amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Koti kuten haluat

Koti kuten haluat

Sisustus tekee asunnosta kodin

Maailman parhaista kodeista on moneksi. Uudessa asunnossa voit päästää ideat ja unelmat lentoon. Tee kodistasi juuri sinun makusi ja elämäntyylisi mukainen.

Sisustus alkaa materiaalivalinnoista

Kun olet ostamassa uutta Bonava-kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä siitä oman makusi mukaisen. Olemme koonneet avuksesi ja inspiraatioksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi materiaalit ja värimaailman.

Voit valita makusi ja tyylisi mukaan yleiset pintamateriaalit, laatat, lattiamateriaalit sekä työtasojen pinnat ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Nämä vaihtoehtoiset tuotteet ja sisustusmateriaalit sisältyvät uuden kotisi hintaan maksutta.

Yksilölliset muutokset tuovat omaa ilmettä

Kun haluat kotiisi omia yksilöllisiä lisämausteita, asiantunteva sisustuspalvelumme on sinua varten. Laadimme asuntokohtaisista erityistoiveista sinulle aina erillisen tarjouksen. Mikäli muutoksissa tarvitaan erikoissuunnittelua, teemme ennen suunnittelun aloittamista sitovan suunnittelusopimuksen.

Jokaiseen taloyhtiöömme nimetään asuntokohtaisista erityistoiveista vastaava sisustusvastaava, joka tuntee taloyhtiön. Häneltä voit kysyä muutostöistä ja varata henkilökohtaisen tapaamisen. Asuntokohtaiset erityistoiveet toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Sisustuspalvelu sinua varten

Valitse Bonava-kodin sisustus ammattilaisen avustuksella. Lue lisää

Uuden kotiosoitteen aika?

Päästä ajatukset lentoon ja tutustu Bonava-kotien valloittavaan valikoimaan. Asiantuntevat asumisen ammattilaisemme ovat sinua varten. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon ja asumiseen saakka. Tehdään yhdessä unelmista totta.