Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Oma Bonava

Oma Bonavasta löydät kotisi tärkeät asiakirjat, tiedotteet sekä materiaalit. Omat huomiot -kohdassa voit ilmoittaa kiireettömät ja asumista haittaamattomat huomiosi, jotka tarkastetaan ja tarvittaessa korjataan noin vuoden päästä kotisi valmistumisesta, kun taloyhtiössäsi järjestetään asuntokauppalain mukainen vuositarkastus.

Oma Bonavassa

  • Voit tutustua ja tehdä muutoksia kotisi tyyli- ja materiaalivalintoihin.
  • Voit tarkastella kotiisi liittyviä tietoja, tärkeitä asiakirjoja ja uutisia.
  • Saat tietoa kotisi ja naapurustosi rakentamisen edistymisestä.
  • Löydät kotiisi liittyvät tärkeät päivämäärät ja voit ilmoittautua asiakastilaisuuksiimme.
  • Voit ilmoittaa muuton jälkeisiä huomioitasi sekä seurata niiden käsittelyä ja tilaa.
  • Sähköinen asiointikanavamme Oma Bonava on käytössäsi 24/7 osoitteessa bonava.fi.

OMA BONAVA -TILIN LUOMINEN

Mene osoitteeseen bonava.fi ja valitse ”Kirjaudu sisään” oikeasta yläkulmasta tai Luo Oma- Bonava -tili tästä. Valitse sen jälkeen Luo Oma Bonava –tili sivun oikeasta yläkulmasta ja täytä vaadittavat kentät. Huomioithan, että käyttämäsi sähköpostiosoitteesi on sama kuin kauppakirjoissa.

Mikäli asunto on ostettu yrityksen nimiin, kirjoitathan etunimikenttään yrityksen nimen ja sukunimikenttään “Oy”. Esimerkiksi:

Etunimi: Bonava Suomi | Sukunimi: Oy

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Mene osoitteeseen bonava.fi ja valitse ”Kirjaudu sisään” oikeasta yläkulmasta tai Kirjaudu sisään Oma Bonavaan tästä. Kirjoita käyttäjätunnuskenttään sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi, jonka olet asettanut tiliä luodessasi. Jos olet unohtanut salasanasi, paina kohdasta “Vaihda salasana”.

Tietoa uudesta kodistasi

Kun kirjaudut Oma Bonava -tilillesi, näet kaikki uuteen kotiisi liittyvät tiedot aloitussivulla Oma koti -osiossa. Täältä löydät uutiset, tärkeät päivämäärät ja kotisi asiakirjat. Muita asioita, jotka saattavat olla hyödyllisiä, ovat:

DOKUMENTIT

Dokumentti-osiosta löydät kotiisi liittyvät viralliset asiakirjat, suunnitelmat sekä Kodinkansion, joka sisältää hyödyllisiä ohjeita kotisi käyttöön liittyen.

UUTISET

Pidämme sinut ajan tasalla kaikista merkityksellisistä tapahtumista kotimatkasi varrella. Täältä löydät uutiset ja tiedotteet uuteen kotiisi ja tulevaan naapurustoosi liittyen.

TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT

Täällä kerromme sinulle kotimatkasi seuraavista vaiheista, kuten tulevista asiakastapahtumista tai sinulta odotettavista toimista. Voit myös ilmoittautua asiakastilaisuuksiimme ja jättää pyytämiämme, esimerkiksi muuttoon liittyviä, lisätietoja.

OMAT HUOMIOT

Vaikka pyrimme tekemään kodin hankinnasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, uudessakin kodissa saattaa toisinaan tulla vastaan yllättäviä tilanteita. Tässä osiossa voit ilmoittaa ja tarkastella huomioitasi sekä seurata niiden käsittelyä. Täältä löydät myös vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Tutustu myös näihin