Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Huurre

Hotellitunnelmaa omaan kotiin? Huurre hurmaa elegantilla ilmeellään sekä suurilla, keskiharmaan sävyisillä lattia- ja seinälaatoillaan. Tyyli sisältää sähkökäyttöisen pyyhekuivaimen, joka pitää pyyhkeesi mukavan lämpöisenä.

Huurre-kylpyhuone sisältää:

  • Keskiharmaat 30 x 60 cm lattia- ja seinälaatat
  • Pyyhekuivain
  • Korkea pyykkikaappi
  • Allaskaluste
  • Peili led-valaisimella
  • Seinä-wc
  • Kääntyvät lasiset suihkuseinät

Huurre-kylpyhuonetyylin hinta: 2 190 €

Bonava-kotien kylpyhuonetyypit

Pienemmissä kodeissa on tyypillisesti S- tai M-kylpyhuone ja suuremmilla perheasunnoilla L-kylpyhuone. Saat tarkemmat tiedot kotiisi kuuluvasta kylpyhuoneesta asuntomyynnistämme.

S-koon kylpyhuone

S-koon kylpyhuoneessa on seinä-wc, kompakti allaskaluste, sekä peili led-valaisimella. Tilaan mahtuu yksi pesukone.

M-koon kylpyhuone

M-koon kylpyhuoneessa on seinä-wc, leveä allaskaluste sekä peili led-valaisimella. Tilaan mahtuu pesutorni.

L-koon kylpyhuone

L-koon kylpyhuoneessa on seinä-wc, tilavaraus pesutornille, leveä allaskaluste sekä oma sauna. Saunan lauteet ovat tervaleppää, ovi ja seinä kirkasta lasia.

Lisävalintaiset paketit

Tutustu lisäpaketteihin, joilla voit lisätä toiminnallisuuksia ja luoda kylpyhuoneeseesi ylellistä kylpylätunnelmaa.

Säilytys-paketti

Säilytys-paketti sisältää led-valaisimella varustetun peilikaapin sekä tyylikkäästi suunnitellun mattavalkoisen allaslaatikoston, jossa kaksi vedettävää laatikkoa. Sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneeseen sekä erillis-wc-tilaan.

Säilytys-paketin hinta: 1 390 €

Pesutorni

Näillä koneilla peset pyykit tehokkaasti. Pesutorni-pakettiin sisältyy hiljainen, energiatehokas ja kestävä pyykinpesukone ja hellävarainen, laadukas, värinätön kuivausrumpu. Sopii M- ja L-kylpyhuoneisiin sekä kodinhoitohuoneeseen.

Pesutornin hinta: 1 890 €

Koti-spa-paketti

Ota rentouttava suihku arjen lomassa. Koti-spa-pakettiin kuuluu sadesuihku sekä puolihuurrettu lasinen suihkuseinä. Sopii L- ja XL-kylpyhuoneisiin.

Koti-spa-paketin hinta: 990 €

Huomioithan, että tyylit ja tuotevalikoima voivat vaihdella kohteittain. Tyylivalinnat lukitaan jo rakentamisen varhaisessa vaiheessa. Kotisi tarkemmat valinta-aikataulut saat asuntomyynnistämme. Valinnat vahvistetaan kaupanteon yhteydessä. 

Katso muut tyylit