Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Maisteri 1 A 48, 3 huonetta, 61,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Ylimmän kerroksen hulppea kulmahuoneisto

Tämä 61-neliöinen kolmio hurmaa suurilla, kahteen ilmansuuntaan avautuvilla ikkunoillaan ja hulppealla koko asunnon levyisellä lasitetulla terassillaan. Viihtyisyyden viimeistelee lattialämmitys. Nyt kannattaa toimia, kun kodilla on uusi pienempi hinta.

Tervetuloa omaan kotiin energisen ja luonnonläheisen Suurpellon parhaalle paikalle. Uudiskohteessa elät vailla remonttitarpeita ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Säästä vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Maisteri 1:n uudesta Bonava-kodista 1.10.-1.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske tontin vuokraosuutta, vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Sisustajan unelma

Ihastu näkymään, joka avautuu heti ovella. Avara olohuone saa rutkasti luonnonvaloa isoista ikkunoista. Keittotila on omassa rauhassaan tehden sisustamisesta helppoa ja hauskaa. Kotikokkaajan iloksi keittotilassa on hyvin laskupintaa sekä ikkuna. Päämakuuhuoneesta avautuu näkymiä kahteen ilmansuuntaan. Kylpyhuoneessa on tyylikäs seinä-wc, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille.

Lasitettu terassi

Kodin kruununa on hulppea, koko asunnon levyinen lasitettu terassi, josta avautuu upeat näkymät etelään ja länteen. Lasituksen ansiosta voit nauttia tilasta vuoden ympäri.

Yhteistilat

Maisteri 1 kutsuu viihtymään viihtyisään kotikortteliin Suurpellon parhaalle paikalle. Vehreä piha-alue tarjoaa puuhaa moneen makuun, leikeistä rentoon yhdessäoloon. Kotitalon yhteistiloista löytyy mm. viihtyisä saunaosasto vilvoitteluterasseineen, polkupyörien huoltopiste sekä lukollinen palvelueteinen Smartpost-automaatteineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 318 600
Myyntihinta
€ 89 700
Lainaosuus
€ 228 900
Tontin lunastusosuus
€ 51 858
Pinta-ala
61,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 162
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 948
Hoitovastike
€ 244
Tontin vuokravastike
€ 193
Kerros
8 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • n. 90 % myyntihinnasta
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 31.12.2019, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi