Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Klassinen

Klassinen sisustus kestää aikaa

Klassinen sisustustyyli on modernilla otteella kodikas, aito ja lämminhenkinen. Se on maustettu tyylikkäillä yksityiskohdilla ja ripauksella rustiikkia. Kun olet mukana ajoissa, voit valita klassisen tyylin uuteen Bonava-kotiin lisähintaan.

Perinteitä kunnioittaen, modernein maustein

Klassinen sisustustyyli edustaa menneen ajan, nykyhetken ja tulevaisuuden luontevaa tasapainoa. Klassinen koti arvostaa perinteitä modernein maustein. Se kestää aikaa ja tuntuu yhtä oikealta valinnalta niin tänään kuin kymmenen vuoden kuluttuakin. Klassisen sisustustyylin toiminnallisuus yhdistyy ajattomaan ilmeeseen. Tämä sisustustyyli löytyy seuraavista kohteista: Ellen, Postinkantaja 4, Kaiku 3, Kaiku 1, Kaiku 2, Kanvaasi, Tuulikello 1, Steniuksenkumpu 2, Seela, Tiukuterttu, Plutoni, Kaariportti, Solina 3, Huvitus 2, Sello, Laituri. Tutustu kaikkiin tyylivaihtoehtoihin tarkemmin kohteen sivustolla ladattavista materiaaleista.

Puustellin keittiössä on valkoiset ja tyylikkäät kehysovet. Kaapistojen välitilan valkoiset, tiililadontaa mukailevat kaakelit tuovat kotiin klassista tunnelmaa.

Valkoiset kodinkoneet sulautuvat tyylikkäästi valkoisiin kaapistoihin ja vaaleaan sisustukseen. Liesikupu on ruostumatonta terästä, mikä sopii ovien ja laatikoiden teräksenvärisiin vetimiin. Kotikokin iloksi keittiön varusteluun kuuluu induktiotaso ja kalustemikro. Kodin lattiat ovat lämminhenkistä pähkinäpuuta.

Eteisen ja makuuhuoneen kaapistoissa on tilaa säästävät liukuovet.

Klassinen tyyli kestää aikaa. Se on kodikas, aito ja lämminhenkinen, tyylikkäillä yksityiskohdilla ja rustiikkisella ripauksella maustettuna.

Klassisen tyylikäs kylpyhuone

Klassinen kylpyhuone henkii ajatonta raikkautta ja vaaleansävyisten pintojen harmoniaa. Suunnittelussa on panostettu selkeisiin linjoihin ja käytännöllisiin säilytystiloihin.

Klassisen pesuhuoneen harkitun tyylikäs ilme syntyy isoista, harmaista lattialaatoista ja vaakaan asennetuista mattavalkoisista seinälaatoista. Kalusteissa on valkoiset kehysovet ja kiiltävät kromivetimet. Posliinitason yläpuolella on valaisinpeilikaappi. Seinä-wc ja kääntyvät suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen.

Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat lisähintaisia varusteita.

Moderni kuuluu hintaan

Uuden Bonava-kodin sisustusmateriaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Jokaisen uuden asunnon hintaan kuuluu moderni perustyyli, joka tarjoilee upean pohjan uuden kotisi sisustukselle.

Moderni sisustustyyli

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Sivustolla kerrottuihin tietoihin on voinut tulla muutoksia. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Rakenteet, materiaalit ja mitat määritellään lopullisesti kauppakirjan liiteaineistossa. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja -laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin.