Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Espoon Osmankäämi

Muutto: keväällä 2021

Uusia koteja Vermonniityn sydämeen

Vermonniityn kotikorttelin viimeistelevä uudiskohde Osmankäämi kutsuu Leppävaaran palvelujen äärelle ja vehreän korttelin parhaalle paikalle. Toimi nyt ja löydä oma kotisi ihanista puistomaisemista.

Asunto Oy Espoon Osmankäämi asettuu Vermonniityn kotikorttelin sydämeen ja tarjoaa ihanan väljää asumista, upeita puistomaisemia ja vastavalmistuneen naapuruston yhteisöllisyyttä. Kahdeksankerroksiseen Osmankäämiin tulee 44 huoletonta ja laadukasta uudisasuntoa. Valikoimassa on koteja tehokkaista yksiöistä tilaviin, saunallisiin perheasuntoihin. Kaikkiin koteihin tulee lasitettu parveke, osaan myös oma asuntopiha. Lisämukavuutta koteihin tuovat miellyttävä lattialämmitys, mukavankokoiset ikkunat sekä moderni iLOQ-lukitus. Kun olet mukana jo rakentamisen ensimetreillä, pääset valitsemaan uuden kotisi sisustustyylin viidestä upeasta kokonaisuudesta. Raikkaan moderni perustyyli kuuluu jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan. Lisähintaisista vaihtoehdoista löytyy niin skandinaavista harmoniaa kuin teollista rouheutta. Kotien suunnittelu on jo käynnissä, ja ennakkomarkkinoinnin on määrä alkaa alkusyksystä 2019. Nyt kannattaa toimia, sillä vastaavaa ei ole kortteliin enää tulossa.

Hyvää oloa ja puron solinaa

Osmankäämi tarjoaa harvinaista herkkua upeissa puistomaisemissa. Vermonniityn kotikorttelin erikoisuutena on asukkaiden yhteinen hyvinvointipihojen kokonaisuus, jossa on mukava kuntoilla, rentoutua ja viettää aikaa vaikkapa naapureiden tai oman perheen kesken. Lisää virkistysmahdollisuuksia on viereisessä Majurinpuistossa ja Runoratsunpuistossa. Energiseen arkeen kannustavat myös oman korttelin viihtyisä yhteistila kuntoilulaitteineen, pyöränpesu- ja huoltopisteet sekä ulkoilu- ja urheiluvälineille varatut turvalliset säilytystilat. Autopaikat sijoitetaan viereiseen pysäköintirakennukseen, jossa huomioidaan myös sähköauton käyttäjät. Osmankäämi on mitä parhain kotipaikka myös autottomaan asumiseen, sillä Raide-Jokeri tulee sujuvoittamaan jo ennestään hyviä kulkuyhteyksiä.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
44
Tontin omistaja
Suomen Asunnot ja Tontit I Ky
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
8

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut