Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Espoon Päivänkorento

Uusia koteja ja puron solinaa

Päivänkorennon uudiskohde on myyty loppuun, mutta tulossa on lisää huolettomia koteja vehreään Vermonniittyyn. Tutustu naapuritaloihin Espoon Lähteeseen sekä Espoon Virranvälkkeeseen.

Hyvälle paikalle Leppävaaraan nousee lähivuosien aikana upea uusi kotikortteli, Espoon Vermonniitty. Ensimmäisenä vehreän luonnon ja lenkkipolkujen kainaloon ehtii Asunto Oy Espoon Päivänkorento. Tyylikäs uudiskohde istuu modernilla tavalla asuinalueensa henkeen. Väljästi rakennettu kotikortteli tarjoilee avaria näkymiä saaden uudet kodit tuntumaan neliöitään tilavammilta. Sijainti on ihanteellinen erinomaisten kattavien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä. Raide-Jokerin myötä yhteydet parantuvat entisestään. Lisäksi kotikortteliin suunnitellaan omaa lähikauppaa. Tervetuloa nauttimaan elämästä.

Hyvinvointia omassa kotikorttelissa

Vermonniitty on suunniteltu mukavaa elämää ja hyvää oloa silmällä pitäen. Uuteen kotikortteliin tulee ainutlaatuinen, liikkumiseen innostava kuntoilun ja hyvinvoinnin kokonaisuus, jollaista ei ole muualla tarjolla. Kuntoiluvälineillä varustettava kotikorttelin yhteiskäyttötila mahdollistaa harrastamisen lähellä kotia, jolloin treenimatka on lyhyt ja lähtökynnys matala. Lisäksi Vermonniityn kotikortteliin tulee energinen hyvinvointipiha, jossa aikuiset, nuoret ja lapset voivat treenata ja puuhata yhdessä ja rinnakkain. Täällä on ihanaa viettää aikaa, rentoutua ja harrastaa yhdessä puron solinan säestyksellä. Lisäiloa tuo taloyhtiön sauna viihtyisine vilvoitteluterasseineen. Päivänkorennossa myös arki rullaa. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on kätevä Postin Smartpost-automaatti, johon asukkaat voivat vastaanottaa paketteja. Lisäksi palvelun kautta voi lähettää paketteja ja kirjeitä sekä verkkokauppojen palautuksia.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
63
Tontin omistaja
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Päivänkorennon asuntojen suunnittelussa on tavoiteltu avoimuutta ja joustavuutta. Keittiötila, olohuone ja parveke muodostavat tilallisen kokonaisuuden. Pienenkin asunnon oleskelutilasta on suunniteltu väljä ja hyvin kalustettava.

Vesa Laukkanen ja Ann-Marie Niskanen, Arkkitehtitoimisto L-N Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Vermonniityn naapurustoon:

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/espoo/myytavat_asunnot_espoo__vermonniitty_esityksen_-aloituskuva_1180x500.jpg

Tutustu Vermonniityn virtuaaliesitykseen

Katso virtuaaliesitys

Hyvää oloa omassa kotikorttelissa

Vermonniityn kotikortteli tarjoaa huoletonta elämää loistosijainnilla. Poikkeuksellisen väljästi rakennettavat talot ja kotikorttelin oma hyvinvointipiha kutsuvat viihtymään Espoon Leppävaaraan.

Kotimatkalla kanssasi