Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Osmankäämi C 073, 3 huonetta, 71 m²

Naapurusto

 • Kotikorttelin kuntoilutila

  Vermonniityn kotikorttelissa kuntoilu sujuu kätevästi omassa pihapiirissä. 90 neliön pienoissali on maksutta uusien Bonava-kotien asukkaiden käytettävissä ja yhteiskäyttötilaan pääsee kulkulätkällä joustavasti aamuseitsemästä iltakymmeneen. Huolella valittujen kuntoilulaitteiden ansiosta tilassa onnistuu kattavakin treeni. Mikäli treenit maistuvat mieluummin taivasalla, harjoitella voi myös kotikorttelin upealla hyvinvointipihalla

  Lue lisää hyvinvointipihasta
 • iLOQ

  Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta Osmankäämin asukkaat voivat muuttaa uuteen kotiin turvallisin mielin. Suomalaiseen teknologiaan perustuva järjestelmä mahdollistaa tilojen turvallisen käytön ja avainten hallinnoinnin – ympäristöä ja kustannuksia säästäen. Kulkuoikeudet määritellään sähköisesti, minkä ansiosta niitä on myös helppo päivittää ja esimerkiksi kadonnut avain saadaan poistettua järjestelmästä ilman yhdenkään lukon vaihtoa.

 • Postin automaatti

  Postin automaatin avulla Osmankäämin asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja 24/7. Koska palvelu on aina auki, lähetykset voi noutaa silloin, kun itselle sopii. Postin automaatti lisää asumisen helppoutta sekä vähentää asioilla juoksemiseen käytettävää aikaa. Palveluun voi esimerkiksi tilata verkkokaupan ostokset tai jättää vaikkapa pesulaan menevän pyykkipussin tai korjaukseen lähtevän kännykän. Tuoretuotteet toimitetaan erillisissä kylmälaatikoissa.

 • Leppävaarassa on helppo harrastaa

  Vermonniityn kotikorttelin yhteiskäyttöisen hyvinvointipihan lisäksi naapurusto tarjoaa liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille. Lähistöltä löytyy mm. Talin siirtolapuutarha, frisbeegolfpuisto, Helsingin golfklubi, Laajalahden ranta, Tarvaspää kahviloineen, Talin golfkartano Leppävaaran urheilupuisto sekä Villa Elfvik luontopolkuineen ja lintutorneineen. Alueen suunnittelussa myös pyöräilijät ja lenkkeilijät on huomioitu ainutlaatuisella tavalla.

 • Vermonniityn lähipalvelut

  Vermonniityn kotikortteliin on helppo kotiutua, sillä uudenraikas naapurusto kauppoineen ja palveluineen on jo alkanut muodostua. Tulevaisuudessa Hatsinanpuisto tarjoaa Vermonniityn asukkaille viihtyisän keskustakorttelin. Lähin päivittäistavarakauppa puolestaan avautuu omaan kotikortteliin. Lapsiperheiden iloksi parin kilometrin säteeltä löytyy useampi päiväkoti sekä oppilaitos. Sellon ostos- ja viihdeparatiisiin matkaa on noin kilometri.

 • Kulkuyhteydet

  Vermonniityn kotikortteli sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n ja Turunväylän lähettyvillä. Autolla Helsinkiin ajaa vain parissa kymmenessä minuutissa ja junalla matka taittuu alle vartissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylässä ja Leppävaarassa, jossa pysähtyvät myös kaikki Helsinki-Turku -välin kaukojunat. Kulkuyhteydet parantuvat entisestään Itäkeskuksen ja Keilaniemen välillä liikennöivän Raide-Jokerin myötä.

Tutustu Vermonniityn naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella