Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Suurpellon Maisteri

Myytävät asunnot Espoo Suurpelto Maisteri

Naapurusto

 • Tutustu Espoon Maisteri 1:n sisustettuun kotiin

  Maisteri 1:n sisustetun kolmion valtteja ovat hauska pohja, lattialämmitys sekä kahteen ilmansuuntaan avautuvat näkymät. Avarassa olohuoneessa on tilaa järjestää illalliskutsuja ystäville tai vaikkapa nauttia sadepäivästä perheen kanssa sohvalla. Katso video ja inspiroidu.

 • Lähipalvelut Suurpellossa

  Espoon Suurpellossa palvelut ovat lähellä. Jo nyt naapurustossa on monipuolinen päivittäistavarakauppa ja lisää on tulossa. Suurpellon keskus on moderni ostospaikka, jonka tarjonta painottuu toriaukioineen päivittäistavarapalveluiden ohella erikoisliikkeisiin sekä hyvinvointi- ja liikuntapalveluihin. Matinkylän Ison Omenan kauppakeskukseen on vain nelisen kilometriä, jonka voi kulkea kätevästi vaikka pyörällä.

 • Treenaa ja rentoudu Espoon keskuspuistossa

  Suurpellon 325 hehtaarin pinta-alasta liki 90 hehtaaria on kaavoitettu puistoiksi ja virkistyskäyttöön. Noin 880 hehtaarin laajuinen Espoon keskuspuisto valaistuine ulkoilureitteineen avautuu kotiovelta. Suurpeltoa pidetäänkin pääkaupunkiseudun pyöräilykeskuksena, sillä alue tarjoilee erinomaiset mahdollisuudet niin arki-, kunto- kuin maastopyöräilyyn. Lillhemtin puiston viheralueella voi pelailla ja ihastella kaupunkiviljelylavoja.

 • Koulut ja päiväkodit

  Suurpellon Opinmäki sisältää laajan valikoiman palveluja eri-ikäisille asukkaille. Opinmäki on sekä yhtenäinen peruskoulu ja päiväkoti että monipuolinen vapaa-ajan keskus. Opinmäestä löytyy suomenkielisen peruskoulun lisäksi kansainvälinen koulu, varhaiskasvatuksen tiloja, liikuntahalli sekä kirjasto, työväenopisto ja nuorisotoimentilat. Rakennuksella on keskeinen merkitys alueen yhteisön luomisessa avoimena kohtaamispaikkana. Myös Suurpellon muut päiväkodit löytyvät mukavasti lähinaapurustosta.

 • Kulkuyhteydet

  Maisteriin on mukava muuttaa, sillä Suurpelto sijaitsee Kehä II:n kupeessa ja lähellä Länsiväylää. Liikenneyhteydet ja julkinen liikenne toimivat jouhevasti joka suuntaan. Keskusta-alueen valmistuttua bussit kulkevat alueen poikki pääkatua pitkin kohti Niittykummun ja Matinkylän metroasemia.

Tutustu Suurpellon naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella