Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Teollinen

Säväytä rouhean boheemilla sisustuksella

Ilmeikkään rouhea teollinen sisustustyyli säväyttää. Mustan ja valkoisen vahva yhdistelmä tarjoaa kontrasteja sekä rohkeaa ja boheemin inspiroivaa tunnelmaa. Saat teollisen sisustustyylin Bonava-kotiin lisähintaan.

Mustan ja valkoisen ilmeikäs liitto

Teollinen sisustustyyli tuo kotiin kontrasteilla sävytettyä vivahteikasta tyyliä. Keittiön mustat, puuviilupintaiset kaapistot valkoisella taustalla ja teräksisillä yksityiskohdilla tarjoavat komean kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti sekä luonnonläheinen että rouhea. Tämä sisustustyyli löytyy seuraavista kohteista: Ellen, Postinkantaja 4, Kaiku 3, Kaiku 1, Kaiku 2, Kanvaasi, Tuulikello 1, Steniuksenkumpu 2, Seela, Tiukuterttu, Plutoni, Kaariportti, Solina 3, Huvitus 2, Sello, Laituri. Tutustu kaikkiin tyylivaihtoehtoihin tarkemmin kohteen sivustolla ladattavista materiaaleista.

Puustellin keittiön kodinkoneet on integroitu kaapistoihin. Uuni ja liesikupu tuovat sisustukseen särmikkään rosterisen säväyksen. Laadukkaaseen varusteluun kuuluu myös induktiotaso sekä kalustemikro. Kaapistojen välitilan vaakasuuntaan ladottu kiiltävä laatoitus lisää tilaan mielenkiintoista rytmiä. Työtaso on tummaa kiveä.

Pehmeyttä kokonaisuuteen tuo kodin vaaleasävyinen ja lämminhenkinen parketti. Eteisen ja makuuhuoneen kaapistoissa on tilaa säästävät liukuovet.

Ilmeikkään rouhea tyyli säväyttää. Mustan ja valkoisen vanha yhdistelmä tarjoaa kontrasteja sekä rohkeaa ja boheemin inspiroivaa tunnelmaa.

Rohkean särmikäs teollinen kylpyhuone

Teollinen kylpyhuone säväyttää mustan ja valkoisen rohkeilla kontrasteilla. Rouheaa ilmettä on helppo maustaa omilla sisustusyksityiskohdilla.

Teollisen kylpyhuoneen persoonallinen ilme lähtee mustista, puusyykuvioisista kalusteovista. Kuusikulmaiset, mustat lattialaatat antavat särmikästä kontrastia kiiltävän valkoisille seinälaatoille. Seinä-wc ja kääntyvät, kirkkaat suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Posliinitason yläpuolella on valopeili. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Teollisen kylpyhuoneen ilmeen viimeistelee kaunis lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen.

Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat lisähintaisia varusteita.

Moderni kuuluu hintaan

Uuden Bonava-kodin sisustusmateriaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Jokaisen uuden asunnon hintaan kuuluu moderni perustyyli, joka tarjoilee upean pohjan uuden kotisi sisustukselle.

Moderni sisustustyyli

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Sivustolla kerrottuihin tietoihin on voinut tulla muutoksia. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Rakenteet, materiaalit ja mitat määritellään lopullisesti kauppakirjan liiteaineistossa. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja -laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin.