuden, myös näppärät kulkuyhteydet ympäri kaupunkia. Ranta-Tampellan kaavoituksessa on panostettu loistaviin kevyen liikenteen väyliin tunnelmallisine rantareitteineen ja pyöräilyteineen. Bonava-kodit Ranta-Tampellassa asettuvatkin aivan kanavan yli kulkevan sillan viereen tehden liikkumisesta myös autolla helppoa ja jouhevaa. Kaikkiaan siltoja tulee kuusi. Lisäksi kanavan rantaan rakennetaan tunnelmallinen kevyen liikenteen väylä.

Vehreät maisemat puistojen äärellä

Ranta-Tampellassa uudisrakentaminen ja urbaani kaupunkimaisema kohtaavat ainutlaatuisella tavalla luonnon rauhan. Viihtyisä ja viimeiseen piirtoon asti hiottu kotipaikka tarjoaa niin puistoja, vesistöjä, luonnontilaan jätettyjä kallioalueita, uimarantoja, pyöräilyreittejä sekä oleskeluun soveltuvia laiturialueita. Uudet myytävät asunnot Ranta-Tampellassa puhuttelevat paitsi energisen arjen ja monipuolisten virkistysmahdollisuuksien ystäviä, myös heitä, jotka arvostavat järvimaiseman rauhaa ja puistoviheriöitä. Näsijärven rantavyöhyke sekä kanavan rannat tarjoavat ainutlaatuisia kohtaamispaikkoja ja rauhallisia sopukoita arjen kiireistä irtautumiseen. Bonavan myytävät asunnot Ranta-Tampellassa asettuvat aivan uuden kanavan rantaan ja kivenheiton päähän Kiiskisaarenpuistosta. Läheltä löytyvät niin ikään Tammerkosken ja Näsijärven rantareitit liikuntamahdollisuuksineen.

Lapsiperheen loistava kotipaikka

Mikä olisikaan lapsiperheiden tarpeisiin otollisempaa kuin uusi koti uimarantojen, upouusien leikkipuistojen ja turvallisten kevyenliikenteen väylien ääreltä? Lisäherkkuna Ranta-Tampellan myytävät asunnot asettuvat vain kivenheiton päähän Särkänniemestä. Ranta-Tampellan alueen suunnittelussa on panostettu kaikenikäisten asukkaiden viihtyvyyteen ja perheen pienimmille onkin varattu korttelien väleihin vehreitä puistoja toiminnallisine leikkipaikkoineen sekä pelikenttiä ja pyöräparkkeja. Turvalliset kävely- ja pyörätiet takaavat, että puistoihin ja harrasteisiin on mukava kulkea. Tutustu ja ihastu, Ranta-Tampellan uudet kodit odottavat kaikenikäisiä asukkaitaan.

Asuinalue antaa uudet kasvot kaupungille

Näsijärven ja Tammerkosken suun kupeeseen asettuvan upouuden asuinalueen Ranta-Tampellan synty juontaa juurensa vuoteen 2007 ja Tampereen kaupunginvaltuuston päätökseen vapauttaa ranta-alue asuinrakentamisen käyttöön. Aluetta aiemmin halkonut Kekkosentie päätettiin korvata yli 2,3 kilometrin mittaisella maanalaisella tunnelilla. Rantatunneli avattiin lopulta syksyllä 2016 ja näin Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakennustyöt saatiin käyntiin. Viihtyisä kotipaikka lähtikin kehittymään vauhdilla ja ensimmäiset asukkaat pääsivät muuttamaan vuonna 2018. Uudiskohteet Ranta-Tampellassa antavat aikanaan uudet kasvot Tampereen kaupungille – asettuuhan alue paraatipaikalle Näsijärven rantaan ja Tammerkosken koskenniskan äärelle. Kaikkiaan Ranta-Tampella tarjoaa tulevaisuudessa viihtyisän kotipaikan lähes 4000 tamperelaiselle.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500