Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Suurpellon Maisteri

1 esittely

Suurpelto kutsuu viihtymään kodikkaaseen naapurustoon

Huoletonta asumista, viihtyisyyttä ja uusia koteja keskeisellä paikalla, lähellä luontoa ja palveluita. Niistä on Maisterin kotikortteli tehty. Tervetuloa uuteen kotiin ja mukavaan naapurustoon.

Espoon Suurpeltoon rakennetaan upea kotikortteli, josta löytyy ihania uusia koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Maisterin kotikortteliin asettuu moderni ja raikas kerrostalojen kokonaisuus, jonka keskelle ja kruunuksi muotoutuu viihtyisän vehreä ja yhteisöllinen korttelipiha asukkaiden yhteiseen käyttöön. Asukkaiden ilona on myös viihtyisä yhteissauna vilvoitteluterasseineen sekä mm. näppärä polkupyörien huoltopiste.

Kodikkaasti lähellä kaikkea

Espoon Suurpellon kehittyvään naapurustoon rakennetaan lähitulevaisuudessa runsaasti erilaisia palveluja, mutta jo nyt täältä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät kouluista ja päiväkodeista kattaviin lähipalveluihin ja jouheviin joukkoliikenneyhteyksiin. Liiketilaa suunnitellaan myös Maisterin uudiskohteiden kivijalkoihin, joten kotikortteli tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia vaikkapa leipomon myymälästä ja ompelimosta siivous- ja kotipalveluihin.

Naapuruston faktat

300 m
Kauppakeskus Suurikseen
1,5 km
Espoon keskuspuistoon
700 m
Kehä II:lle
300 m
Angry Birds -puistoon
500 m
Opinmäen kampukselle
3,5 km
Isoon Omenaan

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Suurpellon Maisteri

  • Huoneita2 - 4
  • Pinta-ala40.5 - 71.5 m²
  • Myyntihinta50 600 - 93 000 €
  • Koteja49
Muuttovalmis

Tutustu Suurpellon naapurustoon:

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)