Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Virranvälke A03, 2 huonetta, 42,0 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Arvioitu valmistuminen: maaliskuu 2020

Tehokaksio loistavin säilytystiloin

Tämä 42-neliöinen tehokaksio hurmaa hulppealla länsiparvekkeellaan, hyvinvarustellulla keittotilallaan, laadukkailla sisustusmateriaaleillaan ja isoilla ikkunoillaan.

Valitse omaksesi huoleton uudisasunto ja heitä hyvästit remonttitarpeille ja repsottaville nurkille. Espoon Virranvälke kutsuu energiseen kotikortteliin luonnon ja palvelujen äärelle.

Kodikkaat oleskelutilat

Ihastu kodin fiksuun pohjaratkaisuun ja arkea helpottaviin yksityiskohtiin, kuten runsaaseen säilytystilaan, jota löytyy niin makuuhuoneesta kuin eteisen vaatehuoneesta ja kaapistoista. Koti saa runsaasti luonnonvaloa lattialämmityksen mahdollistamista isoista ikkunoista laadukkaan laminaattilattian viimeistellessä viihtyisän kokonaisuuden. Oleskelutilat jatkuvat hulppealle länteen avautuvalle, lasitetulle parvekkeelle.

Tyylikkäät pintamateriaalit viimeistelevät kodin

Tämän kodin yleisilmettä rytmittävät sen vaaleat pintamateriaalit. Lattiaksi on valittu Eggerin Haapa Harmaa laminaatti, jonka yksisauvainen kaunis puunsyykuvio muistuttaa lankkuparkettia. Keittiön kaapinovet ovat vetimettömät mattavalkoiset ja välitilaan on valittu kaunis valkoinen lasi. Pöytätaso on musta eläväpintainen laminaatti, johon on upotettu keraaminen keittotaso ja Lapetekin allas. Keittiö on varustettu Boschin laadukkailla kodinkoneilla, astianpesukone on kalustepeitteinen ja jääkaappipakastin rosterin värinen. Keittiön valaistuksesta huolehtivat led-listat ja kattospottivalot. \n\nKylpyhuone on ilmeeltään myös moderni. Lattian unidrain mahdollistaa isojen lattialaattojen käytön ja tähän kylpyhuoneeseen onkin valittu tummanharmaa 30x60 laattaa. Seinät on vastaavasti kaakeloitu valkoisella kiiltävällä isolla 30x60 laatalla. Kylpyhuoneen seinä-wc auttaa puhtaanapitoa ja tilavat pyykki- ja allaskaapit antavat paljon säilytystilaa. Pyyhetanko ja iso valopeili viimeistelevät tilan.

Yhteistilat

Virranvälkkeeseen on helppo kotiutua, sillä kotikortteli tarjoaa kaikki hyvän elämän eväät. Puistomaisella korttelipihalla hoituu niin treenaus kuin rentoutuminen. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan naapuritalossa. Oman kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mm. talopesula ja kuivaushuone, Postin Smartpost-automaatti sekä viihtyisä kerhotila länsipihalle avautuvine terasseineen. Pyöräilevien asukkaiden iloksi polkupyörien säilytykseen on varattu hyvät tilat. Pyörien pesu- ja huoltopiste löytyy sekä sisältä että ulkoa. Autopaikat sijoitetaan erilliseen rakennukseen kotitalon viereen.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
42,0 m²
Kerros
2 / 6

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

Bonava-kodeissa on digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16