Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Espoon Lähde

Myytavat_asunnot_Lahde_paakuva.jpg

Muutto: syyskuussa 2019

Viihtyisää arkea avarin puistonäkymin

Ihastu Vermonniityn energiseen naapurustoon ja vehreään väljyyteen. Espoon Lähteen kodit asettuvat Leppävaaran palvelujen kainaloon ja jouhevien kulkuyhteyksien varrelle.

Asunto Oy Espoon Lähde tarjoilee huoletonta asumista luonnonläheisessä ympäristössä. Alueen raikas yleisilme ja avoimen puistomainen maisema puhuttelevat niin nuoria pareja, ensiasunnon ostajia kuin vanhempaakin väkeä. Täältä on mukava kipaista ostoksille ja elokuviin tai lenkille lähimaastoon. Kotien suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota toiminnallisuuteen ja turvallisuuteen. Osa Espoon Lähteen asunnoista on uudenlaisia Duo-koteja, mikä mahdollistaa kahden asunnon yhdistämisen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vuokra-asunnoksi. Lisälämpöä arkeen tarjoilee yhteinen saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Pyöräilevien asukkaiden iloksi ympäristöstä löytyvät oivalliset pyöräilymaastot ja kotitalosta hyvät säilytystilat sekä polkupyörien huoltopiste. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa kätevästi paketteja vuorokauden ympäri.

Onni on energinen kotikortteli

Vermonniityn kotikorttelin viihtyisyyden kruunaa asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettu toiminnallinen pihakokonaisuus. Hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen kannustavien pihojen teemoina ovat perheliikunta, kuntoilu, tapahtumat sekä sukupolvien kohtaaminen. Ulkokuntoilulaitteet, lasten leikkipaikat ja rauhalliset istuskelu- ja ajanviettoalueet tarjoilevat jokaiselle jotakin. Tunnelmaa ulkoiluun luo vieressä soliseva Monikonpuro viihtyisine kävelypolkuineen. Uutuuttaan hohtavassa naapurustossa on jo nyt kaikki mukavan elämän eväät lähikauppoineen ja kuntosaleineen ja lisää rakentuu kovaa vauhtia. Tänne on mukava kotiutua.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
27 - 60 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
67
Tontin omistaja
Suomen Asunnot ja Tontit I Ky
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
83 300 - 134 200 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Espoon Lähteen uusien kotien suunnittelussa on tavoiteltu valoisuutta, avoimien tilojen luomista ja muuntojoustavuutta. Pääosassa asunnoista on suuret, usein koko asunnon levyiset lasitetut parvekkeet.

VESA LAUKKANEN JA ANN-MARIE NISKANEN, ARKKITEHTITOIMISTO L-N OY

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Vermonniityn naapurustoon:

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/espoo/myytavat_asunnot_espoo__vermonniitty_esityksen_-aloituskuva_1180x500.jpg

Tutustu Vermonniityn virtuaaliesitykseen

Katso virtuaaliesitys

Hyvää oloa omassa kotikorttelissa

Vermonniityn kotikortteli tarjoaa huoletonta elämää loistosijainnilla. Poikkeuksellisen väljästi rakennettavat talot ja kotikorttelin oma hyvinvointipiha kutsuvat viihtymään Espoon Leppävaaraan.