Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Suunnitteilla

Espoon Kuunsäde

Myytävät asunnot Espoon Kuunsäde

Naapurusto

  • Liiku ja nauti luonnosta

    Vermonniityn kotikorttelin energisessä naapurustossa on runsaasti liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille. Aivan lähistöltä löytyvät mm. Talin viehättävä siirtolapuutarha, frisbeegolfpuisto, Helsingin golfklubi, Laajalahden ranta, Tarvaspää kahviloineen, Talin golfkartano, Leppävaaran urheilupuisto sekä Villa Elfvik luontopolkuineen ja lintutorneineen. Aivan vierellä solisee ihastuttava Monikonpuro. Harrastuksiin on helppo kulkea kattavia pyörä- ja kävelyteitä pitkin.

  • Lähipalvelut Vermonniityssä

    Vermonniityn kotikorttelissa voit elää huoletonta arkea, sillä uudenraikas naapurusto kauppoineen ja palveluineen on jo alkanut muodostua. Lähikauppa löytyy aivan Kuunsäteen naapurista ja tulevaisuudessa Hatsinanpuisto tarjoaa Vermonniityn asukkaille viihtyisän keskustakorttelin. Lapsiperheiden iloksi parin kilometrin säteeltä löytyy useampi päiväkoti sekä oppilaitos. Vain noin kilometrin päässä olevaan Sellon kauppakeskukseen pyrähdät hetkessä ostoksille ja vaikkapa elokuviin.

  • Kulkuyhteydet

    Vermonniityn kotikortteli sijaitsee liikenteen solmukohdassa Kehä I:n ja Turunväylän lähettyvillä. Helsingin keskustaan hurauttaa autolla vain parissakymmenessä minuutissa, junalla alle vartissa. Lähimmät juna-asemat sijaitsevat Mäkkylässä ja Leppävaarassa, jossa pysähtyvät myös kaikki Helsingistä Turkuun kulkevat kaukojunat. Kulkuyhteydet tulevat paranemaan entisestään Itäkeskuksen ja Keilaniemen välillä liikennöivän Raide-Jokerin myötä.

Tutustu Vermonniityn naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella