Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Trendikäs

Trendikäs sisustus ajan hengessä

Ajan hengen mukainen, hillityn elegantti sisustustyyli syntyy trendikkäistä valinnoista, kuten harmaista kaapinovista, marmorikuvioiduista pinnoista ja inspiroivista yksityiskohdista. Kun olet mukana ajoissa, voit valita trendikkään tyylin lisähintaan.

Kun luonnollisuus ja trendit kohtaavat

Trendikäs sisustustyyli yhdistää aidot materiaalit luonnolliseen ja samanaikaisesti trendikkääseen ulkoasuun. Yksityiskohdat ja integroidut kodinkoneet vahvistavat puhtaan pelkistettyä ilmettä. Tämä sisustustyyli löytyy seuraavista kohteista: Ellen, Postinkantaja 4, Kaiku 3, Kaiku 1, Kaiku 2, Kanvaasi, Tuulikello 1, Steniuksenkumpu 2, Seela, Tiukuterttu, Plutoni, Kaariportti, Solina 3, Huvitus 2, Sello, Laituri. Tutustu kaikkiin tyylivaihtoehtoihin tarkemmin kohteen sivustolla ladattavista materiaaleista.

Puustellin keittiön työtaso on kestävää, marmorikuvioitua kvartsia tarjoten sekä tyyliä että toiminnallisuutta samassa paketissa. Kaapistojen puhtaat linjat pelkistettyine vetimineen vahvistavat tyyliin sopivaa persoonallista ilmettä sekä harmonista kokonaisuutta. Hyvin varustettuun keittiöön kuuluu myös kalustemikro sekä induktiotaso.

Lattian vaalea mattalakattu tammiparketti sointuu hienosti muuhun sisustukseen tarjoten hyvän pohjan oman maun mukaiselle sisustukselle sekä omille rakkaille esineille ja huonekaluille. Eteisen ja makuuhuoneen kaapistoissa on tilaa säästävät liukuovet.

Ajan hengen mukainen, hillityn elegantti tyyli syntyy trendikkäistä valinnoista, marmorikuvoiduista pinnoista ja inspiroivista yksityiskohdista.

Puhdaslinjainen trendikäs kylpyhuone

Trendikkään kylpyhuoneen elegantin ilmeen salaisuus piilee pelkistetyissä yksityiskohdissa, selkeissä linjoissa ja viileän harmaansävyisessä värimaailmassa.

Trendikkään kylpyhuoneen isot lattialaatat ovat vaaleanharmaat. Valkoisissa, vaakaan asennetuissa seinälaatoissa on ajan henkeen sopiva marmorikuvio. Kalusteissa on sileät, harmaat ovet ja vähäeleiset kromivetimet. Posliinitason yläpuolella on tyylikäs valopeili. Seinä-wc ja kääntyvät suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen.

Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat lisähintaisia varusteita.

Moderni kuuluu hintaan

Uuden Bonava-kodin sisustusmateriaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Jokaisen uuden asunnon hintaan kuuluu moderni perustyyli, joka tarjoilee upean pohjan uuden kotisi sisustukselle.

Moderni sisustustyyli

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Sivustolla kerrottuihin tietoihin on voinut tulla muutoksia. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Rakenteet, materiaalit ja mitat määritellään lopullisesti kauppakirjan liiteaineistossa. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja -laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin.