Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Tampereen Laituri

Myytävät asunnot Tampereen laituri 1

Arvioitu valmistuminen: keväällä 2022

Rakastu Ranta-Tampellan uusiin koteihin paraatipaikalla Näsijärven rannalla

Ranta-Tampellan Laiturissa nautitaan rennosta elämästä rannan tuntumassa, upeista maisemista ja viereisen keskustan palveluista. Tervetuloa uuteen huolettomaan kotiisi järven ja kanavan äärelle.

Suunnittelemamme Asunto Oy Tampereen Ranta-Tampellan Laituri tuo 51 odotettua ja uniikkia kotia ainutlaatuiselle asuinalueelle Näsijärven rantamaisemiin. Halutusta uudiskohteesta löytyy oma koti monenlaisiin elämänvaiheisiin, kun tarjolla on tehokkaita yksiöitä, kaksioita ja tilavia perheasuntoja. Suosituissa Duo-kodeissa kaksi asuntoa on mahdollista yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin sivuasunto sopii esimerkiksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmalle, vuokrattavaksi tai omalle perheelle tilavammaksi kodiksi. Kaikki Laiturin kodit suunnitellaan avariksi ja helposti kalustettaviksi, lisätilan tuntua tuovat komean korkeat ikkunat. Oleskelutilat jatkuvat isoille lasitetuille parvekkeille, joista voi ilmansuunnan mukaan katsella aaltojen liplatusta Näsijärvellä, seurailla ohi virtaavan kanavan rauhallista juoksua tai lumoutua kiehtovasta kaupunkimaisemasta.

Yhteistilat vailla vertaa

Laiturissa Tampereen ytimessä voi elämä maistua ihan lomalta. Asukkaiden ilona on hulppea kattoterassi, jossa on mahdollista grillailla ja viihtyä yhdessä läheisten ja ystävien seurassa. Viereinen vesistö innostaa monenmoiseen vesiurheiluun, kun tarjolla on talon yhteiskäyttöiset kajakit ja SUP-laudat. Asukkaiden varattavissa on myös tyylikkäästi kalustettu vierashuone, johon yövieraat on mukava majoittaa oman kodin läheisyyteen. Yhteiskäyttöisissä tiloissa esimerkiksi pyörän huolto tai suksien voitelu käy kätevästi. Arjessa säästyy aikaa ja vaivaa talon alakertaan tulevan Postin automaatin ansiosta. Asukkaiden autopaikat sijoitetaan turvallisesti talon alle parkkihalliin ja pieni osa kanavan toiselle puolelle. Tampereen keskustan syke ja kaikki palvelut ovat vain kilometrin mittaisen viihtyisän kävelyreitin päässä. Ranta-Tampellan Laituri rakennetaan joustavalle vuokratontille, mikä tuo lisää liikkumavaraa uuden kodin hankintaan. Kun annat yhteystietosi nyt, pidämme sinut ajan tasalla Laiturin suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Tontilla alkaa tapahtua arviolta loppukesällä 2020.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Keväällä 2022
Talotyyppi
Kerrostalo
Koteja yhteensä
51
Tontin omistus
Vuokra

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 411 110 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-17