Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella

Miltä kuulostaisi upouusi koti palvelujen äärellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä lumoavaa luontoa? Kaivokselan Neidonkengässä luonto ja lähimmät lenkki- ja hiihtopolut avautuvat lähes kotiovelta.

Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia moneen makuun 

Kaivokselassa on hyvä asua ja elää. Täältä löytyy läheltä sekä Kaivokselan, Myyrmäen ja Malminkartanon kaupat että upea luonto. Kaikki ulkoilukohteet ovat todella kivenheiton päässä kotikorttelista, kuten Kaarelanpuisto ja Kartanonkaari pallokenttineen – ja mikä parasta, rauhallinen kävelypolku vie kotipihalta Myyrmäkeen asti. Neidonkengän uudet Bonava-kodit sijaitsevat Kaivokselaan kuuluvalla Vaskipellon alueella, joka tarjoaa turvallisen ympäristön kaiken ikäisille asukkaille. Rauhallinen naapurusto tunnetaan vehreistä pihapiireistään ja leppoisan viihtyisästä tunnelmastaan.  

Vaikka Neidonkengässä asutaan luonnon ympäröimänä, aina ei tarvitse lähteä omaa korttelipihaa kauemmas harrastamaan ja rentoutumaan. Puistomainen, suojaisa ja turvallinen korttelipiha on rauhoitettu oleskelulle, rentoutumiselle ja lasten leikeille. Korttelipiha on saanut asukkailta hyvää palautetta ja terveisiä, että yhteispiha on erittäin pidetty asukkaiden ajanvietto- ja kohtaamispaikka.  

Lähimmät harrastusmahdollisuudet alkavat omalta korttelipihalta, sillä asukkaiden ilona on muun muassa rantalentopallokenttä. Muita liikuntamahdollisuuksia tarjoavat muun muassa Kaarelan Ratsutalli, Kaivokselan liikuntapuisto ja padelhalli. Paloheinän alueella seikkailupuisto Korkeen köysiradat tarjoavat vauhtia koko perheelle, ulkoilualue kuntoportaineen hurmaa upeine ulkoilumaastoineen ja golfkentällä taas pääsee treenaamaan svingin ja puttauksen kuntoon. 

Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella - Vantaa - Padel Vantaa sijaitsee Kaivokselassa Hämeenlinnanväylän varrella.
Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella - Vantaa -  Paloheinä Golf
Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella - Vantaa - Kaarelan Ratsutallit sijaitsee  Helsingin Malminkartanossa.
Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella - Vantaa - Paloheinän Seikkailupuisto Korkee
Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella - Vantaa - Paloheinän kuntoportaat

Kaivokselan padelhalli, Paloheinän golkenttä, Kaarelan Ratsutalli, Paloheinän seikkailupuisto sekä Paloheinän kuntoportaat.

Malminkartanonhuippu innostaa liikkumaan 

Viikonloppuisin Neidonkengästä on ilo lähteä energisoivalle porrastreenille Malminkartanonhuipulle. Helsingin korkein kohta kohoaa noin 91 metrin korkeuteen tarjoten upeita näkymiä. Huipulle pääsee kipuamalla 347 hiljattain uusittua porrasaskelta. Alueella on monipuolisia mahdollisuuksia liikuntaan, esimerkiksi kävelyyn, juoksuun, koiranulkoilutukseen sekä maastopyöräilyyn. Talvisin huippu tarjoaa upeat puitteet pulkkailuun. 

Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella - Vantaa - Paloheinän huippu

Malminkartanonhuipulle pääsee portaita pitkin ihailemaan maisemia.

Omenatarha ja puronvarsi  

Arjen Kaivokselassa kruunaa koko perheen happihyppely kasvistoltaan rikkaaseen ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaaseen purolaaksoon, joka on osa Vantaanjoen lasku-uomaa. Puro sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä, josta matkaa voi jatkaa Malminkartanon omenatarhalle. Satojen omenapuiden tarhassa järjestetään joka syksy kaikille avoin sadonkorjuupäivä, ja keväällä puiden kukkiessa tarha avaa ovensa piknikkäyttöön. Alueelta löytyy viihtyisiä pöytäryhmiä eväiden syömiseen sekä runsaasti tilaa piknik-huoville.  

Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella - Vantaa - Omenatarha
Kaivokselassa luonto koputtaa kotiovella - Vantaa - Kaarelanpuisto

Malminkartanossa omenatarha ja puronvarsi ovat suosittuja retkipaikkoja.

Suosittu leikkipaikka Vennynpuisto  

Suuren suosion saavuttanut Kuninkaantammen Vennynpuisto tarjoaa riemukkaita hetkiä leikin merkeissä. Uudessa puistossa on muun muassa erilaisia kiipeilyratoja, liukumäkiä, keinuja sekä ulkogrillauspaikka retkipöytineen, ja sopii niin pienille kuin isommillekin leikkijöille. Kesäkuukausina hiekkaleikkialueen halki virtaa vesileikkeihin sopiva puro.