Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Espoon Maisteri 1

Toiveiden koti luonnon ja palvelujen kainalossa

Myynnissä uusia asuntoja Suurpellon viihtyisään ja luonnonläheiseen kotikortteliin. Espoon Maisteri 1 tarjoaa raikkaita uudisasuntoja ja persoonallisia koteja huippusijainnilla.

Asunto Oy Espoon Maisteri 1 tuo Suurpellon kasvavan ja kehittyvän naapuruston sydämeen monipuolisen valikoiman huolettomia uudisasuntoja. Tarjolla on vielä niin näppäriä kaksioita kuin upeita perhekoteja ja ylimmän kerroksen hulppeita terassiasuntoja. Kotien suunnittelussa on panostettu valoon, tehokkaisiin pohjaratkaisuihin ja toimiviin yhteistiloihin. Asunnoissa on joko ranskalainen tai lasitettu parveke ja osassa molemmat. Lisälämpöä elämään tuo asukkaiden yhteinen saunaosasto ja viihtyisä vilvoitteluterassi. Olemme miettineet valmiiksi kodin hintaan sisältyvän modernin tyylipaketin raikkaan vaaleine pintoineen ja hillityn tyylikkäine kalusteineen. Huomaathan, että visualisointikuvissa esitetään kuvia myös maksullisista tyylipaketeista.

Suurpellon naapurusto vetää puoleensa

Maisterin kotikortteliin on helppo kotiutua, sillä läheltä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät lähikaupasta kouluun. Kotikulmilla on peräti neljä päiväkotia, suomen- ja englanninkieliset koulut, kuntosali sekä ostoskeskus ravintoloineen ja palveluineen. Kivenheiton päästä löytyvä Espoon keskuspuisto kuntoilureitteineen tarjoaa mukavaa virikettä arjen kiireiden keskelle sekä monipuolia harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Matinkylän, Tapiolan ja Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa joutuisasti bussilla. Oman kotitalon lukollisessa palvelueteisessä sijaitsevan Postin automaatin kautta paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa 24/7.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
41 - 72 m²
Huoneita
2 - 4
Koteja yhteensä
49
Tontin omistaja
Ålandsbanken Asuntorahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
50 600 - 93 000 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Maisteri 1:n neliöön

Espoon Maisteri 1 asettuu Suurpellon kasvavaan ja kehittyvään naapurustoon. Kohteessa on myös yhteinen saunaosasto ja viihtyisä vilvoitteluterassi.

Tutustu Suurpellon naapurustoon: