Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Huurre

Hotellitunnelmaa omaan kotiin? Lisähintainen Huurre hurmaa elegantilla ilmeellään sekä suurilla, keskiharmaan sävyisillä lattia- ja seinälaatoillaan. Tyyli sisältää sähkökäyttöisen pyyhekuivaimen, joka pitää pyyhkeesi mukavan lämpöisenä.

Huurre-kylpyhuone sisältää:

  • Keskiharmaat 30 x 60 cm lattia- ja seinälaatat
  • Pyyhekuivain
  • Korkea pyykkikaappi
  • Allaskaluste
  • Peili led-valaisimella
  • Seinä-wc
  • Kääntyvät lasiset suihkuseinät

Bonava-kotien kylpyhuonetyypit

Pienemmissä kodeissa on tyypillisesti S- tai M-kylpyhuone ja suuremmilla perheasunnoilla L-kylpyhuone. Saat tarkemmat tiedot kotiisi kuuluvasta kylpyhuoneesta asuntomyynnistämme.

S-koon kylpyhuone

S-koon kylpyhuoneessa on seinä-wc, kompakti allaskaluste, sekä peili led-valaisimella. Tilaan mahtuu yksi pesukone.

M-koon kylpyhuone

M-koon kylpyhuoneessa on seinä-wc, leveä allaskaluste sekä peili led-valaisimella. Tilaan mahtuu pesutorni.

L-koon kylpyhuone

L-koon kylpyhuoneessa on seinä-wc, tilavaraus pesutornille, leveä allaskaluste sekä oma sauna. Saunan lauteet ovat tervaleppää, ovi ja seinä kirkasta lasia.

Lisävalintaiset paketit

Tutustu lisäpaketteihin, joilla voit lisätä toiminnallisuuksia ja luoda kylpyhuoneeseesi ylellistä kylpylätunnelmaa. Kylpyhuoneen lisävalintaisten pakettien hinnat saat asuntomyynnistämme. 

Säilytys-paketti

Säilytys-paketti sisältää led-valaisimella varustetun peilikaapin sekä tyylikkäästi suunnitellun mattavalkoisen allaslaatikoston, jossa kaksi vedettävää laatikkoa. Sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneeseen sekä erillis-wc-tilaan.

Pesutorni

Näillä koneilla peset pyykit tehokkaasti. Pesutorni-pakettiin sisältyy hiljainen, energiatehokas ja kestävä pyykinpesukone ja hellävarainen, laadukas, värinätön kuivausrumpu. Sopii M- ja L-kylpyhuoneisiin sekä kodinhoitohuoneeseen.

Koti-spa-paketti

Ota rentouttava suihku arjen lomassa. Koti-spa-pakettiin kuuluu sadesuihku sekä puolihuurrettu lasinen suihkuseinä. Sopii L- ja XL-kylpyhuoneisiin.

Huomioithan, että tyylit ja tuotevalikoima voivat vaihdella kohteittain. Tyylivalinnat lukitaan jo rakentamisen varhaisessa vaiheessa. Kotisi tarkemmat valinta-aikataulut saat asuntomyynnistämme. Valinnat vahvistetaan kaupanteon yhteydessä. 

Katso muut tyylit