Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Lähde A 16, 2 huonetta, 48,5 m²

Onni on oma valoisa kaksio

Tämä koti kutsuu nauttimaan elämästä. Espoon Lähteen asunnossa A16 on hauska pohjaratkaisu, hyvät säilytystilat ja upea länsiparveke.

Tästä neljännen kerroksen 48,5-neliöisestä kaksiosta avautuu upeat näkymät vehreälle oleskelupihalle. Tervetuloa viihtymään energiseen kotikortteliin.

Mukavat oleskelutilat

Tämä koti on helppo kalustaa mieleisekseen isojen ikkunoiden ja kauniin näkymän viimeistellessä viihtyisyyden. Keittotilassa on rutkasti laskupintaa ja kaikki tarvittava sujuvaa arkea silmällä pitäen. Säilytystiloja löytyy sekä eteisestä että makuuhuoneesta. Koko asunnon levyinen lasitettu parveke avautuu länteen rauhaisalle sisäpihalle. Tilavassa pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi, tilavaraus pesukoneelle sekä mukavasti laskupintaa.

Viimeistelty koti kauniilla pintamateriaaleilla

Tähän kotiin on luotu kaunis moderni tunnelma Egger Pron Haapa Harmaa -laminaatilla, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Eteisestä ja makuuhuoneesta löytyy Elfan kätevä ja monipuolinen säilytysjärjestelmä valkoisilla peili- ja melamiiniliukuovilla. Voit muunnella kokonaisuuden juuri tarpeitasi vastaavaksi. Asunnon yleisilmettä rytmittää moderni Puustellin keittiö, johon on valittu satiininvalkoiset matat kalusteovet ja välitilaan valkoinen kiiltävä 10x30 laatta tasaladonnalla. Työtaso on mattapintainen musta Flash Black -laminaattitaso. Keittiöstä löytyvät AEGn laadukkaat kodinkoneet.\n\nModerni pesuhuone toistaa keittiön tavoin mustavalkoista värimaailmaa. Lattialaattana on musta ajaton LPC Minimal Nero 10x10 cm laatta. Seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät 20x40 cm laatat. Pesuhuoneesta löytyy tilavaraus pesutornille ja kaapistojen kalusteovet ovat satiininvalkoiset.

Hyvän olon kotikortteli

Espoon Lähteen yhteistiloista löytyy kaikki tarpeellinen urheiluvälinevarastoista polkupyörien huoltopisteeseen. Pyykkihuolto sujuu näppärästi tilavassa pesutuvassa ja Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja sekä verkko-ostoksia kellon ympäri. Lisälämpöä elämään tuo yhteinen talosauna vilvoitteluterasseineen. Kotikorttelin upea pihakokonaisuus tarjoaa hyvinvointia, kuntoilua, pelejä ja leikkejä sekä rentoa yhdessäoloa. Tervetuloa omaan kotiin viihtyisään Vermonniityn kotikortteliin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
48,5 m²
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta. 

  • 90 % myyntihinnasta 
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 30.9.2019, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi