Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Miccishop

Miljoona ruusua ja paljon muuta

Turun keskustassa Maariankadun ja Kauppiaskadun kulmassa olevaa kukkakauppaa ei voi olla huomaamatta. Jo ulkopuolella on ruukkuja, vehreyttä ja kauneutta. Pienen ja pittoreskin liikkeen sisällä tunnelma tiivistyy.

Turkulainen Miccishop

Kukkakauppa Miccishopia on vaikea ohittaa.

Pieni ihmemaa kauniissa paketissa

Viitisentoista vuotta sitten Kiinasta Suomeen muuttanut Sun Yang perusti turkulaisen kukkakaupan kymmenen vuotta sitten. Myöhemmin mukaan tuli myös aviomies Tomas.

Sun Yang ja puoliso-Tomas

Miccishop on Sun Yangin ja puoliso-Tomasin yhteinen yritys.

Liike on erikoistunut luonnollisuuteen ja moderniin muotoiluun. Kukkakaupasta löytyy lukematon määrä ihastuttavia kukkia, mm. erikoisruusuja sekä erilaisia harvinaisuuksia, kuten kämmekkäkasvien heimoon kuuluvia vandoja.

Miccishopin kukkaloistoa

Miccishopista löytyy sekä tuttuja klassikkokukkia että erilaisia harvinaisuuksia.

Yang ei voi nimetä omaa lempikukkaansa, koska tehtävä on mahdoton. ”Kaikki kukat ovat niin kauniita.”

Miccishopin muihin erikoisuuksiin kuuluvat nukkekotien kalusteet, joita on asetettu ikkunaankin viehättävästi lasikupujen alle. Kukkakaupan takahuoneessa avautuu pieni ihmemaailma.

Miccishopista löytyy myös nukkekodin kalusteita

Kukkakaupan erikoisuuksia edustavat pikkuruiset nukkekotien kalusteet.

Kun valoisassa liikkeessä katselee ympärilleen, joka puolelta löytyy kukkien ja nukkekotikalusteiden lisäksi ihastuttavia yksityiskohtia: katosta roikkuvia mobiileja ja kristallikruunuja sekä seinällä kukkuvia käkikelloja.

Tätä paikkaa on vaikea ohittaa. Ja miksi pitäisikään, sillä sieltä voi kätevästi poiketa hakemaan omaan kotiin vaikka sen ihanimman lempikimpun.

Sun Yang ja Tomas tuovat Maariankadun ja Kauppiaskadun kulmaan kukkivaa kauneutta.

Sun Yang ja Tomas tuovat Maariankadun ja Kauppiaskadun kulmaan kukkivaa kauneutta.

Miccishop, Maariankatu 3B, Turku (Kuvat: Mika Okko)

 

Tutustu ja ihastu Turun keskustan uusiin Bonava-koteihin.

Tutustu Turun Brahenportin ja -tullin naapurustoon