amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turun keskustassa

Kukapa ei haluaisi asua loistopaikalla Turun keskustassa ja vain kivenheiton päässä kaupungin sydämestä? Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun mukavassa naapurustossa. Uudiskohde on upea valinta.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turun keskustassa

Kukapa ei haluaisi asua loistopaikalla Turun keskustassa ja vain kivenheiton päässä kaupungin sydämestä? Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun mukavassa naapurustossa. Uudiskohde on upea valinta.

Turun keskustassa asutaan mukavasti lähellä kaikkea

Turku tarjoaa Suomen vanhimpana kaupunkina sekä historian siipien havinaa että modernia kaupunkielämää. Aurajoki tekee Turusta keskustasta omaleimaisen kotipaikan tuoden kaupunkikuvaan merellistä tunnelmaa. Jokivarsi lisää urbaanin viehättävää tunnelmaa laivoineen, miljöineen ja kävelyreitteineen.

Turun keskusta on kauppatoreineen ja kauppahalleineen vetovoimainen kotipaikka. Naapurustosta löytyy kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus Logomo sekä suosittu Puolalanpuisto ja Turun taidemuseo. Koulut ovat kävelymatkan päässä, samoin Turun yliopisto ja korkeakoulut kampusalueineen. Linja-autoasemalle kävelee parissa minuutissa ja juna-asemalle kymmenessä. Myös yhteydet pääväylille ovat erinomaiset.

Uudiskohteet tuovat kaupungin sykkeeseen seesteisen saarekkeen, jossa on helppo viihtyä pitkään, kiitos ääntä eristävän julkisivurakenteen ja ikkunoiden. Turun keskustan uudet viehättävät asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Turun keskustan myytävät asunnot

Gaggui Kaffela

Ihastuttava kahvila tekee naapurustosta vieläkin makoisamman. Lue lisää

Miccishop

Miljoona ruusua ja paljon muuta. Lue lisää. Lue lisää

Turun taidemuseo

Kulttuurielämyksiä kotikulmilla. Lue lisää

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.