Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Koti kuten haluat

Sisustus tekee asunnosta kodin

Maailman parhaista kodeista on moneksi. Uudessa asunnossa voit päästää ideat ja unelmat lentoon. Tee kodistasi juuri sinun makusi ja elämäntyylisi mukainen.

Sisustus alkaa materiaalivalinnoista

Kun olet ostamassa uutta Bonava-kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä siitä oman makusi mukaisen. Olemme koonneet avuksesi ja inspiraatioksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi materiaalit ja värimaailman.

Voit valita makusi ja tyylisi mukaan yleiset pintamateriaalit, laatat, lattiamateriaalit sekä työtasojen pinnat ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Nämä vaihtoehtoiset tuotteet ja sisustusmateriaalit sisältyvät uuden kotisi hintaan maksutta.

Yksilölliset muutokset tuovat omaa ilmettä

Kun haluat kotiisi omia yksilöllisiä lisämausteita, asiantunteva sisustuspalvelumme on sinua varten. Laadimme asuntokohtaisista erityistoiveista sinulle aina erillisen tarjouksen. Mikäli muutoksissa tarvitaan erikoissuunnittelua, teemme ennen suunnittelun aloittamista sitovan suunnittelusopimuksen.

Jokaiseen taloyhtiöömme nimetään asuntokohtaisista erityistoiveista vastaava sisustusvastaava, joka tuntee taloyhtiön. Häneltä voit kysyä muutostöistä ja varata henkilökohtaisen tapaamisen. Asuntokohtaiset erityistoiveet toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Sisustuspalvelu sinua varten

Valitse Bonava-kodin sisustus ammattilaisen avustuksella. Lue lisää

Uuden kotiosoitteen aika?

Päästä ajatukset lentoon ja tutustu Bonava-kotien valloittavaan valikoimaan. Asiantuntevat asumisen ammattilaisemme ovat sinua varten. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon ja asumiseen saakka. Tehdään yhdessä unelmista totta.