Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Turku keskusta

Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Turun keskustassa

Näytä kohteet
Kuvaus

Uudiskohteet Turun keskustassa asettuvat elämää sykkivään naapurustoon

Kukapa ei haluaisi asua loistopaikalla Turun keskustassa ja vain kivenheiton päässä kaupungin sydämestä? Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun mukavassa naapurustossa. Uudiskohde on upea valinta.

Turku tarjoaa Suomen vanhimpana kaupunkina sekä historian siipien havinaa että modernia kaupunkielämää. Aurajoki tekee Turun keskustasta omaleimaisen kotipaikan tuoden kaupunkikuvaan merellistä tunnelmaa. Jokivarsi lisää urbaanin viehättävää tunnelmaa laivoineen, miljöineen ja kävelyreitteineen. 

Turun keskusta on kauppatoreineen ja kauppahalleineen vetovoimainen kotipaikka. Naapurustosta löytyy kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus Logomo sekä suosittu Puolalanpuisto ja Turun taidemuseo. Koulut ovat kävelymatkan päässä, samoin Turun yliopisto ja korkeakoulut kampusalueineen. Linja-autoasemalle kävelee parissa minuutissa ja juna-asemalle kymmenessä. Myös yhteydet pääväylille ovat erinomaiset.

Uudiskohteet tuovat kaupungin sykkeeseen seesteisen saarekkeen, jossa on helppo viihtyä pitkään, kiitos ääntä eristävän julkisivurakenteen ja ikkunoiden. Turun keskustan uudet viehättävät asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Bonavan uudisasunnot keskustassa

Kirstinpuiston uudiskohteessa asutaan ihanan pihalla

Turun laajenevaan keskustaan rakentuu uusi, urbaani, vehreä ja vetovoimainen asuinalue. Kirstinpuiston myytävät uudet asunnot asettuvat hyvälle paikalle elämää sykkivään naapurustoon. Kun asutaan keskustassa, käsillä ovat kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut. Aluerakentamisen yhteydessä palvelut kehittyvät vauhdilla entisestään. Kirstinpuistosta on lyhyt matka niin kauppatorille, Aurajokirantaan, Turun yliopiston kampusalueelle, linja-autoasemalle, juna-asemalle kuin satamaan. Uudiskohde Kirstinpuistossa on vaivaton ja turvallinen sijoitus, sillä uudessa asunnossa voi unohtaa niin remonttihuolet kuin yllättäen kohoavat kustannukset. Tutustu hurmaavaan kotikortteliin ja löydä omaksesi uusi asunto Kirstinpuistosta.

Ekologinen ja yhteisöllinen Kirstinpuisto

Turun Kirstinpuiston suunnittelun lähtökohtana on ollut paitsi ekologisuus, myös yhteisöllisyys. Naapuruston asukkaita hemmotellaan uusia asuntoja ja pihoja ympäröivillä puistoilla, joissa on mukava harrastaa ja rentoutua yksin tai yhdessä naapurien kanssa. Bonava tuo Kirstinpuistoon lähes 700 uutta omistusasuntoa sekä upeasti maisemoituja, alueen urbaanin vehreään ilmeeseen sopivia korttelipihoja. Lue jo rakenteilla olevan uuden asuinalueen suunnitelmista ja aloita oma kotimatkasi.

Löydä kaupungin parhaat kaupat ja ravintolat

Bonavan uudet myytävät asunnot Turun keskustassa asettuvat huippupaikalle keskustan kauppojen ja rikkaan ravintolatarjonnan äärelle. Kipaise tuoreet marjat kauppatorilta, istu iltapäivää Aurajokirannan laivoissa tai ihastele keskustan liikkeiden näyteikkunoiden kauniita asetelmia. Turun keskusta kätkee sisäänsä hurmaavia pikkuputiikkeja ja erikoisliikkeitä laidasta laitaan. Lisäksi tarjolla on mm. Turun suurin tavaratalo Hansakortteli.

Bonavan uudet myytävät asunnot Turun keskustassa kutsuvat herkuttelemaan kenties maan parhaan ravintolatarjonnan äärelle. Klassikkoravintola Blanko hurmaa suussa sulavalla lammaspastallaan ja Aurajoen rannalla sijaitsevan Mamin maistelumenu vie kielen mennessään. Monesti Turun parhaaksi ravintolaksi valittu Kaskis on erikoistunut lähiruokaan ja sesongin mukaisiin puhtaisiin raaka-aineisiin. Herkkusuulle maistuvat kakut leipoo Gaggui Kaffela, joka sijaitsee vain muutaman korttelin päässä uusista Bonava-kodeista. Valitse omaksesi uusi asunto Turusta ja löydä oma suosikkisi kaupungin kiehtovasta ravintolavalikoimasta.

Kulttuuria Turun keskustassa

Bonavan myytävät asunnot Turun keskustassa tarjoavat ihanteelliset puitteet kaupungin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta nautiskeluun. Kotikulmilla kulttuurikeskus Logomo kutsuu viihtymään konserttien, stand upin ja moninaisten kulttuuritapahtumien äärelle.

Yhtenä Suomen merkittävimmistä musiikkitapahtumista Ruisrock vetää puoleensa musiikin ystäviä ympäri Suomen. Ruissalon henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa ovat esiintyneet maailmantähdet Metallicasta Bob Dylaniin, kotimaisia huippunimiä unohtamatta.

Bonavan uudet myytävät asunnot sijaitsevat historiallisen Puolalanpuiston kupeessa. Aurinkoisina kesäpäivinä puistossa raikaa piknikporukoiden iloinen puheensolina, leikkipuistossa temmeltävien lasten nauru ja koiran tassujen tepsutus. Talvisin puiston mäellä lasketaan pulkkamäkeä ja kesäisin nautitaan musiikista ilmaiskonsertin merkeissä. Löytyypä sieltä myös upea kansallisromanttinen graniittilinna, jossa toimii Turun taidemuseo.

Samppalinnan kesäteatteri hurmaa musikaaleillaan ja välittömällä tunnelmallaan ja Turun kaupunginteatterissa voi omien tuotantojen lisäksi nähdä vierailevia esityksiä. Linnateatteri tunnetaan hilpeistä komedioistaan ja lastennäytelmistään. Kaksikielisenä kaupunkina Turku tarjoaa teatterin iloa myös ruotsiksi.

Vanhana pääkaupunkina Turusta löytyy upean arkkitehtuurin lisäksi monia historiallisesti merkittäviä rakennuksia. Turun linnassa toimii kaupungin historiallinen museo. Linnan kirkko on paitsi upea vierailukohde, myös suosittu vihkipaikka. Keskiajalta peräisin oleva Turun tuomiokirkko on yksi maamme merkittävimpiä historiallisia rakennuksia. Turun Vanha Suurtori toimii näyttämönä keskiaikaisille markkinoille ja perinteiselle joulurauhan julistukselle. Valitse omaksesi uusi asunto Turun keskustasta ja seuraa aitiopaikalta kiehtovan kaupungin kulttuurimenoja.

Uusi asunto Turun keskustassa tarjoaa huolettomuutta arkeen

Kun perusasiat ovat kunnossa, arki rullaa. Bonavan myytävät asunnot Turussa suunnitellaan huolella vastaamaan erilaisia elämäntilanteita. Suunnittelun kulmakivinä toimivat laadukkaat materiaalit, hyvä varustelu, esteettömyys ja hyvä äänieristys. Tämän lisäksi haluamme luoda toimivia pohjaratkaisuja, toiminnallisia yhteistiloja ja viihtyisiä naapurustoja. Näin asuminen tekee elämästä entistä mukavampaa.

Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuu ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on huolto-ohjelma ajan tasalla ja menot kontrollissa. Lisäksi uusi asunto Turun keskustassa tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uudiskohteen kulutus on maltillista.

Näppärät kulkuyhteydet ympäri kaupunkia

Bonavan myytävät asunnot Turun keskustassa asettuvat huippusijainnille. Kävelyetäisyydeltä löytyy niin Turun linja-autoasema kuin juna-asemakin. Liikkuminen kaupungin sisällä on helppoa ja huoletonta eikä lähtö Helsinkiin, Tampereella tai Turun satamaan voisi tästä juuri helpottua.

Autolla pääväylät ovat käden ulottuvilla, mutta keskustakodeissa auto ei ole välttämättömyys. Pyöräily kasvattaa suosiotaan Turussa ja onkin näppärä vaihtoehto autoilulle. Pistä pyörät pyörimään ja suuntaa vaikka Ruissaloon piknikille tai Aurajoen vartta ylävirtaan Virnamäen luontopoluille.

Uusi asunto Turun keskustasta on toimiva sijoituskohde

Vetovoimaisena kotipaikkana Turku tarjoaa asuntosijoittajalle kiehtovan valikoiman uudiskohteita. Uusi asunto Turun keskustasta on hyvä sijoitus sijainnin, toimivan pohjaratkaisun sekä hinta-laatu -suhteen kannalta. Asukkaat sijoitusasuntoon Turun keskustaan on helppo löytää eikä remonttitarpeita tarvitse uudiskohteessa miettiä vuosikausiin. Tutustu kiinnostavaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Turun keskustasta.

Ensimmäiseksi omaksi kodiksi uusi asunto Turun keskustasta

Ensiasunnon ostaminen on kutkuttava hetki. Haluamme tehdä matkasta uuteen kotiin mahdollisimman helpon ja olemmekin apunasi aina ensikiinnostuksesta muuttopäivään ja sen jälkeen. Uusi asunto Turun keskustasta on turvallinen ja fiksu valinta, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on huolto-ohjelma ajan tasalla ja menot kontrollissa. Kun valintasi on Bonavan uusi asunto Turun keskustasta, voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi ja keskittyä nauttimaan elämästä uudessa kodissasi. Mikä parasta, kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset mukaan valitsemaan sisustustyylin uuteen kotiisi.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500