Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Leppävaara

Bonavan uudiskohteet Leppävaarassa.

Uudiskohteet Leppävaarassa vetävät puoleensa

Espoon Leppävaara on elämää sykkivä kotipaikka hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Leppävaaran kodit asettuvat vehreälle Vermonniityn alueelle viihtyisään kotikortteliin. Kaikki Bonava-kodit Vermonniityssä on myyty.

Leppävaaran kattavien palvelujen kupeeseen on noussut moderni Vermonniityn kotikortteli. Uudet kodit tarjoavat huoletonta asumista mukavassa naapurustossa, joka asettuu kahden historiallisen tilan ja hevosurheilun maisemiin.

Leppävaaran historia nivoutuu Albergan säteritilan ja Bergansin ratsutilan historiaan. Bergansin tilan historia tunnetaan jo vuodesta 1556, joten alueella on pitkät perinteet kotipaikkana. Leppävaara tunnetaan myös naapurustossa sijaitsevasta legendaarisesta Vermon raviradasta, jossa kisattiin ensimmäisen kerran joulukuussa 1977.

Uuden naapuruston sijainti Kehä I:n ja Turunväylän läheisyydessä on erinomainen. Täällä voi asua helposti ilman omaa autoakin, sillä bussi- ja junayhteydet ovat hyvät. Alueella on valmiina kaikki mukavan elämän eväät, ja lisää löytyy Leppävaaran keskustasta, joka on vain kävelymatkan päässä. Kehittyvä ja kasvava asuinalue tunnetaan vehreydestään, puistoalueistaan ja puronrannastaan. Leppävaaraan on helppo kotiutua.

Vermonniityn uudiskohteet Leppävaaran parhaalla paikalla

Leppävaara kasvaa ja kehittyy. Vermonniityn myötä urbaanin asumisen herkut ja rauhoittava luonto löytyvät kotikulmilta. Leppävaaran uudiskohteet asettuvat energiseen Vermonniityn kotikortteliin, jonka sydämenä on yhteinen hyvinvointipiha toiminnallisine leikki- ja kuntoiluvälineineen. Tontilla soliseva Monikonpuro tuo oman säväyksensä viihtyisään asumiseen ja oleskeluun. Naapurustosta löytyy jo nyt kaikki tarpeellinen kouluista ja harrastusmahdollisuuksista kauppoihin ja kahviloihin. Kasvun myötä alueelle saadaan lähivuosina myös oma liikekeskus palveluineen. Leppävaaran asunnot puhuttelevatkin niin perheitä, sinkkuja kuin vanhempaa väkeäkin.

Lähiliikenteen solmukohdassa Leppävaaran keskustan kainalossa

Leppävaaran asunnot sijaitsevat ihanteellisesti kulkuväylien risteyskohdassa, minkä vuoksi auto ei ole toimivan arjen kannalta välttämätön. Leppävaaran asemalla pysähtyy bussien lisäksi kuusi lähijunaa ja Mäkkylässä kaksi. Matka Helsingin keskustaan lähijunalla kestää vain 12 minuuttia.

Pääkaupunkiseudun kattava pyöräilyverkosto mahdollistaa työmatkapyöräilyn niin Tapiolaan kuin Helsingin keskustaankin. Autoilijalle Kehä I:n ja Turunväylän läheisyys tekevät liikkumisesta jouhevaa. Tutustu upeisiin uudiskohteisiin Leppävaarassa ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Hatsinanpuiston keskustakortteli tuo palvelut lähelle kotia

Uudiskohteet Leppävaarassa asettuvat ihanteellisesti kasvavan alueen ja kehittyvien palvelujen äärelle. Vermonniittyyn suunnitellaan upouutta liikekeskusta täydentämään Leppävaaran Sellon palvelutarjontaa. Uusi liikekeskus yhdistää monipuoliset palvelut ja toimistotilat. Hatsinanpuiston alueelle nousevan palvelukeskittymän tiloihin kaavaillaan liikuntapalveluja ja liikkeitä, joita Sellosta ei löydy. Kokonaisuuden täydentää Raide-Jokerin pysäkki, joka sijoittuu alueen keskelle. Tulevaisuudessa Hatsinanpuistosta muotoutuukin viihtyisä keskustakortteli Leppävaaran uudiskohteiden asukkaille.

Leppävaarassa luonto on läsnä

Bonavan myytävät asunnot Leppävaarassa kutsuvat viihtymään lähelle luontoa ja poikkeuksellisten ulkoilumahdollisuuksien äärelle. Pyöräilyreitit vievät lähes kotiovelta kohti Vermon ja Talin upeita maastoja. Metsäpolut, pururadat ja valaistut ladut kutsuvat nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ympäri vuoden. Lähimetsien kasvi- ja eläinlajien kirjo on ihastuttavan runsas tehden Leppävaarasta kodikkaan ja kiehtovan asuinpaikan koko perheelle.

