Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Tampereen Ranta-Tampellan Kanavakorttelissa

Kodikas naapurusto

Kanavakortteli

Tampereen Ranta-Tampellassa nautitaan järvimaisemista

Näytä kohteet
Kuvaus

Tampereen Ranta-Tampellassa nautitaan järvimaisemista

Kanavakortteliin noussut Laituri sijoittuu Tampereen komeimmalle uudelle asuinalueelle vain muutaman askeleen päähän Näsijärven rannasta. Tampereen Laiturin kaikki kodit on myyty.

Kanavakortteli asettuu ihanteellisesti uuden kanavan länsipäähän loistavien liikenneyhteyksien ja kevyen liikenteen väylien kupeeseen. 9-kerroksisen Laiturin Bonava-kodeista avautuu huikeita näkymiä niin Näsijärvelle ja Särkänniemen suuntaan kuin etelään uudelle kanavalle sekä Tammerkosken niskan suuntaan. Kanavakorttelin upeisiin maisemiin ja viihtyisään naapurustoon onkin helppo kotiutua. Ranta, puistot ja ulkoilureitit ovat vieressä eikä keskustan kuhinoihinkaan ole kuin kilometrin matka. Tampereen Laituri on myyty loppuun.

Kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa

Ranta-Tampellan Laituri on tuonut huolettomia koteja modernin kotipaikan sydämeen. Odotetusta uudiskohteesta löytyy monia uudisasumisen iloja, kuten huolella suunnitellut yhteiskäyttötilat, maanalainen pysäköintihalli sekä jätteiden putkikeräysjärjestelmä. Toimivatpa kodit myös vaikka ainutlaatuisena kaupunkikesäpaikkana. Laituri on toteutettu ympäröivää maisemaa kunnioittaen ja sitä hyödyntäen.

Kuvat
Naapurusto
  • Kanavakorttelissa luonto on lähellä

    Ranta-Tampellan alueelle suunnitellaan lukuisia virkistysmahdollisuuksia puistoista ja tunnelmallisista rantareiteistä upouuteen uimarantaan sekä ulkokuntoilualueisiin. Laita lenkkarit jalkaan ja suuntaa Kiiskisaarenpuistoon tai uppoudu lempikirjaasi laiturilla Näsijärven rannalla. Harrastusmahdollisuuksia löytyy vesiurheilusta veneilyyn ja kalastuksesta hiihtoon. Tammerkosken rantaviivaa seurailevaa Vapriikinraittia pitkin pääsee Ranta-Tampellasta kulkemaan aikanaan aina Pyhäjärvelle saakka.

  • Kehittyvät palvelut

    Ranta-Tampellan Laiturin viereen tulee pieni marketti ja läheltä löytyy niin ikään vuorokauden ympäri auki oleva Lidl. Ja mitä lähikaupoista ei löydy, voi kipaista Tampereen keskustasta, jonne on vain kilometrin matka. Asukkaiden iloksi Ranta-Tampellan alueelle suunnitellaan omaa vapaa-ajankeskusta, upouutta päiväkotia sekä liiketiloja. Kulttuurin ystävälle aivan kotikulmilta löytyy museokeskus Vapriikki ja perheen pienimpien iloksi Särkänniemeenkin voi vaikka kävellä.

  • Kulkuyhteydet

    Laituri asettuu Kanavakorttelin länsipäähän, joten täältä on mukava lähteä suuntaan kuin suuntaan. Asumismukavuutta lisää rantaväylän siirtäminen tunneliin, mikä osaltaan hillitsee läpiajoliikennettä. Autopaikat sijoitetaan kotitalon alle. Keskustan kupeessa arki sujuu toki myös ilman omaa autoa. Ranta-Tampellaan tulee hyvä kevyen liikenteen verkosto ja matka keskustaan käy viihtyisästi esimerkiksi Tammerkosken rantaväylää pitkin. Paikallisbussiliikenne käynnistyy myös lähitulevaisuudessa.

Etäisyydet
1 km
keskustaan
400 m
uimarannalle
500 m
lähikauppaan
1,2 km
juna-asemalle
2 km
Stadionille

Kanavakortteli

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty
Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500