Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Espoon Lähde

Myytävät asunnot Espoo Leppävaara Lähde julkisivu pääkuva

Viihtyisää arkea avarin puistonäkymin

Espoon Lähteen kodit ovat loppuunmyyty, mutta Vermonniityn energiseen kotikortteliin on tulossa lisää ihastuttavia koteja. Tutustu Virranvälkkeeseen ja Osmankäämiin.

Asunto Oy Espoon Lähde tarjoilee huoletonta asumista luonnonläheisessä ympäristössä. Alueen raikas yleisilme ja avoimen puistomainen maisema puhuttelevat niin nuoria pareja, ensiasunnon ostajia kuin vanhempaakin väkeä. Täältä on mukava kipaista ostoksille ja elokuviin tai lenkille lähimaastoon. Kotien suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota toiminnallisuuteen ja turvallisuuteen. Lisälämpöä arkeen tarjoilee yhteinen saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Pyöräilevien asukkaiden iloksi ympäristöstä löytyvät oivalliset pyöräilymaastot ja kotitalosta hyvät säilytystilat sekä polkupyörien huoltopiste. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa kätevästi paketteja vuorokauden ympäri.

Onni on energinen kotikortteli

Vermonniityn kotikorttelin viihtyisyyden kruunaa asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettu toiminnallinen pihakokonaisuus. Hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen kannustavien pihojen teemoina ovat perheliikunta, kuntoilu, tapahtumat sekä sukupolvien kohtaaminen. Ulkokuntoilulaitteet, lasten leikkipaikat ja rauhalliset istuskelu- ja ajanviettoalueet tarjoilevat jokaiselle jotakin. Tunnelmaa ulkoiluun luo vieressä soliseva Monikonpuro viihtyisine kävelypolkuineen. Uutuuttaan hohtavassa naapurustossa on jo nyt kaikki mukavan elämän eväät lähikauppoineen ja kuntosaleineen ja lisää rakentuu kovaa vauhtia. Tänne on mukava kotiutua.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
6
Koteja yhteensä
67
Tontin omistaja
Suomen Asunnot ja Tontit I Ky
Tontin omistus
Vuokra

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Katso myös

Kuvat

Espoon Lähteen uusien kotien suunnittelussa on tavoiteltu valoisuutta, avoimien tilojen luomista ja muuntojoustavuutta. Pääosassa asunnoista on suuret, usein koko asunnon levyiset lasitetut parvekkeet.

VESA LAUKKANEN JA ANN-MARIE NISKANEN, ARKKITEHTITOIMISTO L-N OY

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Tutustu Vermonniityn naapurustoon

Hyvää oloa omassa kotikorttelissa

Vermonniityn kotikortteli tarjoaa huoletonta elämää loistosijainnilla. Poikkeuksellisen väljästi rakennettavat talot ja kotikorttelin oma hyvinvointipiha kutsuvat viihtymään Espoon Leppävaaraan.
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16