Uusi asunto Leppävaarassa innostaa energiseen arkeen. Vermonniityn uudiskohteiden asukkaille on tarjolla liikuntamahdollisuuksia niin kotisalilla kuin pihalla. Kotikorttelin minigym-malli tuo liikunnan lähelle asukkaita uudenlaisessa muodossa. Vastaavaa ei ole tarjolla muille kuin Vermonniityn Bonava-kotien asukkaille.

Leppävaaran naapurustosta löytyy peräti kaksi monipuolista liikuntapuistoa. Kävelymatkan päässä Leppävaaran urheilupuistossa voi liikkua yleisurheilun, jalkapallon, tenniksen, aerobicin, luistelun ja hiihdon merkeissä. Talin liikuntapuiston lajivalikoimaan lukeutuvat eri palloilulajit, golf, kuntosali sekä ryhmäliikunta. Lisäksi puistosta löytyy tekniikkarata sekä toiminnallisia leikkiliikuntavälineitä eri ikäisille.

Suuntaa ostoksille ja pysähdy kahville


Bonavan uudet myytävät asunnot Leppävaarassa asettuvat monipuolisten ostosmahdollisuuksien äärelle. Kivenheiton päässä sijaitseva Sello on Suomen toisiksi suurin kauppakeskus yli 170 liikkeellään. Laajaan valikoimaan kuuluu muotiin, sisustukseen, vapaa-aikaan sekä hyvinvointiin erikoistuneita liikkeitä, pankki-, posti- ja vakuutuspalveluita sekä useampi täyden palvelun päivittäistavaraliike. Virtaa shoppailuun tarjoavat kauppakeskuksen monet kahvilat ja ravintolat. Leppävaaran palvelujen kainalossa ja kattavien palvelujen äärellä on hyvä asua ja elää. Tervetuloa uuteen kotiin Vermonniittyn kotikortteliin

Viihdettä vapaapäiville

Bonavan myytävät asunnot Leppävaarassa asettuvat monipuolisen viihde- ja kulttuuritarjonnan äärelle. Sellosalin ohjelmistoon kuuluvat kotimaiset huippuartistit, tanssiesitykset, näytelmät sekä lasten tapahtumat. BowlCircus kutsuu kaveriporukat viettämään rentoa iltaa keilauksen ja biljardin parissa. Sellon elokuvateatterin kuudessa salissa pyörivät tuoreimmat elokuvat niin meiltä kuin maailmalta. Niin ikään Sellosta löytyvässä pääkaupunkiseudun vilkkaimmassa kirjastossa on jatkuvasti esillä 10-20 erilaista näyttelyä.

Leppävaarassa voi tuntea myös historian havinaa. Kauniit kartanomaisemat kätkevät sisäänsä ihastuttavia kahviloita ja löytyypä sieltä myös Akseli Gallen-Kallelan ateljeemuseo. Leppävaaran myytävät asunnot kutsuvat viihtymään lämminhenkiseen ja eläväiseen naapurustoon, jossa uusi ja vanha kohtaavat. Kattavat palvelut kävelyetäisyydellä puhuttelevat niin nuoria kuin varttuneempaakin väkeä.

Heitä hyvästit remonttihuolille

Bonavan myytävät asunnot Leppävaarassa tuovat mielenrauhaa, sillä uudessa kodissa kaikki on kunnossa. Heitä hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi ja unohda lumityöt. Uudiskohteen taloyhtiöllä on huolto-ohjelma ajan tasalla ja energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta Leppävaaran asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Laadukkaat materiaalit, hyvä äänieristys ja kattava varustelu puhuttelevat niin ensiasunnon ostajaa kuin asuntosijoittajaa. Tutustu Vermonniityn kotikorttelin ihastuttavaan valikoimaan ja valitse omaksesi uusi asunto Leppävaarasta.

Uudiskohde Leppävaarassa on hyvä sijoitus

Uudiskohde on huoleton ja hyvä valinta asuntosijoittajalle. Uudessa asunnossa remonttihuolet eivät rasita ja suunnittelu on tehty asukaslähtöisesti ilman hukkaneliöitä. Urakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä tuo turvaa vuosiksi eteenpäin. Vetovoimaisen sijainnin ja laadukkaiden materiaalien ansiosta uudiskohde Leppävaarassa houkuttelee myös vuokralaisia. Pienten talouksien määrä on kasvussa ja vaihtuvien elämäntilanteiden vuoksi moni valitseekin vuokra-asumisen. Uudiskohde Leppävaarassa onkin fiksu ja turvallinen sijoituskohde, jossa tulovirta on tasainen.

Uuden kodin osto

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella