Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Lähde A 09, 2 huonetta, 48,5 m²

Onni on oma valoisa kaksio

Tämä koti kutsuu nauttimaan elämästä. Espoon Lähteen asunnossa A9 on hauska pohjaratkaisu, hyvät säilytystilat ja upea länsiparveke.

Tästä kolmannen kerroksen 48,5-neliöisestä kaksiosta avautuu upeat näkymät vehreälle oleskelupihalle. Tervetuloa viihtymään energiseen kotikortteliin.

Sisustajan unelma

Tämä koti on helppo kalustaa mieleisekseen isojen ikkunoiden ja kauniin näkymän viimeistellessä viihtyisyyden. Keittotilassa on rutkasti laskupintaa ja kaikki tarvittava sujuvaa arkea silmällä pitäen. Säilytystiloja löytyy sekä eteisestä että makuuhuoneesta. Koko asunnon levyinen lasitettu parveke avautuu länteen rauhaisalle sisäpihalle. Tilavassa pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi, tilavaraus pesukoneelle sekä mukavasti laskupintaa.

Uusi koti raikkailla pintamateriaaleilla

Tähän asuntoon on valittu Egger Pron upean vaalea, lähes valkoinen Tammi Cortina -laminaatti, jonka kaunis sävy sopii jokaiseen sisustukseen. Peili- ja melamiiniliukuovilla varustetut monipuoliset Elfa-säilytysjärjestelmät eteisessä ja makuuhuoneessa tarjoavat hyvät säilytysmahdollisuudet. Huoneiston Puustellin valmistama keittiö on yleisilmeeltään moderni. Satiininvalkoiset matat kalusteovet, välitilan valkoinen kiiltävä 10x30cm laatta ja tummanruskea Odeon Oak Balck -laminaattitaso luovat yhdessä kauniin kokonaisuuden. Keittiö on varustettu AEG:n laadukkailla kodinkoneilla.\n\nTrendikäs pesuhuone on toteutettu harmaavalkoisilla pintamateriaaleilla kauniiksi kokonaisuudeksi. Lattia on laatoitettu 10x10 cm LPC Minimal Dark Grey -laatalla ja seinät on laatoitettu valkoisella isolla kiiltävällä 20x40 cm laatalla. Pesuhuoneen kaapisto tarjoaa mukavasti säilytystilaa ja sen kalusteovet ovat satiininvalkoiset. Tilasta löytyy myös varaus pesutornille.

Hyvän olon kotikortteli

Espoon Lähteen yhteistiloista löytyy kaikki tarpeellinen urheiluvälinevarastoista polkupyörien huoltopisteeseen. Pyykkihuolto sujuu näppärästi tilavassa pesutuvassa ja Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja sekä verkko-ostoksia kellon ympäri. Lisälämpöä elämään tuo yhteinen talosauna vilvoitteluterasseineen. Kotikorttelin upea pihakokonaisuus tarjoaa hyvinvointia, kuntoilua, pelejä ja leikkejä sekä rentoa yhdessäoloa. Tervetuloa omaan kotiin viihtyisään Vermonniityn kotikortteliin.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
3 / 6
Pinta-ala
48,5 m²

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.