Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Tampereen Ranta-Tampellan Kanavakorttelissa

Kodikas naapurusto

Kanavakortteli

Kanavakorttelissa nautitaan rantaelämästä

Näytä kohteet
Kuvaus

Kanavakorttelissa nautitaan rantaelämästä

Ranta-Tampellan Kanavakortteliin nouseva Laituri kutsuu Tampereen komeimmalle uudelle asuinalueelle vain muutaman askeleen päähän Näsijärven rannasta.

Kanavakortteli asettuu ihanteellisesti uuden kanavan länsipäähän loistavien liikenneyhteyksien ja kevyen liikenteen väylien kupeeseen. 9-kerroksisen Laiturin Bonava-kodeista avautuu huikeita näkymiä niin Näsijärvelle ja Särkänniemen suuntaan kuin etelään uudelle kanavalle sekä Tammerkosken niskan suuntaan. Kanavakorttelin upeisiin maisemiin ja viihtyisään naapurustoon onkin helppo kotiutua. Ranta, puistot ja ulkoilureitit ovat vieressä eikä keskustan kuhinoihinkaan ole kuin kilometrin matka. Laituriin voi muuttaa ihanan huoletta, sillä Kanavakorttelin sekä Näsijärven rannan länsipäädyn rakennustyöt ovat jo käynnissä, ja Laiturin valmistuessa työmaa väistyy kotikulmilta kauemmas itään.

Kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa

Ranta-Tampellan Laituri tuo huolettomia koteja modernin kotipaikan sydämeen. Odotettuun uudiskohteeseen tuleekin monia uudisasumisen iloja kuten huolella suunnitellut yhteiskäyttötilat, maanalainen pysäköintihalli sekä jätteiden putkikeräysjärjestelmä. Toimivatpa kodit myös vaikka ainutlaatuisena kaupunkikesäpaikkana. Laituri toteutetaan ympäröivää maisemaa kunnioittaen ja sitä hyödyntäen. Tänne on helppo kotiutua.

Kuvat
Etäisyydet
1 km
keskustaan
400 m
uimarannalle
500 m
lähikauppaan
1,2 km
juna-asemalle
2 km
Stadionille
Naapurusto
  • Kanavakorttelissa luonto on lähellä

    Ranta-Tampellan alueelle suunnitellaan lukuisia virkistysmahdollisuuksia puistoista ja tunnelmallisista rantareiteistä upouuteen uimarantaan sekä ulkokuntoilualueisiin. Laita lenkkarit jalkaan ja suuntaa Kiiskisaarenpuistoon tai uppoudu lempikirjaasi laiturilla Näsijärven rannalla. Harrastusmahdollisuuksia löytyy vesiurheilusta veneilyyn ja kalastuksesta hiihtoon. Tammerkosken rantaviivaa seurailevaa Vapriikinraittia pitkin pääsee Ranta-Tampellasta kulkemaan aikanaan aina Pyhäjärvelle saakka.

  • Kehittyvät palvelut

    Ranta-Tampellan Laiturin viereen tulee pieni marketti ja läheltä löytyy niin ikään vuorokauden ympäri auki oleva Lidl. Ja mitä lähikaupoista ei löydy, voi kipaista Tampereen keskustasta, jonne on vain kilometrin matka. Asukkaiden iloksi Ranta-Tampellan alueelle suunnitellaan omaa vapaa-ajankeskusta, upouutta päiväkotia sekä liiketiloja. Kulttuurin ystävälle aivan kotikulmilta löytyy museokeskus Vapriikki ja perheen pienimpien iloksi Särkänniemeenkin voi vaikka kävellä.

  • Kulkuyhteydet

    Laituri asettuu Kanavakorttelin länsipäähän, joten täältä on mukava lähteä suuntaan kuin suuntaan. Asumismukavuutta lisää rantaväylän siirtäminen tunneliin, mikä osaltaan hillitsee läpiajoliikennettä. Autopaikat sijoitetaan kotitalon alle. Keskustan kupeessa arki sujuu toki myös ilman omaa autoa. Ranta-Tampellaan tulee hyvä kevyen liikenteen verkosto ja matka keskustaan käy viihtyisästi esimerkiksi Tammerkosken rantaväylää pitkin. Paikallisbussiliikenne käynnistyy myös lähitulevaisuudessa.

Kanavakortteli

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty