Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Sisustusvaihtoehdot

Bonava-kodin sisustusvaihtoehdot.

Sisustus tekee asunnosta kodin

Maailma on pullollaan ihania sisustusvaihtoehtoja. Jotta oman sisustustyylin löytäminen olisi helpompaa, olemme suunnitelleet avuksesi viisi upeaa kokonaisuutta, joissa muodot, materiaalit ja värit kohtaavat harkitusti. Valitsitpa tyylin kuin tyylin, jokainen niistä kestää aikaa.

Sukella sisustamisen maailmaan

Uudessa asunnossa voit päästää ideat ja unelmat lentoon. Sisustussuunnittelijamme on laatinut ammattitaidolla avuksesi ja tueksesi viisi upeaa tyylikokonaisuutta, joiden avulla kodin sisustuksen suunnitteleminen on ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. Olet myös lämpimästi tervetullut asuntomyymäläämme tutustumaan materiaaleihin.

Uusi koti on sisustamista vaille valmis. Astu kanssamme inspiroivien ideoiden maailmaan.

Jokaisen sisustustyylin kantavia voimia ovat toiminnallisuus, laatu ja muotoilu. Materiaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Kaikille sisustustyyleille yhteistä on ajattomuus. 

Kun olet ostamassa uutta kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin niin uuteen keittiöösi ja oleskelutiloihin kuin kylpyhuoneeseesi. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, voit olla varma siitä, että tyyli kestää aikaa. Bonavan asiantuntijat auttavat mielellään sisustustyylin valinnassa.

Innostu ja inspiroidu. Tutustu tyyleihin ja löydä mieleisesi. Tee kodistasi oman elämäsi näyttämö.

 

Uuden Bonava-kotisi tyyli

Lähde mukaan jo rakentamisen alkuvaiheessa ja valitse uuden kotisi sisustustyyli viidestä upeasta vaihtoehdosta. Tutustu ja löydä mieleisesi.

Moderni kuuluu hintaan

Uuden Bonava-kodin sisustusmateriaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Jokaisen uuden asunnon hintaan kuuluu moderni perustyyli, joka tarjoilee upean pohjan uuden kotisi sisustukselle.

Lisähintaisilla sisustustyyleillä oma persoonallinen tunnelma

Halutessasi voit valita uuteen Bonava-kotiisi persoonallisemman tyylin lisähintaisista sisustusvaihtoehdoista. Hurmaannutko klassisesta tai skandinaavisesta tyylistä vai innostutko enemmän teollisen rouheasta tai ajan hengen mukaisesta trendikkäästä tyylistä?

Hauskinta uuden kodin sisustamisessa on oman tyylin valitseminen

Saija Ojala

Sisustussuunnittelija

 

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Sivustolla kerrottuihin tietoihin on voinut tulla muutoksia. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Rakenteet, materiaalit ja mitat määritellään lopullisesti kauppakirjan liiteaineistossa. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja -laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin.

Uuden kodin osto