Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Onni on oma sauna ja hulppea länsiparveke

Tässä 88-neliöisessä kolmannen kerroksen kolmiossa on kahteen ilmansuuntaan avautuvat suuret ikkunat, lattialämmitys ja laadukas parketti, hyvinvarusteltu keittotila, hulppea sauna ja erillis-wc sekä valtava lasitettu parveke, joka on helppo kalustaa vaikka kesäiseksi olohuoneeksi.

Laituri asettuu huippupaikalle kanavan pohjoispuolelle Ranta-Tampellan kadun ja Verstaankadun kulmaan. Mukavuuksia tarjoilevat kotitalon loistavat yhteistilat pyöränhuoltopisteineen, sup-lautoineen, kattoterasseineen ja vierashuoneineen.

Valoisa pohjaratkaisu

Tämän kodin avara ja valoisa pohjaratkaisu on helppo kalustaa mieleisekseen makuuhuoneiden liukuovikaapistojen ja eteisen vaatehuoneen pitäessä huolen, että tavarat pysyvät siististi järjestyksessä. Suojaisa keittotila saa luonnonvaloa kahdesta ilmansuunnasta, ja tilaa on mukavasti ruokailuryhmällekin. Musta kivitaso, valkoiset kaapinovet ja helmiäisvalkoinen välitilalevy luovat modernin raikasta tunnelmaa. Puustellin kalusteiden lisäksi keittotilassa on Boschin kalusteuuni ja -mikro, induktioliesi sekä kalusteovellinen astianpesukone. Kotikokin iloksi keittotilassa on kaksi korkeaa kylmälaitetta sekä lisää työtilaa tuova niemeke tilavin laatikostoin. Avara olohuone jatkuu sujuvasti liukulasiovien kautta valtavalle lasitetulle parvekkeelle, jonka näkymät avautuvat Näsijärven suuntaan. Reilun 20 neliön suuruinen parveke tarjoaa tilaa sisustaa ja viihtyä.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa kylpyhuoneessa on seinä-wc, kaksi suihkua, pyyhekuivain, pyykkikaappi, varaus pesutornille, lasinen kääntyvä suihkuseinä, valopeili sekä kattoon upotetut led-valot. Saunan lauteet ja panelointi ovat tervaleppää, ovi kirkasta lasia. Lauteet on sijoiteltu vastakkain ja kiuas upotettu lauteisiin. Sauna saa luonnonvaloa olohuoneen puoleen avautuvan ikkunan kautta.  Kylpyhuoneen tyylikkäät tummanharmaat lattialaatat sekä valkoiset kiiltävät seinälaatat viimeistelevät kokonaisuuden. Eteisen yhteydestä löytyy arkea sujuvoittava erillis-wc.

Yhteistilat

Kotitalon kattopuutarhan reunustamalla kattoterassilla on mukava viettää kesäpäivää upeita maisemia ihaillen. Järvestä pääsee nauttimaan myös vedestä käsin oman taloyhtiön sup-lautojen avulla. Laiturin ensimmäiseen kerrokseen tulee hyvät varastotilat myös muille urheiluvälineille sekä näppärä verstas pyöränhuolto- ja pesupisteineen. Vierailevat sukulaiset voi majoittaa oman kotitalon vierashuoneeseen. Osakkeina myytävät autopaikat sijoitetaan halliin.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Joustava vuokratontti

Laituri rakennetaan joustavalle vuokratontille, mikä tarkoittaa, että asunnon velaton hinta ei sisällä siihen kohdistuvaa tontin osuutta. Voit halutessasi maksaa huoneistokohtaisen osuutesi tontista heti valmistumisen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit tehdä asuntokaupan pienemmällä pääomalla ja maksaa tontin osuudesta kuukausittaista vuokravastiketta. Lunastusmahdollisuus on asunnon valmistumisen jälkeen kerran vuodessa aina syyskuussa.

Kuvat
Naapurusto
 • Viihdy vesillä ja luonnossa

  Näsijärven rannalla ulkoilijalle riittää tekemistä vuoden ympäri, esimerkiksi veneilyä, kalastusta, luistelua, hiihtoa ja vesiurheilua. Uusi uimaranta on tulossa 400 metrin päähän ja veneilijöiden kannalta Mustalahden ja Naistensataman venesatamat ovat ihanteellisella etäisyydellä. Ranta-Tampellan rantaa kiertää viehättävä rantapromenadi, jossa voi pysähtyä ihailemaan järvimaisemia Kiiskisaarenpuiston oleskelualueilla ja laitureilla tai reippailla mukavaa reittiä Kaupin ulkoilualueelle.

 • Kiehtova asuinalue

  Historiallisen Tampellan tehdasalueen tunnelma on edelleen aistittavissa Ranta-Tampellan upouudella asuinalueella. Vuonna 2007 Tampereen kaupunginvaltuusto vapautti alueen asuinrakentamiselle ja rakentaminen käynnistyi vuonna 2016, kun Kekkosentien korvannut rantatunneli avattiin. Aitiopaikalle Näsijärven rannalle asettuvalle omaleimaiselle alueelle on rakentumassa kodit yhteensä noin 3500 asukkaalle.

 • Viihdytään yhdessä

  Laiturin yhteistilojen suunnittelussa on otettu tulevien asukkaiden toiveet huomioon. Kattoterassi on asukkaille avoin yhteisöllinen tila, jossa on mahdollista esimerkiksi viettää kesäpäivää ja ihailla upeita maisemia. Vierashuone mahdollistaa asukkaiden kauempaakin tulleiden yövieraiden majoittamisen kätevästi kotitaloon. Pyöräilijöille ja tee-se-itse-nikkaroijille esimerkiksi pyörän ja muiden urheiluvälineiden huolto sujuu kotitalossa näppärästi.

 • Palvelut kävelyetäisyydellä

  Ranta-Tampellan Laiturilta on lähikauppaan noin 400 metriä. Päiväkoteja sekä ala- että yläkouluja löytyy kilometrin säteeltä. Alueen rakentamisen edetessä palvelut kehittyvät kohisten. Lisäksi Tampereen keskustori ja ydinkeskustan palvelut, erikoiskaupat ja kulttuuririennot ovat vain kilometrin matkan päässä. Särkänniemi näkyy Laiturin monen kodin ikkunasta ja Vapriikin museoihin kävelee parissa minuutissa.

Tampereen Laiturin videot asunnosta A 15

Näkymät Näsijärven suuntaan

Onni on valtava lasitettu parveke, joka on helppo kalustaa vaikka kesäiseksi olohuoneeksi.

Valoisa pohjaratkaisu

Tässä 88-neliöisessä kolmannen kerroksen kolmiossa on kahteen ilmansuuntaan avautuvat suuret ikkunat, lattialämmitys ja laadukas parketti, Eteisen yhteydestä löytyy arkea sujuvoittava erillis-wc.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa kylpyhuoneessa on mm. seinä-wc, kaksi suihkua,valopeili sekä kattoon upotetut led-valot. Saunan lauteet ja panelointi ovat tervaleppää ja kiuas upotettu lauteisiin.

Makuuhuone

Tämän kodin avara ja valoisa pohjaratkaisu on helppo kalustaa mieleisekseen makuuhuoneiden liukuovikaapistojen ja eteisen vaatehuoneen pitäessä huolen, että tavarat pysyvät siististi järjestyksessä.