Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Espoon Kuunsäde

Myytävät asunnot Espoon Kuunsäde

Arvioitu valmistuminen: keväällä 2023

Hulppeita näköaloja ja vehreitä maisemia suositussa Vermonniityn kotikorttelissa

Näyttävä uudiskohde hurmaa ympäröiviin maisemiin avautuvilla upeilla näkymillään. Espoon Kuunsäteen kotien vetovoimaa lisäävät kattavat lähipalvelut ja liikuntamahdollisuudet sekä sujuvat kulkuyhteydet.

Asunto Oy Espoon Kuunsäde kohoaa väljästi puistojen keskelle uudenraikkaaseen Vermonniityn kotikortteliin. 16-kerroksinen tornitalo tarjoaa ainutlaatuisen avaria näkymiä vehreään naapurustoon. Keskeinen sijainti ja monipuolinen huoneistovalikoima puhuttelevat niin ensiasunnon ostajia, nuoria pareja kuin varttuneempaakin väkeä – tarjolla on niin näppäriä yksiöitä ja kaksioita, kuin tilavampia kolmen ja neljän huoneen asuntoja. Raikkaan moderneihin koteihin tulee miellyttävä lattialämmitys ja lasitettu parveke. Ylimpien kerrosten hulppeat parvekkeet avautuvat länteen tai itään. Lämpimistä löylyistä pääsee nauttimaan kotitalon toisessa kerroksessa, jossa sijaitsevat kaksi viihtyisää talosaunaa. Yhteistilojen kerhohuoneessa on mukava viettää vapaa-aikaa, ja arjen sujuvuudesta vastaavat kotitalon pesutupa sekä kuivaushuone. Lisäksi Postin automaatin avulla pakettien lähettäminen ja vastaanottaminen sujuvat kätevästi vaikka vuorokauden ympäri. Kotien suunnittelu on jo käynnissä, ja ennakkomarkkinoinnin on määrä alkaa alkuvuodesta 2021. Tartu tilaisuuteen ja löydä toiveidesi koti korkealta.

Vehreän suojaisa pihakokonaisuus kutsuu viihtymään

Kuunsäteen väljällä ja huolellisesti valaistulla pihalla riittää tekemistä kaikenikäisille. Vehreä nurmialue kutsuu rennolle piknikille, viljelylaatikot tarjoavat puuhaa viherpeukaloille ja kauniit hedelmäpuut sekä marjapensaat luovat puutarhamaista tunnelmaa. Lapset saavat touhuta rauhassa viihtyisällä leikkipaikalla, sillä kaikki toiminnot on sijoiteltu mukavasti erilleen. Viereiset Majurinpuisto sekä Runoratsunpuisto tarjoavat lisää virkistysmahdollisuuksia, ja lähellä soliseva Monikonpuro tuo vehreään naapurustoon rauhoittavan vesielementin. Autoille on varattu paikat viereisessä pysäköintihallissa, ja lähikauppakin löytyy vain lyhyen kävelymatkan päästä. Kuunsäde on ihanteellinen kohde myös autottomille, sillä juna-asemat ovat lähellä ja tuleva Raide-Jokeri sujuvoittaa kulkemista edelleen. Turvalliset kävely- ja pyöräilyreitit johdattavat palvelujen ja harrastusten äärelle.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Keväällä 2023
Koteja yhteensä
108
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tutustu Vermonniityn naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16