Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Suurpelto

Myytävät asunnot Suurpelto uudiskohteet

Uudiskohteet Suurpellossa kutsuvat tunnelmoimaan luonnon äärelle

Espoon Suurpelto on kasvava ja kehittyvä uusi asuinalue. Suurpellon myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen menoon ja makuun. Täällä on ihmisen hyvä elää ja asua. Tervetuloa kodikkaaseen naapurustoon.

Espoon Suurpelto on uusi, raikas ja moderni asuinalue, joka on rakennettu pääosin 2010-luvulla. Nykyinen Suurpellon alue on ollut aikanaan perinteistä pelto-, niitty- ja metsämaata, mihin perustuu myös alueen ruotsinkielinen nimi Storåkern, joka valittiin suomennettuna alueen nimeksi 1980-luvun lopulla. Nimi kuvastaa myös asukkaiden tunnetta tiiviistä kyläyhteisöstä.

Espoon Suurpellossa asuminen on suunniteltu alusta lähtien eheäksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on tarjota jokaiselle omaan elämäntilanteeseen sopiva asunto. Suurpellosta kasvaa lähivuosina Espoon uusi kaupunkikeskus, johon tulee uusia asuntoja sekä runsaasti palveluja kaupoista kulttuuriin.

Suurpelto asettuu Espoon Henttaan, Mankkaan ja Olarin välimaastoon. Asuinalue ulottuu Turunväylälle asti ja Kehä II:n kupeeseen, joten liikenneyhteydet sujuvat jouhevasti. Suurpellon myytävät asunnot sijaitsevat paikalla, jossa myös luonto on läsnä, sillä asuinalue rajautuu lännessä Espoon laajaan ja metsäiseen 880 hehtaarin keskuspuistoon. Tarjolla on mm. huikeita ulkoilu-, virkistys- ja harrastusmahdollisuuksia.

Bonavan uudisasunnot Suurpellossa

Uudiskohteet Suurpellossa muodostavat viihtyisän kotikorttelin

Suurin harppauksin kehittyvä Suurpelto puhuttelee niin aktiivisia luontoihmisiä kuin lapsiperheitä ja vanhempaa väkeä. Bonavan uudiskohteet Suurpellossa asettuvat tuttavalliseen kotikortteliin, jonka sydämenä on viihtyisän vehreä korttelipiha. Huolettoman asumisen takaavat mm. polkupyörien huoltopiste, yhteissauna sekä palvelujen läheisyys. Tutustu ja ihastu, uudiskohteet Suurpellossa kutsuvat.

Suurpelto kutsuu nauttimaan luonnosta

Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa asettuvat ihastuttavien luontomaisemien äärelle. Lähes neljännes Suurpellon pinta-alasta on kaavoitettu puistoiksi ja virkistyskäyttöön. Peltoaukeat ja metsät kutsuvat niin lenkkeilijää, lintubongaajaa kuin koiranulkoiluttajaa. Suurpellon laidalta aukeava Espoon keskuspuisto monenkirjavine maisemineen ja luontopolkuineen tarjoaa mukavaa tasapainoa arjen kiireisiin. Löytyypä sieltä myös peräti 4,3 kilometrin kuntorata sekä 22 kiintorastin suunnistuslenkki.

Toukokuussa 2017 avattu Rakkauden puutarha tuo Suurpeltoon kukoistavan viherkeitaan, joka tarjoaa tunnelmallisia piknik-maisemia ja hedelmiä suoraan kukoistavista hedelmäpuista. Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa sijaitsevat aivan puutarhan kupeessa.

Suurpelto tunnetaan myös loistavista pyöräilymahdollisuuksistaan. Arkipyöräilyn lisäksi Keskuspuisto tarjoaa loistavat puitteet kunto- ja maastopyöräilylle. Lillhemtin puistossa voi harrastaa jalkapalloa ja lentopalloa, pelata petankkia, mölkkyä ja rantalentopalloa sekä nauttia ryhmäliikunnasta kesäisten puistojumppien merkeissä. Valitse omaksesi uusi asunto Suurpellosta ja kotiudu lämminhenkiseen ja tuttavalliseen naapurustoon monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärelle.

