Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kanavakortteli

Myytävät asunnot Tampereen Ranta-Tampellan Kanavakorttelissa

Kanavakorttelissa nautitaan rantaelämästä

Ranta-Tampellan Kanavakortteliin nouseva Laituri kutsuu Tampereen komeimmalle uudelle asuinalueelle vain muutaman askeleen päähän Näsijärven rannasta.

Kanavakortteli asettuu ihanteellisesti uuden kanavan länsipäähän loistavien liikenneyhteyksien ja kevyen liikenteen väylien kupeeseen. 9-kerroksisen Laiturin Bonava-kodeista avautuu huikeita näkymiä niin Näsijärvelle ja Särkänniemen suuntaan kuin etelään uudelle kanavalle sekä Tammerkosken niskan suuntaan. Kanavakorttelin upeisiin maisemiin ja viihtyisään naapurustoon onkin helppo kotiutua. Ranta, puistot ja ulkoilureitit ovat vieressä eikä keskustan kuhinoihinkaan ole kuin kilometrin matka. Laituriin voi muuttaa ihanan huoletta, sillä Kanavakorttelin sekä Näsijärven rannan länsipäädyn rakennustyöt ovat jo käynnissä, ja Laiturin valmistuessa työmaa väistyy kotikulmilta kauemmas itään.

Kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa

Ranta-Tampellan Laituri tuo huolettomia koteja modernin kotipaikan sydämeen. Laituriin tuleekin monia uudisasumisen iloja kuten huolella suunnitellut yhteiskäyttötilat, maanalainen pysäköintihalli, Postin automaatti sekä jätteiden putkikeräysjärjestelmä. Toimivatpa kodit myös vaikka ainutlaatuisena kaupunkikesäpaikkana. Muotokieleltään uudet rakennukset toteutetaan ympäröivää maisemaa kunnioittaen ja sitä hyödyntäen. Jättämällä yhteystietosi nyt pysyt ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman unelmakotisi ensimmäisten joukossa.

Kuvat

Naapuruston faktat

1 km
keskustaan
400 m
uimarannalle
500 m
lähikauppaan
1,2 km
juna-asemalle
2 km
Stadionille

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kanavakortteli

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty