Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Virranvälke A11, 3 huonetta, 68,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: maaliskuussa 2020

Läpitalonhuoneisto kaikin herkuin

Miltä kuulostaisi koko asunnon levyinen lasitettu länsiparveke? Tai oman saunan löylyt? Tervetuloa nauttimaan elämästä omaan kotiin.

Ihastu tämän 68-neliösien kolmion hauskaan pohjaratkaisuun, kahteen ilmansuuntaan avautuviin näkymiin ja lattialämmityksen mahdollistamiin isoihin ikkunoihin.

Kodikkaat oleskelutilat

Avara eteinen kutsuu peremmälle. Säilytystilaa löytyy runsaasti niin eteiskaapistosta kuin molemmista makuuhuoneista. Keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen tyylikkään laminaattilattian ja isoista ikkunoista tulvivan luonnonvalon viimeistellessä kodikkaan kokonaisuuden. Oleskelutilat jatkuvat koko asunnon levyiselle länsiparvekkeelle, jota voi huoletta hyödyntää vuoden ympäri.

Tyylikkäät pintamateriaalit viimeistelevät kodin

Tämän kodin yleisilmettä rytmittävät sen vaaleat pintamateriaalit. Lattiaksi on valittu Eggerin Haapa Harmaa laminaatti, jonka yksisauvainen kaunis puunsyykuvio muistuttaa lankkuparkettia. Keittiön kaapinovet ovat vetimettömät mattavalkoiset ja välitilaan on valittu kaunis valkoinen lasi. Pöytätaso on musta eläväpintainen laminaatti, johon on upotettu keraaminen keittotaso ja Lapetekin allas. Keittiö on varustettu Boschin laadukkailla kodinkoneilla, astianpesukone on kalustepeitteinen ja jääkaappipakastin rosterin värinen. Keittiön valaistuksesta huolehtivat led-listat ja kattospottivalot.

Pesutilat ja sauna

Kylpyhuone on ilmeeltään myös moderni. Lattian unidrain mahdollistaa isojen lattialaattojen käytön ja tähän kylpyhuoneeseen onkin valittu tummanharmaa 30x60 laattaa. Seinät on vastaavasti kaakeloitu valkoisella kiiltävällä isolla 30x60 laatalla. Kylpyhuoneen seinä-wc auttaa puhtaanapitoa ja tilavat pyykki- ja allaskaapit antavat paljon säilytystilaa. Pyyhetanko ja iso valopeili viimeistelevät tilan. Saunan lauteet ovat tervaleppää, ovi ja seinä kirkasta lasia.Tilavassa laatoitetussa pesuhuoneessa on tyylikäs seinä-wc, valopeili, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Saunan lauteet ovat tervaleppää, ovi ja seinä kirkasta lasia.

Yhteistilat

Virranvälkkeeseen on helppo kotiutua, sillä kotikortteli tarjoaa kaikki hyvän elämän eväät. Puistomaisella korttelipihalla hoituu niin treenaus kuin rentoutuminen. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan naapuritalossa. Oman kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mm. talopesula ja kuivaushuone, Postin Smartpost-automaatti sekä viihtyisä kerhotila länsipihalle avautuvine terasseineen. Pyöräilevien asukkaiden iloksi polkupyörien säilytykseen on varattu hyvät tilat. Pyörien pesu- ja huoltopiste löytyy sekä sisältä että ulkoa. Autopaikat sijoitetaan erilliseen rakennukseen kotitalon viereen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
68,0 m²
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • 70 % myyntihinnasta 
  • n. 20 % myyntihinnasta 15.10.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 20.3.2020, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi