Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Maisteri 1 A 28, 2 huonetta, 41,0 m²

Muutto: joulukuussa 2019

Kuudennen kerroksen kulmahuoneisto

Valitse omaksesi 40,5-neliöinen avara ja valoisa koti huolettomasta uudiskohteesta. Arjen kruunaavat hyvät säilytystilat ja hulppea lasitettu parveke.

Tämä kuudennen kerroksen kaksio kutsuu viihtymään luonnon ja palvelujen äärelle. Maisteri 1:n asunnossa 28 on lattialämmitys, laadukkaat sisustusmateriaalit sekä kahteen suuntaan avautuvat suuret ikkunat.

Säästä vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Maisteri 1:n uudesta Bonava-kodista 1.10.-1.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske tontin vuokraosuutta, vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Nauti elämästä omassa kodissa

Tämä koti on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten huoletonta arkea silmällä pitäen. Keittotilan ja olohuoneen muodostama tyylikäs kokonaisuus on helppo kalustaa kahdesta ilmansuunnasta tulvivan luonnonvalon viimeistellessä viihtyvyyden. Keittotilaan on valittu pelkistetty skandinaavinen sisustustyyli, jossa laatu on käsinkosketeltavaa. Neutraali värimaailma ja aidot materiaalit luovat tilaan eleganttia ja lämmintä harmoniaa. Kaapistot ovat kiiltävän valkoiset ja niiden välitila on hiekanväristä kvartsia. Kylmälaitteet ja astianpesukone ovat kalustepeitteisiä. Kodissa on hyvin säilytystilaa sekä makuuhuoneessa että eteisestä. Skandinaavinen korkealaatuinen sisustus jatkuu kylpyhuoneessa, jossa tyylikkyys syntyy isoista lattialaatoista ja vaakaan asennetuista, beigen sävyisistä seinälaatoista. Kylpyhuoneessa on varaus pesukoneelle, kätevä pyykkikaappi sekä tyylikäs seinä-wc.

Lasitettu parveke

Olohuoneesta on käynti hulppealle, koko asunnon levyiselle parvekkeelle. Lasituksen ansiosta tilasta voi nauttia vuoden ympäri. Näkymät avautuvat itään sisäpihan puolelle.

Yhteistilat

Maisteri 1 kutsuu viihtymään viihtyisään kotikortteliin Suurpellon parhaalle paikalle. Vehreä piha-alue tarjoaa puuhaa moneen makuun, leikeistä rentoon yhdessäoloon. Kotitalon yhteistiloista löytyy mm. viihtyisä saunaosasto vilvoitteluterasseineen, polkupyörien huoltopiste sekä lukollinen palvelueteinen Smartpost-automaatteineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 198 000
Myyntihinta
€ 66 400
Lainaosuus
€ 131 600
Tontin lunastusosuus
€ 34 855
Pinta-ala
41,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 96
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 562
Hoitovastike
€ 164
Tontin vuokravastike
€ 130
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.