Hyvät kulkuyhteydet tuovat sujuvuutta arkeen

Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa asettuvat sujuvien liikenneyhteyksien päähän niin Tapiolasta, Matinkylästä ja Leppävaarasta kuin Helsingin keskustastakin. HSL:n bussilinjoista monet kulkevat suurpellon kautta. Metroasemista Suurpeltoa lähinnä on Urheilupuisto, jonne pääsee näppärästi paikallisbussilla tai vaikkapa pyörällä. Autoilijalle siirtyminen niin Turuntielle kuin Länsiväylällekin sujuu mutkitta Kehä II:n kautta.

Alati kehittyvät lähipalvelut

Kun kaikki tarvittava on lähellä, arki rullaa. Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa asettuvat kattavien palveluiden äärelle ja hyvien yhteyksien päähän niin Tapiolasta kuin Helsingin keskustasta. Täältä löytyvät jo nyt lähikaupat, koulut ja päiväkodit sekä mukavat harrastusmahdollisuudet. Koulutuskeskus Opinmäki pitää sisällään liikuntahallin, kirjaston, työväenopiston, päiväkodin sekä suomen- ja englanninkieliset koulut. Lisäksi Opinmäessä vedetään nuorisotoimintaa ja erilaisia vapaa-ajan tapahtumia. Kehittyvänä alueena Suurpelto muokkautuu nopeasti asukkaiden tarpeiden mukaan tarjoten entistä enemmän kauppoja sekä kulttuuria. Marraskuussa 2017 avattu ostoskeskus tarjoaa kattavat päivittäispalvelut, perheravintoloita sekä mm. kukkakaupan. Ole mukana ensimmäisten joukossa ja valitse omaksesi uusi asunto Suurpellosta.

Uusi asunto Suurpellosta on ihanan huoleton

Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa suunnitellaan huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa panostetaan laatuun, varusteluun, ilmeikkyyteen, persoonallisiin pohjaratkaisuihin, esteettömyyteen ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Suurpellossa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.

Lisäksi Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa tuovat mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu uudiskohteen piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uusien asuntojen kulutus on maltillista. Valitse omaksesi uusi asunto Suurpellosta ja nauti arjen huolettomuudesta.

Uudiskohde Suurpellosta sopii sijoittajalle

Sijoituskohteeksi uudiskohde Suurpellosta on mitä mainioin. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen. Kun valintasi on uudiskode Suurpellosta, voit heittää hyvästit remonttihuolille, sillä uudessa asunnossa kaikki on uutta. Lisäksi asukkaat on helppo löytää, sillä viihtyisänä kotipaikkana Espoon Suurpelto vetää puoleensa kaikenikäisiä. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uudiskohde Suurpellosta.

Ensimmäinen oma koti löytyy Suurpellosta

Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi, sillä uusien asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kun hankit ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit keskittyä rauhassa oman kotipesän rakentamiseen ilman remonttihuolia. Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa tarjoavat kaikki hyvän elämän eväät kauniissa paketissa.

Uusi asunto Suurpellosta oman makusi mukaan

Bonavan myytävät asunnot Suurpellossa tehdään asukkaita varten viihtyisää elämää silmällä pitäen. Kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kotisi sisustustyylin viidestä upeasta tyylikokonaisuudesta. Uuden kodin lopullinen ilme syntyy yhdistämällä sisustussuunnittelijan tyylikokonaisuuksiin omia herkullisia mausteita, jotka tekevät asunnosta juuri sinun persoonallisen kotisi. Valitse omaksesi uusi asunto Suurpellosta ja tee sisustushaaveista totta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella