Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kanavakortteli

Myytävät asunnot Tampereen Ranta-Tampellan Kanavakorttelissa

Naapurusto

  • Kanavakorttelissa luonto on lähellä

    Ranta-Tampellan alueelle suunnitellaan lukuisia virkistysmahdollisuuksia puistoista ja tunnelmallisista rantareiteistä upouuteen uimarantaan sekä ulkokuntoilualueisiin. Laita lenkkarit jalkaan ja suuntaa Kiiskisaarenpuistoon tai uppoudu lempikirjaasi laiturilla Näsijärven rannalla. Harrastusmahdollisuuksia löytyy vesiurheilusta veneilyyn ja kalastuksesta hiihtoon. Tammerkosken rantaviivaa seurailevaa Vapriikinraittia pitkin pääsee Ranta-Tampellasta kulkemaan aikanaan aina Pyhäjärvelle saakka.

  • Kehittyvät palvelut

    Ranta-Tampellan Laiturin viereen tulee pieni marketti ja läheltä löytyy niin ikään vuorokauden ympäri auki oleva Lidl. Ja mitä lähikaupoista ei löydy, voi kipaista Tampereen keskustasta, jonne on vain kilometrin matka. Asukkaiden iloksi Ranta-Tampellan alueelle suunnitellaan omaa vapaa-ajankeskusta, upouutta päiväkotia sekä liiketiloja. Kulttuurin ystävälle aivan kotikulmilta löytyy museokeskus Vapriikki ja perheen pienimpien iloksi Särkänniemeenkin voi vaikka kävellä.

  • Kulkuyhteydet

    Laituri asettuu Kanavakorttelin länsipäähän, joten täältä on mukava lähteä suuntaan kuin suuntaan. Asumismukavuutta lisää rantaväylän siirtäminen tunneliin, mikä osaltaan hillitsee läpiajoliikennettä. Autopaikat sijoitetaan kotitalon alle. Keskustan kupeessa arki sujuu toki myös ilman omaa autoa. Ranta-Tampellaan tulee hyvä kevyen liikenteen verkosto ja matka keskustaan käy viihtyisästi esimerkiksi Tammerkosken rantaväylää pitkin. Paikallisbussiliikenne käynnistyy myös lähitulevaisuudessa.