Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Maisteri 1 A 43, 3 huonetta, 59,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Kiva kolmio avarin neliöin

Tämä kolmio valloittaa avaralla pohjaratkaisullaan ja kahteen ilmansuuntaan avautuvilla näkymillään. Lisäherkkuna kodissa on kaksi ranskalaista parveketta ja lasitettu parveke. Nyt kannattaa toimia, kun kodilla on uusi pienempi hinta.

Ihana 59-neliöinen kulmahuoneisto kutsuu viihtymään luonnon ja palvelujen äärelle. Uudiskohteessa elät vailla remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Säästä vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Maisteri 1:n uudesta Bonava-kodista 1.10.-1.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske tontin vuokraosuutta, vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Sisusta mielesi mukaan

Tässä kodissa arki rullaa. Tilava eteinen on helposti kalustettavissa päällysvaatteiden pysyessä siististi piilossa liukuovikaapistossa. Keittotilan ja olohuoneen muodostama tyylikäs kokonaisuus saa rutkasti auringonvaloa ison ikkunan ja ranskalaisen parvekkeen kautta. Lattialämmitys viimeistelee viihtyvyyden. Makuuhuoneet on sijoitettu erilleen toisistaan ja kummallakin on omat säilytystilansa. Kylpyhuoneessa on varaus pesutornille, kätevä pyykkikaappi sekä tyylikäs seinä-wc.

Kolme parveketta

Olohuoneen jatkeena on tunnelmallinen ranskalainen parveke sekä upea, kolmeen ilmansuuntaan avautuva lasitettu parveke. Myös toisessa makuuhuoneessa on oma ranskalainen parveke.

Yhteistilat

Maisteri 1 kutsuu viihtymään viihtyisään kotikortteliin Suurpellon parhaalle paikalle. Vehreä piha-alue tarjoaa puuhaa moneen makuun, leikeistä rentoon yhdessäoloon. Kotitalon yhteistiloista löytyy mm. viihtyisä saunaosasto vilvoitteluterasseineen, polkupyörien huoltopiste sekä lukollinen palvelueteinen Smartpost-automaatteineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 270 200
Myyntihinta
€ 75 600
Lainaosuus
€ 194 600
Tontin lunastusosuus
€ 50 158
Pinta-ala
59,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 142
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 831
Hoitovastike
€ 236
Tontin vuokravastike
€ 186
Kerros
7 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • n. 90 % myyntihinnasta
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 31.12.2019, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi