amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 26 Turun Brahenportti

Vapaa

Brahenportti A 26, 4 huonetta, 94,0 m²

Näyttävä asunto suojaisalla kattoterassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
94,0 m²
Velaton hinta
€ 443 680
Pääomavastike
€ 994
Kerros
5 ja ullakko / 5
Lainaosuus
€ 235 000
Myyntihinta
€ 208 680
Hoitovastike
€ 320
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Brahenportti A 26, 4 huonetta, 94,0 m²

Näyttävä asunto suojaisalla kattoterassilla

Myynnissä upeaakin upeampi 94-neliöinen asunto Turun keskustassa. Asunnossa A26 on ihana 13-neliöinen oma kattoterassi.

Turun Brahenportin asunto A26 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu modernin ja persoonallisen kaksikerroksisen asunnon valoisaan pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu parvekkeelle. Tässä läpitalon huoneistossa on makuuhuone, työhuone, upea ikkunallinen saunaosasto sekä kaksi wc-tilaa. Kodin kruununa on kattoterassi sekä ihana ullakkokerros, jonka harjakorkeus on jopa 3,3 metriä. Oleskelutiloissa on takkavaraus ja lautaparketti.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Turun Brahenportin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnossa A26 on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kätevä vaatekaappi peililiukuovin ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on laminaattilevy (rosteri). Myös työtaso on kestävää laminaattia (väri harmaa patina). Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääpakastinkaappi teräksinen. Keittiössä on induktiokeittotaso. Makuuhuoneessa on persoonallisuutta kotiin tuova tehosteväriseinä. Valkoisen ja harmaan sävyyn laatoitetusta pesutilasta löytyy allaskaluste, peilikaappi sekä lasinen suihkuseinä. Lasiovella varustetun saunan katto ja seinät ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää.

Komea kattoterassi

Tämä koti tarjoaa luksusta 13-neliöisellä kattoterassilla suojaisin näkymin. Avaa ovi, astu terassillesi ja nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Sisusta terassille vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä uusia asuntoja vain kivenheiton päässä Turun keskustan ytimestä. Turun Brahenportin uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista omassa rauhassa palvelujen äärellä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

siteassets/yleiset/blockit/asunnot/3d-esittelykuva_a26.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään

Miten tämän kodin voisi sisustaa?

Sisustussuunnittelija-muotoilija Tomi Kouvola kertoo, miten saat kaiken hyödyn irti asunnon pohjapiirroksesta. Lue lisää