Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Espoon Maisteri 1

Myytavat_asunnot_Maisteri1_paakuva.jpg

Muutto: joulukuussa 2019

Toiveiden koti luonnon ja palvelujen kainalossa

Myynnissä uusia asuntoja Suurpellon viihtyisään ja luonnonläheiseen kotikortteliin. Espoon Maisteri 1 tarjoaa raikkaita uudisasuntoja ja persoonallisia koteja huippusijainnilla.

Asunto Oy Espoon Maisteri 1 tuo Suurpellon kasvavan ja kehittyvän naapuruston sydämeen monipuolisen valikoiman huolettomia uudisasuntoja. Tarjolla on niin näppäriä yksiöitä ja kaksioita kuin upeita perhekoteja ja ylimmän kerroksen hulppeita terassiasuntoja. Kotien suunnittelussa on panostettu valoon, tehokkaisiin pohjaratkaisuihin ja toimiviin yhteistiloihin. Osaan asunnoista tulee joko ranskalainen tai lasitettu parveke, osaan molemmat ja osaan oma piha. Lisälämpöä elämään tuo asukkaiden yhteinen saunaosasto ja viihtyisä vilvoitteluterassi. Olemme miettineet valmiiksi kodin hintaan sisältyvän modernin tyylipaketin raikkaan vaaleine pintoineen ja hillityn tyylikkäine kalusteineen. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa kodin ilme lisähintaisten tyylipakettien avulla. Huomaathan, että visualisointikuvissa esitetään kuvia myös maksullisista tyylipaketeista.

Suurpellon naapurusto vetää puoleensa

Maisterin kotikortteliin on helppo kotiutua, sillä läheltä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät lähikaupasta kouluun. Kotikulmilla on peräti neljä päiväkotia, suomen- ja englanninkieliset koulut, kuntosali sekä ostoskeskus ravintoloineen ja palveluineen. Kivenheiton päästä löytyvä Espoon keskuspuisto kuntoilureitteineen tarjoaa mukavaa virikettä arjen kiireiden keskelle sekä monipuolia harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Matinkylän, Tapiolan ja Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa joutuisasti bussilla. Oman kotitalon lukollisessa palvelueteisessä sijaitsevan Smartpost-automaatin kautta paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa 24/7.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
29 - 72 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
49
Tontin omistaja
Ålandsbanken Asuntorahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
42 700 - 101 000 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Suurpellon naapurustoon: